Kitüntetést kap Jennifer Lawrence
2013. április 19. 20:47
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
Elismerem mint színésznőt, de már annyira idegesít hogy mindenhol abba botlok, hogy "Jennifer Lawrence-nak nem szállt a fejébe a hiresség, még mindig a régi" hogy lassan már el sem hiszem. Épp emiatt tűnik nekem beképzeltnek mert mindenhol ezt mondják. Az igazi szerény emberek nem kérkednek vele és ezt a családja és a barátai is tudják.
Nem azt mondom, hogy sajnálom tőle díjat, mert a cikk olvasása alapján megérdemli.
Nem azt mondom, hogy sajnálom tőle díjat, mert a cikk olvasása alapján megérdemli.
2013. április 19. 20:59
Nekem is az agyamra ment már, hogy mindenhol azt hallottam, mennyire földre szállt. Igazából, kicsit nagyképűnek tűnik a csaj a sajátos humora miatt, de úgy fest, tényleg normális.
2013. április 19. 21:22
Jen-t egyre jobban kedvelem!
Remélem még évek múlva is ilyen lesz!
Remélem még évek múlva is ilyen lesz!
2013. április 19. 23:19
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ezeknek a "nem szállt a fejébe a hírnév" dumáknak a felét a sajtó tálalja így, mert mondjuk mond egy olyat, hogy még mindig ugyanazt az autót hajtja, stb. Jó, nyilván a PR csapatának is benne lehet ebben a keze.
Meg persze ha az anyját kérdezik, az is azt mondja, hogy "Azért büszke rá, mert ugyanolyan maradt." De hát ő az anyja, neki mindig szabad ilyet mondania.
Szerintem bárki, aki követi Jen karrierjét, interjúit, satöbbi, levonja a következtetést, hogy valóban nem sokat változott az utóbbi években. Hogy vannak-e itt speciel a háttérben PR és egyéb meggondolások a szervezet és Jen menedzsmentjének részéről? Naná. Ettől még nem lesz kevésbé kedves és aranyos a sztori.
Szerintem bárki, aki követi Jen karrierjét, interjúit, satöbbi, levonja a következtetést, hogy valóban nem sokat változott az utóbbi években. Hogy vannak-e itt speciel a háttérben PR és egyéb meggondolások a szervezet és Jen menedzsmentjének részéről? Naná. Ettől még nem lesz kevésbé kedves és aranyos a sztori.
2013. április 20. 08:08
Megérdemli
(L) Lehet h unalmas ez a nincs elszállva magától duma de ha egyszer igaz és tényleg nincs elszállva magától.
2013. április 20. 09:01
Szerintem ez nagyon aranyos tőle. Nagyon jól színészkedik, törődik a barátaival és méghozzá nagyon szép is! Én felnézek rá mivel nem sok olyan színész van aki nem szál el magától.
2013. április 20. 09:05
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Teljesen megérdemli
2013. április 20. 09:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Gratulálok .
Megérdemli !
2013. április 20. 10:26
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Gratulálok, megérdemli!
2013. április 20. 11:52
Nagyszerű cikk lett!Gratulálok neki!Teljes mértékben megérdemelte,és remélem még sokáig ilyen marad!
2013. április 20. 12:17
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon megérdemli gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: