Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 11:51)
Nem tudom ki vagy te,és azt sem tudom mi jogon oktatsz ki te engem!
És én én senkire sem erőltetek semmit!!
És ha már nagyon okos vagy akkor tanulj már meg írni, mert nem tudom miért olyan nehéz azt leírni,h BIEBER!!
A másik dolog meg, hogy azért vannak a sztároknak rajongóiik, hogy megvédjék őket.. Látszik, hogy érted még sohasem állt ki senki.. bár nem is csodálom..
nagyon tudlak sajnálni..
Beyla vagyok, mint ahogyan a beregisztrált profilom is mutatja.
Tudok helyesen írni, de te hallottál szimplán olyan dologról, amit iróniának nevezünk?
Iróniából és gúnyolódásból írjuk le fonetikusan eme "énekes" nevét, így fejezzük ki azt, hogy mennyire nem kedveljük. Nem nem azért vannak a rajongók. A rajongók azért vannak, hogy vigyék felfelé az adott híresség/banda hírnevét, pénzt csináljanak nekik és szeressék őket. Neked nagyon tönkre mehetett az iránytűd, ha ennyire el vagy tévedve. Egyébként ne személyeskedjünk plíz!
Ha szólok a páromnak, hogy pattogsz és le kéne oltani téged, akkor jönne és megtenné. De te annyira ismersz engem és a magánéletemet, mint ahogyan én azt soha sem fogom.
Adok egy jó tanácsot: fogd be a picike szádat, és akkor talán nem szólok egy moderátornak, hogy rakjon helyre, ami lehet, hogy kitiltást von maga után. Veszekedést provokálsz, másokat pocskondiázol, amit átlagosan a moderátorok kitiltásos büntikkel szoktak jutalmazni. Szerintem jobban jársz, ha elfogadod a többi véleményét és nem csinálod a fesztivált. Neked is több szabadidőd marad tanulni (mert jócskán rád fér) és nekünk is lesz másra egy kis időnk. Na, mit szólsz hozzá?