Íme, Miley Cyrus és Will.I.Am duettje
2013. április 17. 15:20
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline |
ezdeszar. csak annyi az egész szöveg hogy pár sort elmondanak 20x . ez tényleg kurvanagy zene.
2013. április 17. 15:21
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline |
Miley Cyrus azonban, úgy néz ki, nemcsak a hajától, hanem minden erkölcsétől megvált, hiszen a dalszöveg elég sokatmondó: „Srác, lehetnél a nyalókám, engedd meg, hogy megnyaljalak” – kezdi Miley
na ez igaz... ez igaz.
na ez igaz... ez igaz.
2013. április 17. 15:23
ez nem Miley műfaja
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni
2013. április 17. 15:35
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Nem mondom hogy nem tetszik, mert a refrén eléggé fülbemászó, de ez nem Miley. Úgyértem, persze, ő énekel a dalban, de ő nem ilyen zenéket szokott gyártani. Egészen a "Can't be tamed" albumig minden dalának volt valami mondanivalója. Ennek viszont nem sok van. Lehet hogy mostanában ez a zene eladható, de én jobban szeretném ha visszatérne az eredeti stílusához...
2013. április 17. 15:53
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Olyan, mint Keshától a Die Young.
2013. április 17. 15:56
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
hát nekem nem tetszik:O
2013. április 17. 15:57
Én őszintén szólva nem örülök, hogy Miley is elment a skrillex-david guetta irányba, nem tetszik. Miley hangját még mindig imádom, de ezek az új számok nem a legjobbak...
2013. április 17. 16:03
Öhmm, nem is tudom mit mondjak. Hát, meghallgattam - sajnos. Mi az már, hogy 'Szivi, olyan vagy mint egy lift, az egekbe repítesz'? Ideje lenne felfognia Cyrus kisasszonynak, hogy túl gyengusz a hangja, és ezekkel a popslágerekkel csak magát járatja le. Akárcsak mint Will.I.Am. Egy igazán igénytelen és közönséges duett lett ez. Ennyi.
2013. április 17. 16:12
Kinguciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 191006 offline |
Idézet (Bettyke94 @ 2013.04.17. 15:35)
Nem mondom hogy nem tetszik, mert a refrén eléggé fülbemászó, de ez nem Miley. Úgyértem, persze, ő énekel a dalban, de ő nem ilyen zenéket szokott gyártani. Egészen a "Can't be tamed" albumig minden dalának volt valami mondanivalója. Ennek viszont nem sok van. Lehet hogy mostanában ez a zene eladható, de én jobban szeretném ha visszatérne az eredeti stílusához...
Én is pontosan így gondolom.Hiányzik a régi Miley...zeneileg is!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.