Starity

A Blondie-t koppintotta a Paramore

2013. április 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1970-es évek egyik legnagyobb rockbandájától, a Blondie-tól koppintotta új dalát a Paramore, melyet maga az együttes énekesnője, Hayley Williams ismert be.

hirdetés
A Blondie-t koppintotta a Paramore
Fotó: Pamela Littky

Az amerikai rockbanda nemrég mutatta be legújabb albumát, melyet egyszerűen csak magukról neveztek el. A korongon a két kislemez, a Still Into You és a Now mellett megtalálható a Daydreaming című dal is, melyet a Dreaming névre keresztelt Blondie-dal iheletett. 2010-ben Carrie Underwood rajongói állították azt, hogy az együttes az American Idol győztesét koppintotta.

„Általában mindenféle zenét meghallgatok. Hallgattam a Shirelesst, az Anglest, még a Blondie-t és a Ramonest is, meg az ilyen punk-rock bandákat ezekből az időkből. Minden nap arra gondoltam a kocsimban, hogy miért ne játszhatnám a Heart Of Glass című Blondie-számot? Végül írtunk egy dalt, amit Daydreamingnek neveztünk el, ami a Blondie Dreamingjének kiegészített mása, mert nem tudtam jobb címet kitalálni” – nyilatkozta az énekesnő a New York Timesnak.

Az együttes, mely hazánkba is ellátogat, nemrég publikálta Native Tongue és Escape Route című dalukat, melyek bónuszszámok lesznek majd a Tell Me It's Okay mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek