Starity

Dalpremier: Paramore — Still Into You

2013. március 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már régóta tudjuk, hogy a Still Into You lesz a következő kislemez, melyhez klip is készül, de megjelenése váratlan volt, senki sem számított rá.

hirdetés
Dalpremier: Paramore — Still Into You

Január 22-én debütált az első dal az új albumról, majd jött hozzá a klip is. Később „kiszivárgott” a Daydreaming egyik részlete, amit igazából az énekesnő osztogatott pendrive-okon, most pedig teljesen váratlanul megjelent a Still Into You, melyről már régóta tudjuk, hogy a következő kislemez lesz. Hozzá videoklip is készül majd, melyet várhatóan Texasban fognak forgatni.

Teljesen más stílusvilágú, cseppet sem hasonlít a „régi” Paramore dalaira. Ma hajnalban adták elő egy fesztiválon, majd fel is töltötték stúdióminőségben a hivatalos csatornájukra.

A szám egy felejthetetlen szerelemről szól, hiszen az énekesnő – jegyezzük meg, hogy felismerhetetlen hangon – arról énekel, hogy millió év után is szereti szerelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek