Starity

Selena Gomez feldühítette a hindukat

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 18. 18:27 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Az amerikai énekes-színésznő látványos fellépése az idei MTV Movie Awardson nem mindenki tetszését nyerte el.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. április 18. 18:29 #2
Dzsenifer3
Dzsenifer3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7118
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Úristen ezek a hinduk komolyan nem normálisak!
Hiszen egy csomó filmben képen videóban szerepel akkor azoknak miért nem szóltak?
2013. április 18. 18:32 #3
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
szerintem nem gondolta volna, hogy ezzel bárkit is meg fog bántani, de ha egy fejdísz miatt bocsánatot kell kérnie, akkor az összes kis tini p*csának is bocsánatot kell kérnie a keresztényektől a keresztes nyakláncokért és rózsafüzérekért, mert hogy nem azért hordják őket, mert annyira nagyon vallásosak, az is biztos...
3 felhasználónak tetszik: Destiny015, Lillaa98, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:34 #4
- törölt felhasználó -    
selenácska kicsit alulmaradt _nevet.gif amúgy a hinduknak igazuk van ez nem ékszer :/
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lizania, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:35 #5
- törölt felhasználó -    
El gondokodtató kicsit...
2013. április 18. 18:35 #6
- törölt felhasználó -    
Az utolsó bekezdés nagyon tetszett: "Selenának nemcsak a vallásokkal kapcsolatos tudását kellene fejlesztenie, hanem a földrajzi ismereteit is." Ez így igaz. Meg is értem a hindukat, hiszen a bindi a vallásuk része, nem kéne divatból ilyet viselnie.
9 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Im a SlaveForBritney, Charlotte Benning, Lillaa98, An_d_a, Kiyla, Lizania, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:36 #7
- törölt felhasználó -    
bubblegum.. Igaz.
2013. április 18. 18:36 #8
- törölt felhasználó -    
Szerintem ezen nem kellett volna ennyire felkapni a vizet,bár van benne némi igatság... :/
2013. április 18. 18:37 #9
carly
carly
Hozzászólás: 528
Csatolások: 0
Azonosító: 132467
ez hülyeség, remélem Selena nem kér bocsánatot semmi rosszat nem tett
2013. április 18. 18:40 #10
- törölt felhasználó -    
És most az utálkozók még nagyobb teret kapnak ahhoz hogy elmondják Selena mennyire buta,tehetségtelen és satöbbi...satöbbi.Valahol megértem a hindukat mert ez náluk olyan hagyomány féleség.Amúgy meg ezzel az erővel a legtöbb híresség aki használt ilyesmi kelléket esedezhetnének a hinduk bocsánatáért.És akkor mi van azzal hogy a fél világ keresztes nyakláncokat hord,meg olyan gyűrűt és satöbbi..az nem zavar senkit igaz.Oké aláírom,az ilyet csak olyan viselje aki tudja is hogy mit jelent..viszont ekkora hajcihőt csinálni ebből az egészből? blink.gif

És mint az előző Selenás cikknél is,tessék fújjogni!
2013. április 18. 18:41 #11
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Azonosító: 195695
Az utolsó rész tetszett:
"India egyébként nem Európa része, és nem is szigetország, szóval Selenának nemcsak a vallásokkal kapcsolatos tudását kellene fejlesztenie, hanem a földrajzi ismereteit is."
Amúgy ez tényleg büntetendő?A hinduk elég komolyan veszik a vallást...
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 18. 18:42 #12
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Ez olyan, mint a rózsafüzér. Olyanok is felhúzzák, akiknek közük sincs a valláshoz. Szerintem ne hordjon senki olyan jelképet, aminek a vallását nem követi, mert egyszerűen nem illik.
Egyébként a dal sem annyira hűde egzotikus, nekem egyáltalán nem India jut eszembe róla. Inkább az, hogy ez a nő még mindig nem tud énekelni és még buta is. Szigetvilág? WTF.
6 felhasználónak tetszik: Destiny015, Lillaa98, Kiyla, Grace Benning, Lizania, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:42 #13
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2261
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Hát ez a csaj egy rohadt nagy barom.
2013. április 18. 18:43 #14
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Ez nem nagy bűn, evvel nem akart rosszat. Az utolsó mondat azonban gonosz volt, mondjuk alapműveltség, hol fekszik India, nem is kicsi ország...
2013. április 18. 18:43 #15
- törölt felhasználó -    
biggrin.gif biggrin.gif én meghalok biggrin.gif
2013. április 18. 18:44 #16
- törölt felhasználó -    
Nem csak őket -.-"

Amúgy egyetértek velük, de ennek nincs ahhoz köze,h egy tehetségtelen túlértékelt sztárnak tartom a csajt. Lehet h ez neki nem fontos, de annak, aki hindu, annak bizony fontos a vallása, ők ezt nagyon komolyan veszik!

Ajsika! Azért az más. Selena nem hindu, igaz? Ő csak divatból tetszelgett ebben a cuccban, nem azért, mert hisz ebben a vallásban. Ez a kettő közt a különbség.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Im a SlaveForBritney, Charlotte Benning, Lizania, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:44 #17
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4224
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
bubblegum egyetértek veled!
2013. április 18. 18:45 #18
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (bubblegum.. @ 2013.04.18. 18:32)
szerintem nem gondolta volna, hogy ezzel bárkit is meg fog bántani, de ha egy fejdísz miatt bocsánatot kell kérnie, akkor az összes kis tini p*csának is bocsánatot kell kérnie a keresztényektől a keresztes nyakláncokért és rózsafüzérekért, mert hogy nem azért hordják őket, mert annyira nagyon vallásosak, az is biztos...

Te gondolkodsz is, amikor leírsz valamit, már nem azért? Ismered ezt a fajta indiai vallást? Engem nagyon megfogott India vallása, így nagyon sokat olvastam róla, és bár nyomornegyed az egész ország, mégis egyszer elmennék oda szívesen. A cikkben le van írva, hogy ez egy komoly spirituális szimbólum a hindi vallásban, tehát csak azok viselhetik, akik a ízig-vérig ennek a vallásnak a hívei. Szalonna maximum keresztény vagy esetleg pogány lehet, a keresztények meg okkal hordanak keresztet ábrázoló medalionokat, mivel az a vallásuk. Egy muzulmán biztos, hogy nem fog keresztény szimbólumokat magára aggatni, mert az ő istene Allah - csak, hogy példát is hozzak fel. Nagyon nagy butaságot írtál le. Egyébiránt Indiában nagyon vallásosak az emberek - neked sem ártana egy kicsit tájékozódni, ha már guglin is luxus utána nézni a dolgoknak. unsure.gif Egy indiai ember előbb hal éhen, mint, hogy levágja a tehenet, mert náluk a tehén szent állat, tehát gondolom, hogy sokkal vallásosabbak, sokkal erősebb az abba vetett hitük, mint nekünk, európai embereknek. Igen is, kérjen bocsánatot emiatt!

Nekem sem nyerte el a tetszésemet ez az egész hindi mizéria, mert én személy szerint nagyon rajongok Bollywoodért, a zenéjükért és a vallásukat bár nem venném fel, de rengeteg háttér infót gyűjtöttem az évek során. Engem felháborított, hogy a szánalmas kis tucat zenéjét így akarja eladni.
11 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő, Pöttömke, Im a SlaveForBritney, PinkPoison, _ToTo_, Charlotte Benning, Lillaa98, An_d_a, Kiyla, Lizania, Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:49 #19
hhenike
hhenike
visszatérő vendég

StátuszSzórakozás,pihenés,strandolás,starityzés,nevetés=NYÁR
Hozzászólás: 143
Azonosító: 200027
ez bdurva ooo.gif ooo.gif ooo.gif
2013. április 18. 18:50 #20
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Ez a Selena úgy csinál, mintha annyira értene a vallásokhoz meg magához a zenéhez. biggrin.gif Kíváncsiságból belenéztem-hallgattam a fellépésébe. Egyik szemem sírt, másik nevetett. Az az egzotikus tánc semmi se volt. Táncnak se nevezhető. Madonna jobban mozog a színpadon, pedig Ő már elmúlt 50. Az éneklést nem hiszem, hogy be kell mutatnom - sz@r. Bár jobb volt, mint amiket a Love Song-jával szokott művelni.
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, ViviOsztCshőő, Beyla, Charlotte Benning, Lillaa98, Nórii. SelFan.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok