Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 16. 18:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annyira szeretném megérteni, hogy mi járhat egy szülő fejében, hogy ezt csinálja a gyerekével! A gyermek nem egy bazári majom és egy Barbie baba, akit kényünkre kedvünkre öltöztetünk meg sminkelünk, hanem egy érző emberi lélek. A lélek úgy formálódik, ahogyan azt mi akarjuk. Ez a gyerek mit lát? Nem csak, hogy egy buta liba lesz belőle, valamint azt fogja hinni, hogy pénz és jó cuccok nélkül már semmit sem érsz, de neki ez lesz a normális. Milyen ez már? Vágnám nyakon egy lapáttal az ilyen anyát, mert, ha Barbie-zni akar, akkor nem kell ahhoz gyereket szülnie, hanem vegyen magának egy baba készletet, oszt' játsszon. Felfordul a gyomrom az ilyenektől, komolyan mondom. Én hat évesen nem milliomos és szépségkirálynő akartam lenni, hanem kiskirálylány meg tündérke. Meg mi a francnak úgy kikenni azt a szerencsétlen kislányt, mintha a sarokról jött volna? Nagy valószínűséggel apuci nincsen, mert anyucit elhagyta, az meg, mint láthatjuk fantasztikus IQ nindzsa. Abban biztos vagyok, hogyha az én gyerekem ezt fogja akarni, akkor erőteljesen közölve lesz vele, hogy neki még jócskán babákra, mesékre és kisautókra van szüksége. Egyébiránt nekem ne mondja senki sem, hogy egy hat éves kisgyerek magától találja ki ezeket a dolgokat! Az ilyen marhaságokat a szülők találják ki, és a saját álmaikat valósítják meg a gyerekükkel, csak annyira ostobák, hogy nem veszik észre, hogy ezzel a gyermek gyerekkorát veszik el...
2013. április 16. 18:41
azért azt nem mondanám hogy nincs elszállva magától
bár sajnálom, mert ennek a gyerekeke biztos nincs normális gyerekkora
bár sajnálom, mert ennek a gyerekeke biztos nincs normális gyerekkora
2013. április 16. 18:43
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline |
Egyetértek Betti-Maryvel!
2013. április 16. 18:45
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline |
Na a gyereknek a szüleit most lőném fejbe....
2013. április 16. 18:45
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
fúúúúúúú,szivesen fejbe vágnám!!!!!!!!!
2013. április 16. 18:47
Mások egész életükben spórolnak és úgy is alig telik vmire, neki meg 60 pár cipője és több milliója van... Szánalmas... Soha nem értettem, hogy egy kislányt miért kéne ilyenekre cipelni... Vagy smink nélkül is mehetne szép ruhában. Rajta egy versenyen több smink van, mint rajtam 1 év alatt :/
2013. április 16. 18:53
Jézusom, de csúf! Kis híján sokkot kaptam amikor megláttam... és csak hat éves! Hová fajul ez a világ?
Arról nem is beszélve, hogy mennyire beképzelt, néztem vele néhány videót kíváncsiságból, de nem volt valami kulturális élmény. Persze ez a szülei hibája, főleg az anyjáé, mert azért az se kutya, igyekezett eléggé a középpontba kerülni, csak ehhez nem a gyerekét kéne felhasználnia, meg szerencsétlent így kiöltöztetnie mint egy olcsó lotyót. Bár azért nem normális, hogy nemcsak vele, hanem állítólag az idősebbik lányát is szerepeltette valamilyen "szépségversenyen".
Vajon mi lesz szegény gyerekből később ezek után?
Arról nem is beszélve, hogy mennyire beképzelt, néztem vele néhány videót kíváncsiságból, de nem volt valami kulturális élmény. Persze ez a szülei hibája, főleg az anyjáé, mert azért az se kutya, igyekezett eléggé a középpontba kerülni, csak ehhez nem a gyerekét kéne felhasználnia, meg szerencsétlent így kiöltöztetnie mint egy olcsó lotyót. Bár azért nem normális, hogy nemcsak vele, hanem állítólag az idősebbik lányát is szerepeltette valamilyen "szépségversenyen".
Vajon mi lesz szegény gyerekből később ezek után?
2013. április 16. 18:54
mért kell egy kisgyerekből felnőttet csinálni ezzel a sok sminkkel?
am meg szegénynek szar élete lesz, mert mindenki csak a pénzéért fog vele barátkozni...
am meg szegénynek szar élete lesz, mert mindenki csak a pénzéért fog vele barátkozni...
2013. április 16. 18:55
Undorítóan néznek ki ezek a (kb) 7 éves lányok.Ilyenkor minden "mű" rajtuk...Gusztutalan
2013. április 16. 18:56
OMFG Miért kell egy 6 éves kislány arcára 10 kg vakolatot tenni? Csak gratulálni tudok az IQ fighter szüleinek...
2 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Adrianna
2013. április 16. 18:58
Jézusom, hogy néz ki. Csodálkoznak, ha manapság ilyenek már a gyerekek is._.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.