Starity

Ismét klipet forgat a Paramore

2013. március 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda énekesnője többször hangoztatta, hogy a Still Into You nem az a fajta szerelmes dal lesz, mint a The Only Exception. Ez 14-én be is bizonyosodott, ugyanis akkor debütált a Paramore legújabb kislemeze.

hirdetés
Ismét klipet forgat a Paramore

Január 22-én mutatkozott be a Now, melynek CD-s kiszerelése órák alatt elfogyott. A dalhoz készült videoklipet február 12-én mutatták be az MTV-n. Alig telt el egy hónap a kisfilm megjelenése után, máris készül a legújabb videó, melyet a napokban váratlanul megjelent Still Into You-hoz forgatnak.

A jeleneteket Texasban veszik fel. Míg az előző klipet Daniel Cloud Campos rendezte, addig a mostanit Isaac Rentz fogja, aki többek között dolgozott már együtt a Tegan & Sara formációval, a Blink 182-val és a fun. együttessel is.

A Paramore-nak ez lesz a harmadik olyan klipje, melyet Zac és Josh Farro nélkül forgatnak. Igaz, a testvérpár 2010-ben elhagyta a bandát, de hamarosan róluk is hallhatunk, hiszen Josh a Twitteren jelentette be, hogy nemsokára új zenei projekttel jelentkezik.

A Still Into You-hoz készült dalszöveges videót egyébként a banda házilag készítette, majd fel is töltötték csatornájukra. A dalt először egy fesztiválon adták elő, ahol a mostanság furcsa hajkoronával rendelkező énekesnő megerősítette a hírt, miszerint a klipet tényleg Texasban forgatják. A koncertet élőben lehetett nézni YouTube-on keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek