Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 16. 19:17
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nem a gyereket kell hibáztatni, hanem a szüleit! Szoktam nézni ezeket a mini szépségkirálynőket, és egyértelmű hogy fogalmuk sincs arról hogy mi a normális gyerekkor. Az agybeteg szüleiket kellene jól felpofozni, de azzal sem jutnánk előrébb, mert mindegyiknek annyi agya van mint egy csirkének. A legtöbb esetben ezeknek a gyerekeknek az anyjuk, a leghájasabb falusi kislány volt, akit soha nem hívtak el a fiúk randira, kicsúfolták és suli után hozzámentek az első lúzerhez aki épp szembejött velük. Ekkor jön az hogy valami módon szül egy szép kislányt, és rajta éli ki az elferdült hajlamait. Az ilyen emberek egyszerűen betegek, nincs rá jobb szó. Példának okáért, volt egy anyuka akinek ikrei vannak, az egyik nagyon szereti a versenyeket, a másik pedig utálja. Ezért az anyuka eldöntötte hogy az egyik lánya igazi hercegnő, a másik meg "hasznavehetetlen, felesleges góc". Ezzel a legnagyobb probléma amúgy az, hogy a kislányok fele mire felnő elveszíti a báját és egy átlagos tini lesz belőle, és ekkor maradnak hoppon. Elferdült önképpel rendelkeznek, amit csak is a drága anyukának köszönhetnek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 16. 19:22
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline |
Én 6 évesen kakaót ittam és Mariovak játszottam.
Ja bocsi, most is!
Ja bocsi, most is!
2013. április 16. 19:27
A TLC-n szokták adni az "Apró szépségeg" c. műsor. Ott látni ehhez hasonló teremtményeket. Hogy mi alapján döntik el a szépségverseny győztesét, az rejtély számomra, mivel annyira egyformák ezek a kislányok'. Koravén, feslett, lestrapált harmincasok hatását keltik, úgy agyon vannak sminkelve.
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 16. 19:28
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Hogy ez a kislány mennyire de mennyire unszimpatikus,nyávogó kis pi*a(már bocsánat) pedig még csak 6 éves!Egy főnökösködő kis liba... Még hogy nincs elkényeztetve -,- pff.Sajnálom amiért ilyen szülei vannak...
2013. április 16. 19:31
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
Ez azért egy iciripicirit durva...
2013. április 16. 19:39
Gloria294új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 199249 offline |
Mit nem lehet szeretni egy milliomosban? Szupersztár vagyok, saját kollekcióm van, és imádom, ha én vagyok a főnök. Sosem vesztek, és mindennél jobban szeretem a cipőket. Több mint hatvan párom van”
Mi van ezzel?????Az anyja meg nem hiszi hogy el lenne kényztetve!!Nyisd ki már a szemed
Mi van ezzel?????Az anyja meg nem hiszi hogy el lenne kényztetve!!Nyisd ki már a szemed
2013. április 16. 19:40
Éljen, kitermeltek egy újabb vinnyogó kiscsajt, aki hisztizik, ha valamit nem kap meg. Undorító, ahogyan kinéz. Hogy tudják a szülők így tönkretenni a gyermeküket? Aki ilyet csinál a gyerekével, attól el kéne venni! Felháborító.
2013. április 16. 19:40
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Ez a cikk teljesen letaglózott.
Tudom, hogy nem szabad első látásra ítélni, nem szabad előítéletesnek lenni; de mégis. Most az egyszer megengedem magamnak, hogy ilyeneket mondjak egy hat éves kislányról, aki azt hiszi magáról, hogy a világ közepe, és, hogy úgy viselkedhet, mint a felnőttek.
Nárcisztikus, egoista, önimádó, magamutogató, liba.
2013. április 16. 19:41
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Borzalmas. Ránéztem a képre és egy borzalom tárulkozott elém. Úgy ki van mázolva, ahogy még egyes felnőtt embereket nem is láttam életükbe.
Én leginkább a szülőket hibáztatom, ők akarnak a gyerekükből megélni, mondhatom értelmes szülő lehet az ilyen, aki ezt a adja a gyerekének nem pedig a normális gyerekkort.
Aztán ne csodálkozzon azon, hogy 10-20 év múlva pedig egy piás-drogos ember lesz belőle, mert nem volt saját gyerekkora. Ugyan is egy idő után a gyereknek is kezd megnőni az értelmiségi szintje legalább annyira, hogy rájöjjön, hogy ő nem is élt olyan gyerek kort, mint a többi kortársa annak idején.
Én leginkább a szülőket hibáztatom, ők akarnak a gyerekükből megélni, mondhatom értelmes szülő lehet az ilyen, aki ezt a adja a gyerekének nem pedig a normális gyerekkort.
Aztán ne csodálkozzon azon, hogy 10-20 év múlva pedig egy piás-drogos ember lesz belőle, mert nem volt saját gyerekkora. Ugyan is egy idő után a gyereknek is kezd megnőni az értelmiségi szintje legalább annyira, hogy rájöjjön, hogy ő nem is élt olyan gyerek kort, mint a többi kortársa annak idején.
2013. április 16. 19:45
Már most elrontják az életét! Hiszen előtte áll még az egész, ráér még 20-30 év múlva is szépségkirálynőként megjelenni. Ha már most ilyen akkor mi lesz belőle később??? Nem értem miért jó ez neki vagy a szüleinek! :/
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.