Selena Gomez a szomszédba látogat
2013. április 16. 15:12
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én örülök, az otthonomtól Bécs kb. másfél óra, mint Pest. A jegy valószínűleg nem lesz olcsó, de én szívesen meghallgatnám, hogy megtapasztaljam, igazak-e a vádak, hogy semmi hangja nincs élőben. Ki tudja hogy lesz, mi lesz, még lehet el is jutok a koncertre valami csoda fojtán...
2013. április 16. 15:14
Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy mi olyan óriási nagy durranás ebbe a csajba. Azt elismerem, hogy ritka szép lány – de Uramatyám, miért a pofikájuk alapján választják meg mostanában a jó/ illetve kevésbé jó énekeseket? Sokkal, de sokkal tehetségesebb művészek vannak manapság, rájuk meg a kutya sem figyel. Selena hangja közel sem olyan nagy hűhó, mint azt beállítják. Ott van például Nina Nesbitt (Édes Istenem bocsásd meg, hogy egy kalap alá vettem Selenával...), aki olyan gyönyörű hanggal van megáldva, mint a ház, és ugyan, ki ismeri őt? Pedig megérdemelné a több figyelmet, nem úgy, mint ez a kis pinkbuborék-hercegnő. Egyszerűen tök átlagos az egész csaj, és már kiráz tőle a hideg, ha ránézek arra a műmosolyos, "ártatlan" kis arcára.
Igen, tudom, hogy nem ez volt a cikk lényege, csak nálam kb. itt telt be a pohár totálisan ami ezt az egészet illeti...
Igen, tudom, hogy nem ez volt a cikk lényege, csak nálam kb. itt telt be a pohár totálisan ami ezt az egészet illeti...
2013. április 16. 15:15
Lauriorsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 193156 offline |
nem is jutok szohoz annyira örülök neki!!!
2013. április 16. 15:20
Én nagyon örülök neki, hogy jön Bécsbe! Most végre lehetőségem lesz vele találkozni
2013. április 16. 15:22
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Persze, magyarországra nem jön......
2013. április 16. 15:26
Smink nélkül már nem akkora szám.
Idézet (trissha @ 2013.04.16. 15:14)
Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy mi olyan óriási nagy durranás ebbe a csajba. Azt elismerem, hogy ritka szép lány – de Uramatyám, miért a pofikájuk alapján választják meg mostanában a jó/ illetve kevésbé jó énekeseket? Sokkal, de sokkal tehetségesebb művészek vannak manapság, rájuk meg a kutya sem figyel. Selena hangja közel sem olyan nagy hűhó, mint azt beállítják. Ott van például Nina Nesbitt (Édes Istenem bocsásd meg, hogy egy kalap alá vettem Selenával...), aki olyan gyönyörű hanggal van megáldva, mint a ház, és ugyan, ki ismeri őt? Pedig megérdemelné a több figyelmet, nem úgy, mint ez a kis pinkbuborék-hercegnő. Egyszerűen tök átlagos az egész csaj, és már kiráz tőle a hideg, ha ránézek arra a műmosolyos, "ártatlan" kis arcára.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. április 16. 15:26
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
Nagyon örülök neki
2013. április 16. 15:27
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 110 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline |
Nemér emberek minek írtok olyanokat hogy ide ne jöjjön ha nem szereted, nem mész el.
2013. április 16. 15:31
Én Selnek azt tanácsolnám, hogy ne törődjön a rosszakaróival ( mert hát van itt egy pár...)
és hogy ennél jobb már nem is lehetne!
trissha meg szerintem inkább ne is törődjön Selenával, ha Ninát jobban szereti.
és hogy ennél jobb már nem is lehetne!
trissha meg szerintem inkább ne is törődjön Selenával, ha Ninát jobban szereti.
2013. április 16. 15:33
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Hát..jöjjön csak annyira nem hoz lázba..egyébként üzenem azonak,akik itt írogatják,hogy aki nem örül neki,az ne írjon csúnyákat,hogy mindenkinek ugyanannyi joga van ide írni,függetlenül attól,hogy szereti-e az éppen szóban forgó sztárt.Csak mondom.
2013. április 16. 15:41
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline |
Uuu, pedig úgy örülnék, ha jönne hozzánk Azt mondta, hogy szereti Magyarországot! Hát hajrá! De egyébként nagyon jól sikerült a Come & Get It előadása az MTV Movie Awards-on, úgyhogy a turnén is biztosan megállja majd a helyét <3 <3 <3
2013. április 16. 15:45
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Hát én szokás szerint nem megyek...nem hiszem hogy én kitudnám fizetni a jegyet, pedig szeretnék menni. Meg már áprilisban elkezdik árulni, biztos gyorsan el is fogy mind.
2013. április 16. 16:00
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nem mondom magam óriási Selena fannak, mégis kívülről fújom az összes számát, láttam a filmeit, és bírom a csajt. Szeptember 7-én lesz a londoni koncert és ha minden igaz, akkor pont kint leszek. A kérdés már csak azt, hogy el tudok-e menni. Jó lenne már tudni a jegyárakat, mert szívesen megnézném élőben. Tudom, hogy nem ő a legjobb előadó, de maga a koncerthangulat miatt megérné.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni