Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. április 19. 16:27
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
szegény Jennifer
2013. április 19. 16:47
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Kim
Jajj eggyel, több információ amit tudni zserettem volna róla, remélem nemsokára eltűnnk a suüllyesztőben!
Jennifert pedig nagyon sajnálom, milyen szörnyűségeken mehet most keresztül.
Jajj eggyel, több információ amit tudni zserettem volna róla, remélem nemsokára eltűnnk a suüllyesztőben!
Jennifert pedig nagyon sajnálom, milyen szörnyűségeken mehet most keresztül.
2013. április 19. 16:49
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Ez a Jennifer..
2013. április 19. 16:51
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Kim te jó isten... Komolyan sajnálom a gyerekét, és annak apját.. -.-
2013. április 19. 17:10
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Azért Kim védelmében szólva, minden nőtől elvárás, hogy szőrtelen legyen és neki aki jó formán a testéből él és állandóan meg kell jelennie és minden egyes apró dolgot észrevesznek rajta és kritizálják még fontosabb hogy tökéletes legyen. Hiába titulálják idiótának, bárhogy is nézzük elvárás egy nővel szemben hogy szőrtelen legyen és már többször is nyilatkozta, hogy sok problémája van ezzel, mivel genetikailag sem egy szőrtelen típus és most, hogy a terhesség miatt ez még nagyobb gondot jelent neki és állandóan szőrtelenít szerintem teljesen érthető.
2013. április 19. 19:09
Ez Kim legnagyobb baja? Mások meg nem tudnak megélni, éheznek, és rengeteg problémával kell nap mint nap szembenézniük. Nem értem, mit keres ő és a családja ezen az oldalon, amikor SEMMIT nem csinálnak, nem tesznek semmi hasznosat, tulajdonképpen miért is híresek? :S :S
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni