Starity

Tom Hiddleston lesz az új Holló?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 21. 12:10 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
A Bosszúállók sztárja jelenleg érdekes tárgyalásokat folytat a legendás A holló című film újrafeldolgozásáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. április 21. 12:14 #2
- törölt felhasználó -    
Már a Hollót is meggyalázzák? Szánalmas lett Hollywood, komolyan! Már alig van olyan film, amit ne dolgoztak volna fel újra. Az a film úgy jó, miért kell remake? ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. április 21. 12:28 #3
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
Brandon Lee-t gyalázzák szerintem... Legalább azt nem kéne egy új, hiperszuperultragagyi változatban megcsinálni, amiért egy ember az életet adta, szó szerint... SZÀNALMAS vagy Hollywood! Az eredetitől jobb sose lesz!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Charlotte Benning
2013. április 21. 12:29 #4
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
Nem kéne a Hollóhoz nyúlni, nagyon nem. Nem ezzel a Tommal van bajom, hanem magával az ötlettel. Brandon Lee a Holló, az életével fizetett ezért a filmért.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogi13
2013. április 21. 12:39 #5
- törölt felhasználó -    
Tom,könyörgöm,nehogy elvállald!

Manapság mindenből remake-t akarnak csinálni,pedig ez a film úgy jó,ahogy van. Tom pedig túl jó színész ahhoz,hogy egy gagyi feldolgozásban szerepeljen. Az igazi Holló Brandon Lee,és mindenki Tomra neheztelne azért,amiért "át akarja venni a helyét." Pedig ez nincs így,és nagyon nem érdemli meg,hogy megutálják miatta.
2013. április 21. 12:44 #6
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Az Avengersnél nem lehet rosszabb film és itt még van valami esély arra hogy rendesen megírják a karakterét. Szánalmas a remake ötlete is de próbálom a pozitív oldalát nézni. Tom egyértelműen túl jó ehhez de aki már elvállalt nem egy, nem az önéletrajzába való hulladékterméket, ez már nem oszt vagy szoroz. rohog.gif
2013. április 21. 12:55 #7
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Miért kéne egyáltalán újrafilmesíteni, úgyis csak rosszabbat tudnának gyártani, mert mindennel így van, az a film úgy ahogy van tökéletes, és egyet értek az előttem szólókkal, hogy ezzel meggyaláznák Brandon emlékét unsure.gif
2013. április 21. 13:15 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2013.04.21. 12:44)
Szánalmas a remake ötlete is de próbálom a pozitív oldalát nézni.

Szerintem ennek nincs pozitív oldala. Ha élete legjobb alakítását is hozza,akkor is csak az lesz sokak reakciója hogy "Meggyalázták Brandont,utálni kell őt is amiért elvállalta a szerepet". Előre féltem Tomot ettől,mert tudjuk milyen. Ritka az ilyen csodálatos színész és szeretnivaló ember mint Ő,remélem amilyen intelligens,rájön hogy ezt nem kéne... És én még képes voltam a Muppets filmen problémázni...
2013. április 21. 13:28 #9
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (CarrieJones @ 2013.04.21. 13:15)
Szerintem ennek nincs pozitív oldala. Ha élete legjobb alakítását is hozza,akkor is csak az lesz sokak reakciója hogy "Meggyalázták Brandont,utálni kell őt is amiért elvállalta a szerepet". Előre féltem Tomot ettől,mert tudjuk milyen. Ritka az ilyen csodálatos színész és szeretnivaló ember mint Ő,remélem amilyen intelligens,rájön hogy ezt nem kéne... És én még képes voltam a Muppets filmen problémázni...

Azért a stábban vannak jó nevek. Én nem írom még le a filmet mert adok neki esélyt. A Warrior remek film volt és bízom a többi bejelentett stábtagban is. A meggyalázta Brandont szöveg viszont sajnos igaz viszont aki szerette Tomit eddig, ezután is fogja. Páran fogják utálni ezért de még mindig többen fogják isteníteni a szerepét, mert milliomegyezer fanja van, ráadásul sokan nem is látták a Hollót és biz Isten hogy azt sem tudják kiről van szó illetve meg sem fogják nézni az eredetit. Valamit valamiért. Rizikós projekt, Brandon nem akárki volt de ha le akarja vetkőzni Lokit, az csak akkor fog sikerülni ha más, ikonikus szerepet mond magáénak. A jó projektjei, amiben tényleg minden lehetősége megadatik színészkedni és mutatni önmagát, azokból nem igazán lesz ikonikus figura. Én mondjuk konkrétan úgy tudom hogy nagy Brandon fan és talán ezért vállalja el. A kockázat nem kicsi. Ha megutálják ezért, akkor majd ráébred hogy rossz döntést hozott, fájni fog majd de aki eddig is szerette, ezután is fogja, aki pedig ezután elveszik, az vesszen, én is azt mondom. Tom ritka tehetséges színész de látod behálózzák ilyen hülyeségekkel és el is vállalja .. valamiért. Talán megbánja talán nem. Elbotlik, felkel és megy tovább, nem az első színész aki utólag megbánta, majd megtanulja, igenis a saját hibájából fog rájönni hogy hülye döntés volt részéről (vagy nem), de ezzel számolni kellene neki is mikor egy újabb remake ötletet tesznek le elé az asztalra. pardon.gif
2013. április 21. 13:34 #10
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Ez nagy genyóság, még azt se tudjátok milyen lesz, de már Tomot a földbe akarjátok döngölni!? Sőt még az se biztos hogy megkapja. Az meg hogy remake... én se szeretem ha újradolgoznak filmeket. De van olyan remake amelyik jobb volt mint az eredeti. Úgyhogy szerintem nem kellene még előre szidni.
2013. április 21. 14:19 #11
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Egyszerűen nem látom magam előtt Tomot, mint Eric Draven. Inkább gondolja meg magát és szálljon ki még időben, szerintem hülyeség a Hollóból remaket csinálni, már a folytatások is tök gagyik voltak.
2013. április 21. 14:28 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2013.04.21. 13:28)
A meggyalázta Brandont szöveg viszont sajnos igaz viszont aki szerette Tomit eddig, ezután is fogja. Páran fogják utálni ezért de még mindig többen fogják isteníteni a szerepét, mert milliomegyezer fanja van, ráadásul sokan nem is látták a Hollót és biz Isten hogy azt sem tudják kiről van szó illetve meg sem fogják nézni az eredetit

Fogalmad sincs,mennyire megnyugtattál. Így belegondolva nagyon sokan nem ismerik a Hollót,na ők tuti el lesznek ájulva Tomtól. Valószínűleg én is el leszek,mert nincs olyan filmje,amiben nem imádtam volna az alakítását. Bízom a tehetségében,benne is bízom. Majd meglátjuk,hogy mi lesz...Nagyon remélem,hogy nem játszik a filmben,de ha elvállalja,akkor szegény tényleg nem fog unatkozni,ha a Robert Capa-s film főszerepét is megkapja (Aminek borzasztóan örülnék,Tomot ismerve Magyarországra jönne hogy mindent megtudjon a szerepéről)+ a Black wings has my Angel forgatása,a Thor 2-ig pedig már csak 192 nap. laugh.gif
2013. április 21. 14:57 #13
Mimcsi
Mimcsi
visszatérő vendég

Státuszinifinity hope.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 195741
Milyen viták mennek itt. biggrin.gif
Tom nagyszerű színész, szerintem nem fog csalódást okozni, mint ahogy eddig egy filmjében sem tette. Bár, én sem díjazom, hogy remakben szerepeljen, de majd akkor fogok véleményt mondani, ha már láttam a filmet.
2013. április 21. 17:30 #14
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Brandon volt ebben a legjobb...
2013. április 21. 17:51 #15
Hiddlestoner
Hiddlestoner
visszatérő vendég

Státusz"I didn't do it for him."
Hozzászólás: 136
Azonosító: 186140
Milyen változtatások? Tom mindenhogyan istennek néz ki. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bettyke94
2013. április 21. 18:09 #16
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
Hiddlestoner egyetértek:D
2013. április 21. 19:16 #17
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszNo one going to stand in my way!
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Amiben Tom Hiddleston benne van az csak jó lehet. Ennyi a véleményem biggrin.gif
2013. április 21. 19:59 #18
Fruzsina123
Fruzsina123
új tag

Státusz"The show must go... all over the place... or something"
Hozzászólás: 98
Azonosító: 188567
Remélem jó lesz, bár ha Tom szerepel benne csak jó lehet...
2013. április 21. 20:16 #19
Grétaaa12
Grétaaa12
visszatérő vendég

Státuszalkonyat
Hozzászólás: 216
Azonosító: 196774
remélem jóó lesz biggrin.gif
2013. április 21. 20:55 #20
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Őszintén megmondom én sem örülnék ha elvállaná a szerepet. Persze ahogy itt korábban is írtátok valakinek tényleg fingja sincs az eredetiről, és nem fog vele foglalkozni hogy milyen lett a remake. Bár őszintén szólva nem értem hogy egy jó filmnek minek remake verziót csinálni, mikor 100% hogy az csak gyengébb lehet...
Én nem Tom tehetségét féltem, mert az bőven adatott neki hál' Istennek, és tudom hogy a karakterből a maximumot hozná ki, mégis szerintem ez a film egyszerűen nem neki való. Koncentráljon inkább a Robert Capa filmre és jöjjön el minket meglátogatni smileeee.gif
Ez volt szerény véleményem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok