Starity

Magyarországra jön a Paramore

2013. március 27. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy meglepetés érte a rajongókat, mikor ma reggel bejelentették, hogy a 2004-ben megalakult rockbanda hazánkba látogat.

hirdetés
Magyarországra jön a Paramore

Nem kevés dolog áll az együttes háta mögött, ugyanis a Farro testvérek kiválása után úgy tűnt, eltűnnek, de bejelentették egy új album érkezését, mely április 5-én fog debütálni. Annak ellenére, hogy a lemez csak akkor kerül a boltok polcaira, a banda április 1-jétől 5-éig folyamatosan publikálja majd a dalokat, melyeknek előzetesét a Soundcloud oldalán hallgathatjuk meg. A korongról már két kislemezdallal teljes hosszában megismerkedhettünk; a Now és a Still Into You nemrég debütált YouTube-on.

Néhány hete bejelentették, hogy a szomszédba látogat a trió, ám azt senki sem gondolta, hogy hozzánk is eljönnek. A magyarországi koncert június 17-én lesz esedékes, a Budapest Park és a Sziget Szervezőiroda közös megállapodása alapján a zenei programok április végétől kezdődnek: a zenekar mellett várható az Anthrax, az Irie Maffia és a Kaukázus fellépése is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek