Starity

Április 6-án jön a Paramore új klipje

2013. április 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja jelent meg a Now videoklipje, 6-án jön a következő, ugyanis a Paramore nem lustálkodik; hamarosan megjelenő lemezükről ez már a második kisfilm lesz.

hirdetés
Április 6-án jön a Paramore új klipje

Januárban debütált az első kislemez, a Now, melyhez klipet is forgattak. Úgy tűnik, az együttes nem pihen, hiszen turnéjük alatt még arra is volt idejük, hogy a váratlanul publikált második kislemezhez, a Still Into You-hoz klipet forgassanak.

A szerelmesdalhoz készült videót Isaac Rentz rendezte, aki dolgozott már a Tegan & Sara felállással, a Blink 182-val és a fun. együttessel is. A klipet Texasban forgatták, ahol szamaraktól kezdve balettáncosokig minden szerepet kapott benne; és a szombati VH1's Top 20 Countdown során fog debütálni.

„Házon belül biciklizés, léggömbök között úszás – megpróbáljuk előteremteni ezt a varázslatos élményt vizuálisan” – mondta a banda gitárosa, Taylor York.

Annak ellenére, hogy az új album március 30-án kiszivárgott, és több ezren töltötték le illegálisan, az együttes marad az eredeti tervnél, miszerint a dalokat honlapjukon publikálják. Magyar idő szerint kedden hajnali 1-kor mutatták be az első 4 számot – Fast In My Car, Now, Grow Up, Daydreaming –, melyet további dalok követnek majd. Az album ötödikén jelenik meg Németországban, majd kilencedikén Amerikában. Az együttes júniusban Magyarországra is ellátogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek