Selena Gomez odavan Brad Pittért
2013. április 17. 20:02
Hát EZ AZ! Ez egy nagyon jó kérdés. Lehet fizettek neki XDD Bár... ez hülyeség, mert Bradnek van egy rakás pénze - gondolom én -. Nem hiszem el, h ez önszántából történt :S
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.17. 18:53)
Brad Pitt miért kereste fel ezt a csajt?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 17. 20:02
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Chelsy,miért te talán csak és kizárólag csak egy sztárért rajongsz? Szerintem,nem.Tök aranys hgy így reagált,pedig neki is vna elg angy hír nve és mégis ilyen izgatott tud lenni egy talkzástól egy sztárral.
2013. április 17. 20:06
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Sellykeh.: OFKÓRSZ! Csak is féltékeny vagyok rá ;D Tökéletesen elmondtad a szituációt!
JANEM
Most őszintén, mire kéne féltékenynek lennem?! o.O Mert az addig oké, hogy te szereted, és maybe féltékeny vagy rá, de hát kérlek... ne magadból indulj ki. Én személy szerint, ki nem állhatom Selenát, de őszintének kell lennem, a legutolsó száma, amit hallottam az úgy ahogy elfogadható.
A cikkhez, pedig még annyit mondanék, hogy pont asztal alá?!?! Okéé
Sorrynotsorry a Selenatoroktól
JANEM
Most őszintén, mire kéne féltékenynek lennem?! o.O Mert az addig oké, hogy te szereted, és maybe féltékeny vagy rá, de hát kérlek... ne magadból indulj ki. Én személy szerint, ki nem állhatom Selenát, de őszintének kell lennem, a legutolsó száma, amit hallottam az úgy ahogy elfogadható.
A cikkhez, pedig még annyit mondanék, hogy pont asztal alá?!?! Okéé
Sorrynotsorry a Selenatoroktól
2013. április 17. 20:19
Nem egy sztárért rajongok, de nem is váltogatom naponta a legnagyobb kedvenceimet. Ennek a kiscsajnak minden hónapban más a nagy kedvence, más az ideálja, az álompasija. Egyszer Taylor Lautner, másszor Ryan Gosling...
Idézet (vdorina96 @ 2013.04.17. 20:02)
Chelsy,miért te talán csak és kizárólag csak egy sztárért rajongsz? Szerintem,nem.Tök aranys hgy így reagált,pedig neki is vna elg angy hír nve és mégis ilyen izgatott tud lenni egy talkzástól egy sztárral. 
2013. április 17. 20:34
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Ő is nőből van
2013. április 17. 21:52
Buburka után nem csoda, hogy mindenkitől beindul Selénke. Brad pedig nem rossz pasi szóval meg tudom érteni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.