Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 17. 17:28
Idézet
Norah
A TLC-n szokták adni az "Apró szépségeg" c. műsor. Ott látni ehhez hasonló teremtményeket. Hogy mi alapján döntik el a szépségverseny győztesét, az rejtély számomra, mivel annyira egyformák ezek a kislányok'. Koravén, feslett, lestrapált harmincasok hatását keltik, úgy agyon vannak sminkelve.
http://forum.port.hu/images/hu/posts/thumb_3157568.jpg
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
A TLC-n szokták adni az "Apró szépségeg" c. műsor. Ott látni ehhez hasonló teremtményeket. Hogy mi alapján döntik el a szépségverseny győztesét, az rejtély számomra, mivel annyira egyformák ezek a kislányok'. Koravén, feslett, lestrapált harmincasok hatását keltik, úgy agyon vannak sminkelve.
http://forum.port.hu/images/hu/posts/thumb_3157568.jpg
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
Én is láttam már azt a műsort,azt hiszem valami Honey Bobo volt a kislány beceneve,érdekes,ő nem volt olyan beképzelt,mint társai.Mindössze 5 percig bírtam nézni azt a műsort,és azon gondolkodtam,miért kell élő Barbie babává alakítani 6-7 éves kislányokat
2013. április 17. 21:34
Van ott pénz!
Gyulladjon meg!
1 profi kurv@ nem keres úgy...
1 profi kurv@ nem keres úgy...
2013. április 17. 22:32
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Szegény gyerek! Hol van a gyerekkora? A természetes szépség, a szerénység, egyáltalán a kisgyerek???? Idő előtt tönkremegy a bőra a sok vacaktól, amit rákennek, az anyja se normális hogy ezt hagyja! Bár a pénz sajnos nagy úr!
2013. április 18. 17:34
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A cikk olvasása közben egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy ennek a kislánynak, hol a gyerekkora? Aztán leesett, hogy tulajdonképpen itt már nem is beszélhetek kislányról. Mondjuk szívesen elbeszélgetnék az édesanyjával, hogy tulajdonképpen mi baja? Esetleg a fejére ejtették, mert ez nem normális, hogy egy ekkorka gyereket indítanak egy szépségversenyen. Mondjuk nem ő az egyetlen anya, tudom, de akkor is.
Na a másik meg, amennyi smink van ezen a csajszin, szerintem nekem életemben nem volt még ennyi rajtam.
Na a másik meg, amennyi smink van ezen a csajszin, szerintem nekem életemben nem volt még ennyi rajtam.
2013. május 05. 18:50
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Mélységesen felháborító, hogy létezik ilyen. Ez a kislány sohasem fogja megtapasztalni, milyen is az igazi gyerekkor. Rossz ránézni erre a képre. El sem tudom képzelni, mi lesz belőle tinédzserkorára. Minden valószínűség szerint a drogokhoz fog nyúlni, általában sajnos ez szokott történni a hozzá hasonlóakkal. Gratulálok a kedves szülőknek, ugyanis az ő hibájuk ez az egész.
2013. május 11. 08:07
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
egyetértek Lucky5!!!
2013. május 12. 09:32
Nem, dehogyis van elkényeztetve, hiszen ő is csak egy átlagos kislány, ugye? Komolyan mondom, az ilyenektől felfordul a gyomrom. Isabella sosem fogja megérteni, hogy mit is jelent az igazi gyerekkor. Ilyenkor a szülőket tartom a leghibásabbaknak, ugyanis felmerül bennem a kérdés: minek csinálják ezt egy 6-7 éves gyerekkel?! Nem is merem elképzelni, hogy mi lesz belőle, ha eléri a tinédzserkort..
2013. augusztus 27. 14:27
|
|
GossipGirl-lover-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200819 offline
|
Szerintem bosszantó de egyben röhelyes is. Ez a kislány durván 6 éves, és póthajjal, vastag sminkkel, műkörömmel meg persze kacsaszájjal pózol. Persze nincs is elszállva magától; "mit nem lehet szeretni egy milliomosban??" Bárki aki ilyet mond, mindennél boldogabban beverném a sminkes képét. Hogy tud valaki a gyerekéből ekkora majmot nevelni?? Katasztrófa. Esküszöm egy vicc, hogy valami ilyen szülő legyen, börtönt érdemel aki ilyen embert farag a saját gyerekéből...
2013. október 24. 15:45
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Az anyák azért rakják be ilyenekbe gyereküket, emrt ők nem nyernék meg, (és senkit nem szeretnék megbántani) mert elhízott disznók. Az még oké, hogy valaki duci, de ezek a nők 200-300 kilókat is nyomnak.
u.i.: Az ilyenekből lesznek a legnagyobb k*rvák
u.i.: Az ilyenekből lesznek a legnagyobb k*rvák
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: