Starity

Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról

19 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 20. 21:48 #201
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.20. 21:23)
Ha itt tartunk én is levenném a helyében,ha olyan testem lenne ,mint neki!! Csak szólók,h nekem nincsenek rózsaszín felhők,szimplán imádom amit csinál!! Mert ő vitte valamire az életben!! Majd akkor szóld meg,ha neked is ilyen zenei karriered lesz!!Addig meg tartsd meg a negatív kritikát!! smileeee.gif

Bocs, most nevetnem kell a hozzászólásodon. Szegény kölyöknek olyan gizda kis teste van, hogy egy erősebb szellő elfújná az egész srácot. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Igen, vitte valamire, de nem a nem létező tehetségével, hanem a botrányaival. A zenei karrierjéről meg annyit, hogy amit ő csinál, az NEM zene. Sajnálom, hogy a fanatikusok szemét elfedik a rózsaszín felhők. Nem baj, majd te is kinősz belőle.
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, Beyla, zöldbogár, antonia12, Larive
2013. április 20. 21:59 #202
barbika1998
barbika1998
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 73
Csatolások: 0
Azonosító: 196314
szerintem justinak semmmi kersnivalólya a listán mert vanak nála rosszabak
2013. április 20. 22:17 #203
stengerkitti
stengerkitti
ಌ†Drømmende†ಌ

StátuszJa, ikke stress med kroppen din. Kropp er kropp og du er fin.
Hozzászólás: 1297
Csatolások: 596
Azonosító: 142983
Madonnát én se nagyon szeretem biggrin.gif meg vannak itt még olyanok biggrin.gif
2013. április 20. 23:24 #204
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (szabka98 @ 2013.04.20. 21:23)
Ha itt tartunk én is levenném a helyében,ha olyan testem lenne ,mint neki!! Csak szólók,h nekem nincsenek rózsaszín felhők,szimplán imádom amit csinál!! Mert ő vitte valamire az életben!! Majd akkor szóld meg,ha neked is ilyen zenei karriered lesz!!Addig meg tartsd meg a negatív kritikát!! smileeee.gif

Miért is kéne nekem ahhoz csodálatos zenei karriert befutnom, hogy megmondjam a véleményem?
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Charlotte Benning, Beyla, zöldbogár, antonia12
2013. április 20. 23:28 #205
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (MadHatter @ 2013.04.20. 23:24)
Miért is kéne nekem ahhoz csodálatos zenei karriert befutnom, hogy megmondjam a véleményem?

Azért, mert csak a Justinhoz hasonló etalon énekesnők/művésznők szidhatják Őt. Gondolkodj már! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Charlotte Benning, Beyla, zöldbogár, antonia12
2013. április 21. 00:46 #206
szabka98
szabka98

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét ;) ♥
Hozzászólás: 598
Azonosító: 198639
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.20. 21:48)
Bocs, most nevetnem kell a hozzászólásodon. Szegény kölyöknek olyan gizda kis teste van, hogy egy erősebb szellő elfújná az egész srácot.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Igen, vitte valamire, de nem a nem létező tehetségével, hanem a botrányaival. A zenei karrierjéről meg annyit, hogy amit ő csinál, az NEM zene. Sajnálom, hogy a fanatikusok szemét elfedik a rózsaszín felhők. Nem baj, majd te is kinősz belőle.

Elmondom még egyszer a gyengébbek kedvéért NINCS rózsaszín felhő!! Ha már itt tartunk remélem Magyarországba fújja biggrin.gif biggrin.gif
2013. április 21. 06:31 #207
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 00:51)
Nyomd már el magad Benning.. Akadj le Justin-ról, mert már nekem van ki a "nem létező tököm" veled !!! szánalmas vagy..  biggrin.gif  smileeee.gif  lol2.gif  victory.gif

Ha nem tetszik, hogy nem egyezik a véleményünk, hagyd figyelmen kívül. Van, akinek megy. Ja, és szállj rá a többi "utálóra" is, aki bírálni merik bíborka "hatalmas tehetségét". Bár nem hinném, hogy elérsz bármit is. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, zöldbogár, antonia12, Larive
2013. április 21. 09:29 #208
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Amelyik cikkben Justinka megjelenik, ott csak a veszekedés megy. rohog.gif Jó sok mindent tett ahoz, hogy az emberek ilyen mértékben megutálják.

Anne-ra pedig elhiszem hogy sokan féltékenyek. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Larive
2013. április 21. 10:25 #209
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Egyetértek Bella99!
2013. április 21. 10:35 #210
szendreiviki
szendreiviki

StátuszRemény. Egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél.
Hozzászólás: 688
Csatolások: 2
Azonosító: 136578
És még TAYLORT RAKTÁK AZ UCSÓ HELYRE AZ ELSŐRE RAKNÁM!!!smileeee.gif
2013. április 21. 11:04 #211
Sziiszi
Sziiszi
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 200456
Jennifer Lopeznek ha ennyi a bűne akkor inkább "arany" listára kéne kerülnie s' nem a kilenc sztár leggyűlöltebbek listájára. Ha annyi a bűne , hogy sikeres szép fiatalos és egyebek akkor ?.smileeee.gif aki pedig irigy annak tennie kéne valamit , hogy legalább csak fele ilyen sikeres legyen.Hiszen Jennifer is egy sima családban nőtt fel nem pedig dús gazdag trón örökösként.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 21. 11:29 #212
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 10:27)
Először is tanuld meg leírni a nevét, de ha nem megy segítek JUSTIN BIEBER!!! A többiről meg csak annyit, hogy jó, hogy kiállok a kedvenc sztáromért...  thumbsup.gif

Te már hallottál olyanról, hogy elfogadni mások véleményét? fool.gif Vagy ez nálad nem is létező dolog? Otthon, ha az édesanyáddal vagy az édesapáddal nem értesz egyet valamiben, akkor már rögvest elküldöd őket melegebb éghajlatra? Sajnos az életben nagyon sok olyan dolog lesz, amiben másokkal az aspektusod ütközni fog, és kénytelen leszel elfogadni, valamint beletörődni. Azzal, hogy itt csinálod a feszt, nem fogod megváltani a világot, sőt csak saját magadból csinálsz hülyét, az adott tagok, meg még annyira nem fogják bíbőrt kedvelni. Örülünk, hogy szereted őt, egészségedre, de ne akard a saját ízlésedet és akaratodat másra erőltetni! Én pölö a Skilletért rajongok úgy, mint ahogyan te ezért a feminin nyámnyiláért, mégsem jövök ide hozzád téríteni úgy, mintha Jehova tanúja lennék. Fogadd el mások véleményét, még akkor is, ha negatív és ne pocskondiázd a másikat! Csak saját magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt, de nekem tök nyolc. new_russian.gif
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, Charlotte Benning, zöldbogár, antonia12
2013. április 21. 11:34 #213
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Mi a bajuk Jenniferrel??
2013. április 21. 11:46 #214
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.21. 11:29)
Te már hallottál olyanról, hogy elfogadni mások véleményét? fool.gif Vagy ez nálad nem is létező dolog? Otthon, ha az édesanyáddal vagy az édesapáddal nem értesz egyet valamiben, akkor már rögvest elküldöd őket melegebb éghajlatra? Sajnos az életben nagyon sok olyan dolog lesz, amiben másokkal az aspektusod ütközni fog, és kénytelen leszel elfogadni, valamint beletörődni. Azzal, hogy itt csinálod a feszt, nem fogod megváltani a világot, sőt csak saját magadból csinálsz hülyét, az adott tagok, meg még annyira nem fogják bíbőrt kedvelni. Örülünk, hogy szereted őt, egészségedre, de ne akard a saját ízlésedet és akaratodat másra erőltetni! Én pölö a Skilletért rajongok úgy, mint ahogyan te ezért a feminin nyámnyiláért, mégsem jövök ide hozzád téríteni úgy, mintha Jehova tanúja lennék. Fogadd el mások véleményét, még akkor is, ha negatív és ne pocskondiázd a másikat! Csak saját magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt, de nekem tök nyolc. new_russian.gif

Én meg Robert Carlyle-ért rajongok, mégsem hordom le a sárga földig azt, aki esetleg nem kedveli őt. wub.gif

Bár lassan már kezdem megtiszteltetésnek érezni, hogy az összes szemellenzős, rózsaszín habfelhőben úszó bíborfankislány engem szemel ki. biggrin.gif rohog.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, zöldbogár, antonia12
2013. április 21. 11:51 #215
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (szabka98 @ 2013.04.21. 00:41)
Olyan sötét vagy,mint az éjszaka!!!  smileeee.gif

Na ezt jól megkaptad Anna (MadHatter). rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, antonia12
2013. április 21. 11:54 #216
- törölt felhasználó -    
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.21. 11:51)
Na ezt jól megkaptad Anna (MadHatter). rohog.gif

Mondom, hogy már lassan megtiszteltetés, hogy a bíborfanok ránk szállnak. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, antonia12
2013. április 21. 11:55 #217
- törölt felhasználó -    
Úristen, mi van itt megint. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Charlotte Benning, MadHatter, antonia12
2013. április 21. 11:58 #218
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 11:56)
Te nagyon okos Robert Carlyfankislány/kisfiú már azt sem tudom mi vagy, de én tőlem lehetsz tranzi is nekem mindegy, de tanuljátok már meg, hogy, hogyan kell írni a nevét.. !!!  mad.gif

DIREKT ÍRJA/ÍRJÁK ÚGY, az Isten szerelmére mostmár.
4 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, MadHatter, antonia12, Beyla
2013. április 21. 11:58 #219
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 11:56)
Te nagyon okos Robert Carlyfankislány/kisfiú már azt sem tudom mi vagy, de én tőlem lehetsz tranzi is nekem mindegy, de tanuljátok már meg, hogy, hogyan kell írni a nevét.. !!!  mad.gif

Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő rámszállást! biggrin.gif _nevet.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. április 21. 11:59 #220
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 11:51)
Nem tudom ki vagy te,és azt sem tudom mi jogon oktatsz ki te engem!
És én én senkire sem erőltetek semmit!!
És ha már nagyon okos vagy akkor tanulj már meg írni, mert nem tudom miért olyan nehéz azt leírni,h BIEBER!!
A másik dolog meg, hogy azért vannak a sztároknak rajongóiik, hogy megvédjék őket.. Látszik, hogy érted még sohasem állt ki senki.. bár nem is csodálom..  dry.gif nagyon tudlak sajnálni..  rolleyes.gif

Beyla vagyok, mint ahogyan a beregisztrált profilom is mutatja. rolleyes.gif Tudok helyesen írni, de te hallottál szimplán olyan dologról, amit iróniának nevezünk? rolleyes.gif Iróniából és gúnyolódásból írjuk le fonetikusan eme "énekes" nevét, így fejezzük ki azt, hogy mennyire nem kedveljük. Nem nem azért vannak a rajongók. A rajongók azért vannak, hogy vigyék felfelé az adott híresség/banda hírnevét, pénzt csináljanak nekik és szeressék őket. Neked nagyon tönkre mehetett az iránytűd, ha ennyire el vagy tévedve. Egyébként ne személyeskedjünk plíz! rolleyes.gif Ha szólok a páromnak, hogy pattogsz és le kéne oltani téged, akkor jönne és megtenné. De te annyira ismersz engem és a magánéletemet, mint ahogyan én azt soha sem fogom. rolleyes.gif Adok egy jó tanácsot: fogd be a picike szádat, és akkor talán nem szólok egy moderátornak, hogy rakjon helyre, ami lehet, hogy kitiltást von maga után. Veszekedést provokálsz, másokat pocskondiázol, amit átlagosan a moderátorok kitiltásos büntikkel szoktak jutalmazni. Szerintem jobban jársz, ha elfogadod a többi véleményét és nem csinálod a fesztivált. Neked is több szabadidőd marad tanulni (mert jócskán rád fér) és nekünk is lesz másra egy kis időnk. Na, mit szólsz hozzá?smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, MadHatter, zöldbogár, antonia12
19 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!