Starity

Klippremier: Paramore — Still Into You

2013. április 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban több országban is megjelent a banda új lemeze, melyen a Still Into You-t is megtalálhatjuk. Az együttes ehhez a dalhoz forgatta 16. videoklipjét.

hirdetés
Klippremier: Paramore — Still Into You

Pár héttel ezelőtt debütált a Paramore előző klipje, melyet a Now című dalhoz forgattak, de a banda nem áll meg; négy év pihenő után a legnagyobb visszatérők között tartják őken számon. Nemrég jelent meg a Still Into You, melynek érkezése váratlanul ért mindenkit, hiszen senki sem számított a dalra. Miután Hayley, Taylor és Jeremy publikálták a kislemezt, bejelentették, hogy már forgatják a kisfilmet is, melyet április 6-ára ígértek, de csak a mai napon mutattak be.

Az Isaac Rentz által rendezett videó épp olyan mókásra sikerült, mint maga a dal. Az énekesnő megjelenése leginkább egy pom-pom lányra emlékeztet. Kevesen tudják a felemás hajjal tündöklő Hayley-ről, hogy tinédzserkorában valóban pom-pom lány volt. A klipben léggömbök között úszkálnak, a házban bicikliznek és csillagszórókkal kapálóznak. Egyedül a szamarakat hiányoljuk a videóból, melyekről már annyi képet láttunk, a kisfilmben mégsem véltük felfedezni őket.

A mai napon nem csak a videoklip debütált, hanem az énekesnő kozmetikumai is, melyet a MAC Cosmetics-szel együtt dobtak a piacra. A kollekció darabjai egy-egy Paramore-ral kapcsolatos dologról kapták nevüket, mint a szemfesték, melynek megnevezését a Daydreaming című dal ihlette, vagy éppen a körömlakk, mely a Riot Gear nevet kapta, a Fast In My Car dalszövegrészletéből.

Az énekesnő a napokban hozta a rajongók tudtára, hogy a hetekkel ezelőtti ausztráliai turnén gerinc- és nyaksérüléseket szenvedett, így nehezen megy neki a védjegyévé vált fejbiccentés, ezért terápiára kell járnia. Reméljük, mihamarabb rendbe jön és a budapesti koncerten makkegészségesen tombolhat a magyar rajongókkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek