Starity

Domi05 profilja

Domi05 yellow red white white blue  
  • Csatlakozott
  • 2014. szeptember 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Mгş. Ơβгเεŋ
  • Születési idő
  • május 31.
  • Imádom
  • ღ Shailene Woodley ღ Dylan O'Brien ღ Jennifer Lawrence ღ PLL ღ TW ღ GG ღ SQ ღ AHS ღ TVD ღ SH ღ GOT ღ Riverdale ღ

Valar Morghulis «» Valar Dohaeris

Domi05
Utoljára aktív: 2020.11.21. 08:08Státusz módosítva: 2017.10.30. 16:04

Bemutatkozás


WELCOME TO MY FLAWLESS EMPIRE!


 dominika gimnazista ♣ o'briener ♣ potterhead  angol ♣ német ♣ spanyol ♣ sorozatok ♣ filmek ♣ bookworm ♣ ravenclaw ♣  turquoise&mint ♣ zene ♣ fanfictions ♣ shailene woodley ♣ blair waldorf ♣ pll ♣ teen wolf ♣ gg ♣ tvd ♣ barcelona ♣ crime&fantasy stories ♣ shadowhunters ♣ got ♣ riverdale ♣ the100 ♣ fcb ♣

THIS IS ME

A nevem Dominika és egy tizenéves, gimis lány vagyok. Nagyon szeretek filmeket, sorozatokat nézni, olvasni és zenét hallgatni. Kedvenceim a vígjátékok és a kalandfilmek, mint a Beavatott, az Éhezők Viadala, Másnaposok, Az útvesztő, Karib-tenger kalózai, Harry Potter, Nagyfiúk, Avatar és a Galaxis őrzői. Könyvek terén a kedvenceim a krimik és a fantasyk. Ilyenek a fenti filmek alapjául szolgáló könyvsorozatok, na meg Agatha Christie regényei és a Sherlock Holmes. Jelenleg három nagy favoritom van: a Gyilkosság az Orient expresszen, Az ABC-gyilkosságok és A végzet ereklyéi. Előbbi kettő A.C. krimi, utóbbi pedig Cassandra Clare által írt fantasy/kaland könyvsorozat.

Nos, térjünk át a belső jellegzetességeimre. :D Vannak jó tulajdonságaim, mint a kedvesség, segítőkészség, humorosság. De olykor tudok idegesítő, makacs és szókimondó is lenni. Van egy saját, szűk baráti köröm, de tulajdonképpen rengeteg emberrel jóban vagyok. Könnyen megtalálom bárkivel a közös hangot. Azonban, ha valaki új embert ismerek meg, akkor a régi barátaimat sokszor elhanyagolom. Kitűnő tanuló vagyok, a kedvenc tantárgyam az angol és a német. Mivel nagyon érdekelnek a különféle nyelvek, ezért szeretnék majd spanyolul, franciául és olaszul is beszélni. Szívesen utazgatnék majd a jövőben. Rengeteg hely van, ahova elmennék egyszer. Párizsba, Londonba, Amszterdamba, New Yorkba, valamint Los Angelesbe. A kedvenc városom Barcelona. Gyönyörű hely, csodálatos nevezetességekkel. Szerencsésnek érzem magam, hogy eljuthattam oda. A kedvenc focicsapatom pedig előbbiből eredendően az FCB. <3


SHAILENE DIANN WOODLEY 

El sem tudom mondani, hogy mennyire imádom Shailene Diann Woodleyt. Remek színésznő, tehetséges, kedves és egsyszerűen elbűvölő. Nagyon jó meglátásai vannak, hasonló véleményen vagyok vele szinte mindenben. A kedvenc filmemben, A beavatott trilógiában szerepel, ahol Tris Prior karakterébe bújt. Már láttam a film második és harmadik részét is, A lázadót és a Hűségest! A másik kedvenc filmem tőle a Csillagainkban a hiba. Itt Hazel Grace Lancaster-t formálja meg, és az alakítása valami eszméletlen. Ezeken kívül még nagyon szeretem az Utódokat és Az élet habzsolva jót. Nem lehet róla rosszat mondani, csak pozitívumai vannak. Remélem még sok filmben kap szerepet, hiszen kifogástalanul színészkedik! Sok sikert kívánok neki a jövőben!

DYLAN O'BRIEN


Nagyon imádom Dylan O'Brient! Ő kedvenc sztárom és színészem! Először a Gyakornokokban láttam, ahol egyből felfigyeltem rá, ugyanis kiemelkedően játszott benne! Majd jött Az útvesztő, amiben Thomas-t alakította. Az a film egyszerűen hihetetlen. Láttam az első és a második részét, szóval tűkön ülve várom a harmadikat! Csak az ő kedvéért elkezdtem nézni a Teen Wolfot, amit nem bántam meg, hiszen remek sorozat. Dylan ott Stiles Stilinski karakterét formálja meg, az egyik főszereplőt. Stiles a kedvencem benne, hiszen ő a tipikus humoros, okos, jófej, segítőkész srác. Majd megnéztem egy másik filmjét, a The First Timeot, ami egyből hatalmas kedvenc lett. Legutóbb láttam a moziban a Deepwater Horizontot, ami szintén zseniális volt. Ez egy kicsit komolyabb film volt, mint az előzőek, de Dylan itt is remekül helytállt. Rendkívül tehetséges színész! Jól alakítja a karaktereit. Remélem még több szerepet kap majd, hiszen ő maga a tökéletesség egy személyben! 


FAVOURITE SERIES

  

A kedvenc sorozatom a Pretty Little Liars. Nem véletlenül, hiszen ez a sorozat, nem olyan, mint a többi, egyszerűen imádom! Mind az 5 lány hamar szimpatikussá vált: Troian Bellisario, Shay Mitchell, Ashley Benson, Lucy Hale és Sasha Pieterse. A következő hatalmas kedvencem nem más, mint a Teen Wolf. Humoros, ijesztő és nagyon izgalmas. Remek fantasy sorozat. A kedvenc színészeim belőle Dylan O'Brien, Holland Roden, Crystal Reed, Shelley Hennig, Daniel Sharman és Tyler Hoechlin. A harmadik a Gossip Girl Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick és Chase Crawford főszereplésével. További óriási favoritjaim a Shadowhunters, a Game Of Thrones, a Riverdale, a The Vampire Diaries. Valamint még nézem: a Scream Queenst, a The Originalst, az American Horror Storyt, a Devious Maidset, a 13 Reasons Whyt, a Famous In Loveot, a Faking Itet és a The 100ot.

THE END

Nos, ez lenne a profilom utolsó része. Ha eddig eljutottál, annak örülök. És, ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan az üzenőfalamra, biztosan fogok rá válaszolni. A szavazatokat köszönöm, ha pedig igényes és rendezett a bemutatkozásod, természetesen visszaadom. Hát ennyi lettem volna, remélem tetszett. Gyere máskor is, ha van kedved. Viszlát! 

Last edit: 2017.12.09.

xoxo: Gossip Girl

Barátok

Lili0822
Lili0822

visszatérő vendég

eszter05
eszter05

oпlγ ћυ₥αп

sárababa0904
sárababa0904

Reggäetón Łento

AriG.Fan
AriG.Fan

bãbÿgírł

guys
guys

Cameron Dallas♥