Az amerikai énekes-színésznő látványos fellépése az idei MTV Movie Awardson nem mindenki tetszését nyerte el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez feldühítette a hindukat
2013. április 18. 18:29
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Úristen ezek a hinduk komolyan nem normálisak!
Hiszen egy csomó filmben képen videóban szerepel akkor azoknak miért nem szóltak?
Hiszen egy csomó filmben képen videóban szerepel akkor azoknak miért nem szóltak?
2013. április 18. 18:32
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
szerintem nem gondolta volna, hogy ezzel bárkit is meg fog bántani, de ha egy fejdísz miatt bocsánatot kell kérnie, akkor az összes kis tini p*csának is bocsánatot kell kérnie a keresztényektől a keresztes nyakláncokért és rózsafüzérekért, mert hogy nem azért hordják őket, mert annyira nagyon vallásosak, az is biztos...
2013. április 18. 18:34
selenácska kicsit alulmaradt amúgy a hinduknak igazuk van ez nem ékszer :/
2013. április 18. 18:35
Az utolsó bekezdés nagyon tetszett: "Selenának nemcsak a vallásokkal kapcsolatos tudását kellene fejlesztenie, hanem a földrajzi ismereteit is." Ez így igaz. Meg is értem a hindukat, hiszen a bindi a vallásuk része, nem kéne divatból ilyet viselnie.
9 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Charlotte Benning,
Lillaa98,
An_d_a,
Kiyla,
Lizania,
Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:36
Szerintem ezen nem kellett volna ennyire felkapni a vizet,bár van benne némi igatság... :/
2013. április 18. 18:40
És most az utálkozók még nagyobb teret kapnak ahhoz hogy elmondják Selena mennyire buta,tehetségtelen és satöbbi...satöbbi.Valahol megértem a hindukat mert ez náluk olyan hagyomány féleség.Amúgy meg ezzel az erővel a legtöbb híresség aki használt ilyesmi kelléket esedezhetnének a hinduk bocsánatáért.És akkor mi van azzal hogy a fél világ keresztes nyakláncokat hord,meg olyan gyűrűt és satöbbi..az nem zavar senkit igaz.Oké aláírom,az ilyet csak olyan viselje aki tudja is hogy mit jelent..viszont ekkora hajcihőt csinálni ebből az egészből?
És mint az előző Selenás cikknél is,tessék fújjogni!
És mint az előző Selenás cikknél is,tessék fújjogni!
2013. április 18. 18:41
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Az utolsó rész tetszett:
"India egyébként nem Európa része, és nem is szigetország, szóval Selenának nemcsak a vallásokkal kapcsolatos tudását kellene fejlesztenie, hanem a földrajzi ismereteit is."
Amúgy ez tényleg büntetendő?A hinduk elég komolyan veszik a vallást...
"India egyébként nem Európa része, és nem is szigetország, szóval Selenának nemcsak a vallásokkal kapcsolatos tudását kellene fejlesztenie, hanem a földrajzi ismereteit is."
Amúgy ez tényleg büntetendő?A hinduk elég komolyan veszik a vallást...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 18. 18:42
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ez olyan, mint a rózsafüzér. Olyanok is felhúzzák, akiknek közük sincs a valláshoz. Szerintem ne hordjon senki olyan jelképet, aminek a vallását nem követi, mert egyszerűen nem illik.
Egyébként a dal sem annyira hűde egzotikus, nekem egyáltalán nem India jut eszembe róla. Inkább az, hogy ez a nő még mindig nem tud énekelni és még buta is. Szigetvilág? WTF.
Egyébként a dal sem annyira hűde egzotikus, nekem egyáltalán nem India jut eszembe róla. Inkább az, hogy ez a nő még mindig nem tud énekelni és még buta is. Szigetvilág? WTF.
2013. április 18. 18:44
Nem csak őket -.-"
Amúgy egyetértek velük, de ennek nincs ahhoz köze,h egy tehetségtelen túlértékelt sztárnak tartom a csajt. Lehet h ez neki nem fontos, de annak, aki hindu, annak bizony fontos a vallása, ők ezt nagyon komolyan veszik!
Ajsika! Azért az más. Selena nem hindu, igaz? Ő csak divatból tetszelgett ebben a cuccban, nem azért, mert hisz ebben a vallásban. Ez a kettő közt a különbség.
Amúgy egyetértek velük, de ennek nincs ahhoz köze,h egy tehetségtelen túlértékelt sztárnak tartom a csajt. Lehet h ez neki nem fontos, de annak, aki hindu, annak bizony fontos a vallása, ők ezt nagyon komolyan veszik!
Ajsika! Azért az más. Selena nem hindu, igaz? Ő csak divatból tetszelgett ebben a cuccban, nem azért, mert hisz ebben a vallásban. Ez a kettő közt a különbség.
2013. április 18. 18:44
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
bubblegum egyetértek veled!
2013. április 18. 18:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (bubblegum.. @ 2013.04.18. 18:32)
szerintem nem gondolta volna, hogy ezzel bárkit is meg fog bántani, de ha egy fejdísz miatt bocsánatot kell kérnie, akkor az összes kis tini p*csának is bocsánatot kell kérnie a keresztényektől a keresztes nyakláncokért és rózsafüzérekért, mert hogy nem azért hordják őket, mert annyira nagyon vallásosak, az is biztos...
Te gondolkodsz is, amikor leírsz valamit, már nem azért? Ismered ezt a fajta indiai vallást? Engem nagyon megfogott India vallása, így nagyon sokat olvastam róla, és bár nyomornegyed az egész ország, mégis egyszer elmennék oda szívesen. A cikkben le van írva, hogy ez egy komoly spirituális szimbólum a hindi vallásban, tehát csak azok viselhetik, akik a ízig-vérig ennek a vallásnak a hívei. Szalonna maximum keresztény vagy esetleg pogány lehet, a keresztények meg okkal hordanak keresztet ábrázoló medalionokat, mivel az a vallásuk. Egy muzulmán biztos, hogy nem fog keresztény szimbólumokat magára aggatni, mert az ő istene Allah - csak, hogy példát is hozzak fel. Nagyon nagy butaságot írtál le. Egyébiránt Indiában nagyon vallásosak az emberek - neked sem ártana egy kicsit tájékozódni, ha már guglin is luxus utána nézni a dolgoknak. Egy indiai ember előbb hal éhen, mint, hogy levágja a tehenet, mert náluk a tehén szent állat, tehát gondolom, hogy sokkal vallásosabbak, sokkal erősebb az abba vetett hitük, mint nekünk, európai embereknek. Igen is, kérjen bocsánatot emiatt!
Nekem sem nyerte el a tetszésemet ez az egész hindi mizéria, mert én személy szerint nagyon rajongok Bollywoodért, a zenéjükért és a vallásukat bár nem venném fel, de rengeteg háttér infót gyűjtöttem az évek során. Engem felháborított, hogy a szánalmas kis tucat zenéjét így akarja eladni.
11 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
PinkPoison,
_ToTo_,
Charlotte Benning,
Lillaa98,
An_d_a,
Kiyla,
Lizania,
Nórii. SelFan.
2013. április 18. 18:50
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Ez a Selena úgy csinál, mintha annyira értene a vallásokhoz meg magához a zenéhez. Kíváncsiságból belenéztem-hallgattam a fellépésébe. Egyik szemem sírt, másik nevetett. Az az egzotikus tánc semmi se volt. Táncnak se nevezhető. Madonna jobban mozog a színpadon, pedig Ő már elmúlt 50. Az éneklést nem hiszem, hogy be kell mutatnom - sz@r. Bár jobb volt, mint amiket a Love Song-jával szokott művelni.
6 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
ViviOsztCshőő,
Beyla,
Charlotte Benning,
Lillaa98,
Nórii. SelFan.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.