Gaga lett az elmúlt tíz év legbefolyásosabb celebje, őt egyetlen ember, egy burmai politikus előzi meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga befolyásosabb, mint az amerikai elnök
2013. április 18. 16:02
2013. április 18. 16:04
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Nem is tudom.És mit befolyásol? Csettint és mindenki táncolni kezd,vagy mi??
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:10
A Black or White-ot átértelmezte összegyúrta ezzel-azzal, csettint egyet és a Nap kering a Föld körül. Tényleg érthetetlen, hogy mit befolyásol? Azon kívül, hogy a YouTube-on található összes videónál ne szerepelne az ő neve, ráadásként sikerült hogy elhitetetnie a rajongóival, hogy ő fingotta a Passzát-szelet. Ezeken kívül nem sok mindent befolyásolt.
2013. április 18. 16:15
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Mit befolyásol?Ő fütyül a kutya ugat,vagy mi?
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:17
Szerintem nem befolyásol semmit de nekem mindegy!
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:18
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Miben befolyásol? Nem vagyok oda Obamáért, de ha aláírja, hogy megtámadja Koreát, akkor az bizony úgy lesz. Ezzel szemben Gaga, bár én kedvelem de hasonló kaliberű témában aligha dönthetne.
2013. április 18. 16:22
Idézet (Norah @ 2013.04.18. 16:10)
A Black or White-ot átértelmezte összegyúrta ezzel-azzal, csettint egyet és a Nap kering a Föld körül. Tényleg érthetetlen, hogy mit befolyásol? Azon kívül, hogy a YouTube-on található összes videónál ne szerepelne az ő neve, ráadásként sikerült hogy elhitetetnie a rajongóival, hogy ő fingotta a Passzát-szelet. Ezeken kívül nem sok mindent befolyásolt.
Most,hogy leírtad mennyire nem kedveled, talán elgondolkozhatnál azon is,hogy 4 év alatt vitte véghez mindezt, nem 30,40 vagy 50.(Rihanna 30 év múlva sem lesz befolyásosabb ember, ha addigra lesz egyáltalán olyan,hogy Rihanna, mert ugye ha a csapata elhagyja, Rihanna halott, mivel a bábuk nem tudnak maguknak zenét csinálni ) Lehet,hogy a valóságban nem befolyásosabb Gaga, mint Barack Obama, hiszen Gaga nem elnök, de ideje lesz hozzászokni,hogy tényleg sok mindenbe van befolyása, 27 évesen .
2013. április 18. 16:25
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
A hülyeséget befolyásolja és a műzenéjével hülyiti a tiniket, ennyi. Több 100ezer ember van, aki nála fontosabb és komolyabb kérdésekben dönt, mint arról, hogy milyen legyen az új idióta fellépő ruhája ...
Senki nem tudja megmagyarázni, mint jelent a befolyásosság és hogyan lehet azt mérni, mert ha így lenne, akkor a lista közelébe se kerülne.Megint csak a hasára ütött valaki. És mielőtt jönnek fikázni a litölmonszterek, akkor is ez lenne a véleményem, ha az én kedvencem közül állítanák bárkiről, hogy ő a legbefolyásosabb.
Megint egy degeneráltság ez, valaki agymenése, de a szégyen az egészben, hogy mi is terjesztjük a hülyeséget, aztán a következő cikkben meg azt ecseteljük, hogy melyik sztárnak a legbutábbak a rajongói - ja, hát kérem, nem kéne őket ilyen fa**ságokkal butitani mesterségesen, mert még elhiszik amit olvasnak, és majd a 2014-es választásokon Gagát írják be miniszterelnökjelöltnek.
Senki nem tudja megmagyarázni, mint jelent a befolyásosság és hogyan lehet azt mérni, mert ha így lenne, akkor a lista közelébe se kerülne.Megint csak a hasára ütött valaki. És mielőtt jönnek fikázni a litölmonszterek, akkor is ez lenne a véleményem, ha az én kedvencem közül állítanák bárkiről, hogy ő a legbefolyásosabb.
Megint egy degeneráltság ez, valaki agymenése, de a szégyen az egészben, hogy mi is terjesztjük a hülyeséget, aztán a következő cikkben meg azt ecseteljük, hogy melyik sztárnak a legbutábbak a rajongói - ja, hát kérem, nem kéne őket ilyen fa**ságokkal butitani mesterségesen, mert még elhiszik amit olvasnak, és majd a 2014-es választásokon Gagát írják be miniszterelnökjelöltnek.
2013. április 18. 16:30
Idézet (holembo @ 2013.04.18. 16:22)
Most,hogy leírtad mennyire nem kedveled, talán elgondolkozhatnál azon is,hogy 4 év alatt vitte véghez mindezt, nem 30,40 vagy 50.(Rihanna 30 év múlva sem lesz befolyásosabb ember, ha addigra lesz egyáltalán olyan,hogy Rihanna, mert ugye ha a csapata elhagyja, Rihanna halott, mivel a bábuk nem tudnak maguknak zenét csinálni ) Lehet,hogy a valóságban nem befolyásosabb Gaga, mint Barack Obama, hiszen Gaga nem elnök, de ideje lesz hozzászokni,hogy tényleg sok mindenbe van befolyása, 27 évesen .
Tévedsz! Semmi bajom Gagával. Az első lemezét szó szerint karcosra hallgattam. Elismerem tehetséges még stílusa is lenne, de pont a hozzád hasonló emberkék miatt ábrándultam ki belőle. Sorold már fel légyszi azt a "sok mindent", amiket befolyásol! Megint hogy jön ide Rihanna? Tévedsz, ha azt hiszed, hogy Gaga mögött nincsenek kellékemberek. Lady Gaga olyan mértékű felsőrendű körök szolgálója, akik a politikusok felett állnak, birtokolják az egész világot. A másik pedig iszonyatos pénzt költenek arra hogy elérjék céljukat. Tudatalatti manipulálás. Talán innen az ahatalmas befolyása.
2013. április 18. 16:31
Idézet (_ToTo_ @ 2013.04.18. 16:25)
A hülyeséget befolyásolja és a műzenéjével hülyiti a tiniket, ennyi. Több 100ezer ember van, aki nála fontosabb és komolyabb kérdésekben dönt, mint arról, hogy milyen legyen az új idióta fellépő ruhája ...
Megint egy degeneráltság ez, valaki agymenése, de a szégyen az egészben, hogy mi is terjesztjük a hülyeséget, aztán a következő cikkben meg azt ecseteljük, hogy melyik sztárnak a legbutábbak a rajongói - ja, hát kérem, nem kéne őket ilyen fa**ságokkal butitani mesterségesen, mert még elhiszik, és majd a 2014-es választásokon Gagát írják be miniszterelnökjelöltnek.
Megint egy degeneráltság ez, valaki agymenése, de a szégyen az egészben, hogy mi is terjesztjük a hülyeséget, aztán a következő cikkben meg azt ecseteljük, hogy melyik sztárnak a legbutábbak a rajongói - ja, hát kérem, nem kéne őket ilyen fa**ságokkal butitani mesterségesen, mert még elhiszik, és majd a 2014-es választásokon Gagát írják be miniszterelnökjelöltnek.
Az eszmefuttatásod alapján inkább téged jelölnélek Hát lehet,hogy jobban járnánk Gagával mint Gyurcsánnyal,Bajnaival, vagy Orbánnal
2013. április 18. 16:36
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Szép kis világ... állandóan az ő fajtának a képe van mindenhol, ehhez hozzájárulnak a sminkek és a "ruhák"... aztán ne csodálkozzunk, ha az én generációm ilyen, egyszer úgyis rájön majd mindenki... és akkor vége lesz ennek a sok baromságnak...
Ez a khm... 'nő'... biztos, hogy sohasem hallgatnék rá... de már nem csodálkozok...
Ez a khm... 'nő'... biztos, hogy sohasem hallgatnék rá... de már nem csodálkozok...
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (holembo @ 2013.04.18. 16:31)
Az eszmefuttatásod alapján inkább téged jelölnélek Hát lehet,hogy jobban járnánk Gagával mint Gyurcsánnyal,Bajnaival, vagy Orbánnal
Fáj az igazság, tudom. Majd pár év és rájössz magadtól is.
2013. április 18. 16:41
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
a befolyásoltság nem annyiról szól, h Obama eldönti h háború lesz meg aláírja ezt meg azt és akkor az tényleg úgy is lesz és így ő nagyon befolyásos, szerintem nem erről szól ez.. Gaga manapság valóban egy befolyásos személyiség ( ha nem lennék rajongója, akkor is ezt állítanám) befolyásolja a divatot, az embereket, sokak felfogásmódját megváltoztatta a másságról például, mert támogatja őket.. stb stb. igenis van helye ezen a listán és ezt most nem úgy mondom h a rajongója vagyok még egyszer mondom.
2013. április 18. 16:43
Idézet (Norah @ 2013.04.18. 16:30)
Tévedsz! Semmi bajom Gagával. Az első lemezét szó szerint karcosra hallgattam. Elismerem tehetséges még stílusa is lenne, de pont a hozzád hasonló emberkék miatt ábrándultam ki belőle. Sorold már fel légyszi azt a "sok mindent", amiket befolyásol! Megint hogy jön ide Rihanna? Tévedsz, ha azt hiszed, hogy Gaga mögött nincsenek kellékemberek. Lady Gaga olyan mértékű felsőrendű körök szolgálója, akik a politikusok felett állnak, birtokolják az egész világot. A másik pedig iszonyatos pénzt költenek arra hogy elérjék céljukat. Tudatalatti manipulálás. Talán innen az ahatalmas befolyása.
Gaga mögött hatalmas marketing van, ezzel tisztában vagyok, de megtudná állni a helyét, ha fele ekkora is lenne, igaz nem lenne ekkora világsztár, de neki van tehetsége zeneszerzéshez is, ellentétben a kolleganőivel(ide tartozik Bieber is ), akik a csapatuk nélkül semmire nem mennének. Rihanna például amiatt sikeres, hogy jól váltogatja a stílusát. De ha egyszer nem jön össze neki, akkor bukta. Gagához visszatérve, ez az illuminati cucc hülyeség Már ha erre gondoltál. Mondjuk az,hogy kiábrándultál belőle a "hozzám hasonló emberek miatt", az téged minősít, de nem sértődtem meg xD
2013. április 18. 16:44
JBMCSGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 200289 offline |
utálom ezt a csajt -.-"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.