Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 16. 18:01
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
húú de bűn csúnya csóri csaj:S
2013. április 16. 18:03
hülye gyerek ...kár volt elolvasnom már az is felhúzott
2013. április 16. 18:03
Undorító. Undorítóbb lesz ez ez a Világ. Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy hogy tud -legfőképpen az anyjának- lenni ennyi esze. Kiábrándító, hogy az a hatéves ott áll sminkben, kacsaszájjal, csillogva-billogva, mint valami műanyag bábu, az anyja meg az apja meg fürdik a pénzben. Hányok ettől. Egy hatéves lánynak nem alapozót meg rúzst kell, hogy vegyen az anyja, hanem baribabát meg plüssöket. Undorító.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2013. április 16. 18:04
Lehet, hogy eleve bájos kislány LENNE ha nem lenne rajta az a vakolatnyi smink és nem lenne rajta hányinger ruha. De amint nyiatkozott eléggé el van szálva ami a nevelés hibája. Istenem, miért kell szeény kislánynak elvenni a gyerekkorát?! :'(
Hayley.5
2013. április 16. 18:05
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Jeszus! nem normális annak a gyereknek az anyja aki ilyen majmot csinál a gyerekéből! De csak azért mert az anyja is olyan ronda lehet aztán azt akarja ha ő nem lehet szép legyen a lánya.... pfff!
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nah ezt a gyereket jól elba...ták a szülők!
Mi lenne a kiscsajjal,ha valamit nem kaphatna meg vagy,ha csak 3 pár cipője lenne? Úgy hisztizne mint a fene. 20 évesen ez a lány úgy fog kinézni mint egy riherongy,de lehet,hogy még előbb.
Mi lenne a kiscsajjal,ha valamit nem kaphatna meg vagy,ha csak 3 pár cipője lenne? Úgy hisztizne mint a fene. 20 évesen ez a lány úgy fog kinézni mint egy riherongy,de lehet,hogy még előbb.
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Mekkora egy *** már ez a csaj, így 6 évesen! Persze, az önbizalom szükséges, de ez már nem egészséges szint, ez a csaj már bizony el van szállva magától és valahol a felhők felett járkál.
A szülei sem lehetnek túl eszesek, nagyon de nagyon nem szeretem az ilyen embereket, ők is csak a gyerekkori álmukat a gyerekein kersztül akarták megvalósítani, mert nekik már nem jön össze, így a gyereknek tönkreteszik az életét. Nem lesz gyerekkora, nem tudja, mi az a játszótér, kimarad a gyerekkora, felnőtt korában pedig, amikor már nem lesz ilyen édes, hanem a sok gyerekkori hajfestés, plasztika, szoli..miatt majd egy aszott banánra fog hasonlítani 30 évesen, senkinek sem fog majd kelleni! És ott fog állni és rádöbben, hogy kimaradt az élete a szülei miatt! Ez nem normális!
A szülei sem lehetnek túl eszesek, nagyon de nagyon nem szeretem az ilyen embereket, ők is csak a gyerekkori álmukat a gyerekein kersztül akarták megvalósítani, mert nekik már nem jön össze, így a gyereknek tönkreteszik az életét. Nem lesz gyerekkora, nem tudja, mi az a játszótér, kimarad a gyerekkora, felnőtt korában pedig, amikor már nem lesz ilyen édes, hanem a sok gyerekkori hajfestés, plasztika, szoli..miatt majd egy aszott banánra fog hasonlítani 30 évesen, senkinek sem fog majd kelleni! És ott fog állni és rádöbben, hogy kimaradt az élete a szülei miatt! Ez nem normális!
2013. április 16. 18:06
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Úgy néz ki mint egy csücsõrítõ Barbie baba.... És méghogy nincs elkényeztetve.Nevelés hiányban szenved a kis szegény majom...És hogy beszél...Oh jajj,mi lesz belõle késõbb,ha már most így el van szállva magától? Szupersztár??Nevetséges...
2013. április 16. 18:06
Láttam a kislánykát az első szépségversenyén...hogy izgult... Úgy látszik nagyobb lett azóta az önbizalma
Idézet
„Mit nem lehet szeretni egy milliomosban? Szupersztár vagyok, saját kollekcióm van, és imádom, ha én vagyok a főnök. Sosem vesztek, és mindennél jobban szeretem a cipőket. Több mint hatvan párom van”
Nem tudom hogy emlékszik-e rá hogy honnan indult,mennyit izgult az anyukája érte?! Énekelni,szupersztár,előadóművész 6 évesen?! Nem mondom...:Ilyenek a mai 6 éves gyerekek Mikor mi ilyen kicsit voltunk egy minden színt tartalmazó zsírkrétaszettre vágytunk,nem arra hogy modellek legyünk,netán milliomosok...
2013. április 16. 18:08
Jézus... már az is szánalmas, hogy a felnőttek között van ilyen... sőt ilyenre nevelik, nem ő már ilyennek születik mert az anyja ilyen... szégyen.
2013. április 16. 18:09
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Hát ez is egy életforma. Szerintem se helyes a szülők nevelési módszere, de ők tudják. Az biztos viszont, hogy elkényesztetett! >.<
2013. április 16. 18:09
Nagyon nagy szégyen, hogy eljutottunk idáig. Sajnos a kislány nem tehet róla, inkább a szülei idióták, amiért ilyen nevelésben részesítették. Valószínűleg sosem fog rájönni,hogy rossz irányba halad. Ha felnőtt korában is ilyen luxusban fog élni, csak abban reménykedhetünk, hogy a társadalom és az emberiség lekever neki egy akkora pofont, amitől észhez tér. Ha pedig elveszik a luxus, majd megtanulja értékelni az életet. Egyébként meg, ez Amerika.
Adrianna
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.