A Bosszúállók sztárja jelenleg érdekes tárgyalásokat folytat a legendás A holló című film újrafeldolgozásáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston lesz az új Holló?
2013. április 21. 12:28
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Brandon Lee-t gyalázzák szerintem... Legalább azt nem kéne egy új, hiperszuperultragagyi változatban megcsinálni, amiért egy ember az életet adta, szó szerint... SZÀNALMAS vagy Hollywood! Az eredetitől jobb sose lesz!
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Charlotte Benning
2013. április 21. 12:29
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nem kéne a Hollóhoz nyúlni, nagyon nem. Nem ezzel a Tommal van bajom, hanem magával az ötlettel. Brandon Lee a Holló, az életével fizetett ezért a filmért.
2013. április 21. 12:39
Tom,könyörgöm,nehogy elvállald!
Manapság mindenből remake-t akarnak csinálni,pedig ez a film úgy jó,ahogy van. Tom pedig túl jó színész ahhoz,hogy egy gagyi feldolgozásban szerepeljen. Az igazi Holló Brandon Lee,és mindenki Tomra neheztelne azért,amiért "át akarja venni a helyét." Pedig ez nincs így,és nagyon nem érdemli meg,hogy megutálják miatta.
Manapság mindenből remake-t akarnak csinálni,pedig ez a film úgy jó,ahogy van. Tom pedig túl jó színész ahhoz,hogy egy gagyi feldolgozásban szerepeljen. Az igazi Holló Brandon Lee,és mindenki Tomra neheztelne azért,amiért "át akarja venni a helyét." Pedig ez nincs így,és nagyon nem érdemli meg,hogy megutálják miatta.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. április 21. 12:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Az Avengersnél nem lehet rosszabb film és itt még van valami esély arra hogy rendesen megírják a karakterét. Szánalmas a remake ötlete is de próbálom a pozitív oldalát nézni. Tom egyértelműen túl jó ehhez de aki már elvállalt nem egy, nem az önéletrajzába való hulladékterméket, ez már nem oszt vagy szoroz.
2013. április 21. 12:55
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Miért kéne egyáltalán újrafilmesíteni, úgyis csak rosszabbat tudnának gyártani, mert mindennel így van, az a film úgy ahogy van tökéletes, és egyet értek az előttem szólókkal, hogy ezzel meggyaláznák Brandon emlékét
ophely88
2013. április 21. 13:15
Idézet (ophely88 @ 2013.04.21. 12:44)
Szánalmas a remake ötlete is de próbálom a pozitív oldalát nézni.
Szerintem ennek nincs pozitív oldala. Ha élete legjobb alakítását is hozza,akkor is csak az lesz sokak reakciója hogy "Meggyalázták Brandont,utálni kell őt is amiért elvállalta a szerepet". Előre féltem Tomot ettől,mert tudjuk milyen. Ritka az ilyen csodálatos színész és szeretnivaló ember mint Ő,remélem amilyen intelligens,rájön hogy ezt nem kéne... És én még képes voltam a Muppets filmen problémázni...
2013. április 21. 13:28
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (CarrieJones @ 2013.04.21. 13:15)
Szerintem ennek nincs pozitív oldala. Ha élete legjobb alakítását is hozza,akkor is csak az lesz sokak reakciója hogy "Meggyalázták Brandont,utálni kell őt is amiért elvállalta a szerepet". Előre féltem Tomot ettől,mert tudjuk milyen. Ritka az ilyen csodálatos színész és szeretnivaló ember mint Ő,remélem amilyen intelligens,rájön hogy ezt nem kéne... És én még képes voltam a Muppets filmen problémázni...
Azért a stábban vannak jó nevek. Én nem írom még le a filmet mert adok neki esélyt. A Warrior remek film volt és bízom a többi bejelentett stábtagban is. A meggyalázta Brandont szöveg viszont sajnos igaz viszont aki szerette Tomit eddig, ezután is fogja. Páran fogják utálni ezért de még mindig többen fogják isteníteni a szerepét, mert milliomegyezer fanja van, ráadásul sokan nem is látták a Hollót és biz Isten hogy azt sem tudják kiről van szó illetve meg sem fogják nézni az eredetit. Valamit valamiért. Rizikós projekt, Brandon nem akárki volt de ha le akarja vetkőzni Lokit, az csak akkor fog sikerülni ha más, ikonikus szerepet mond magáénak. A jó projektjei, amiben tényleg minden lehetősége megadatik színészkedni és mutatni önmagát, azokból nem igazán lesz ikonikus figura. Én mondjuk konkrétan úgy tudom hogy nagy Brandon fan és talán ezért vállalja el. A kockázat nem kicsi. Ha megutálják ezért, akkor majd ráébred hogy rossz döntést hozott, fájni fog majd de aki eddig is szerette, ezután is fogja, aki pedig ezután elveszik, az vesszen, én is azt mondom. Tom ritka tehetséges színész de látod behálózzák ilyen hülyeségekkel és el is vállalja .. valamiért. Talán megbánja talán nem. Elbotlik, felkel és megy tovább, nem az első színész aki utólag megbánta, majd megtanulja, igenis a saját hibájából fog rájönni hogy hülye döntés volt részéről (vagy nem), de ezzel számolni kellene neki is mikor egy újabb remake ötletet tesznek le elé az asztalra.
2013. április 21. 13:34
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Ez nagy genyóság, még azt se tudjátok milyen lesz, de már Tomot a földbe akarjátok döngölni!? Sőt még az se biztos hogy megkapja. Az meg hogy remake... én se szeretem ha újradolgoznak filmeket. De van olyan remake amelyik jobb volt mint az eredeti. Úgyhogy szerintem nem kellene még előre szidni.
2013. április 21. 14:19
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Egyszerűen nem látom magam előtt Tomot, mint Eric Draven. Inkább gondolja meg magát és szálljon ki még időben, szerintem hülyeség a Hollóból remaket csinálni, már a folytatások is tök gagyik voltak.
2013. április 21. 14:28
Idézet (ophely88 @ 2013.04.21. 13:28)
A meggyalázta Brandont szöveg viszont sajnos igaz viszont aki szerette Tomit eddig, ezután is fogja. Páran fogják utálni ezért de még mindig többen fogják isteníteni a szerepét, mert milliomegyezer fanja van, ráadásul sokan nem is látták a Hollót és biz Isten hogy azt sem tudják kiről van szó illetve meg sem fogják nézni az eredetit
Fogalmad sincs,mennyire megnyugtattál. Így belegondolva nagyon sokan nem ismerik a Hollót,na ők tuti el lesznek ájulva Tomtól. Valószínűleg én is el leszek,mert nincs olyan filmje,amiben nem imádtam volna az alakítását. Bízom a tehetségében,benne is bízom. Majd meglátjuk,hogy mi lesz...Nagyon remélem,hogy nem játszik a filmben,de ha elvállalja,akkor szegény tényleg nem fog unatkozni,ha a Robert Capa-s film főszerepét is megkapja (Aminek borzasztóan örülnék,Tomot ismerve Magyarországra jönne hogy mindent megtudjon a szerepéről)+ a Black wings has my Angel forgatása,a Thor 2-ig pedig már csak 192 nap.
ophely88
2013. április 21. 14:57
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline |
Milyen viták mennek itt.
Tom nagyszerű színész, szerintem nem fog csalódást okozni, mint ahogy eddig egy filmjében sem tette. Bár, én sem díjazom, hogy remakben szerepeljen, de majd akkor fogok véleményt mondani, ha már láttam a filmet.
Tom nagyszerű színész, szerintem nem fog csalódást okozni, mint ahogy eddig egy filmjében sem tette. Bár, én sem díjazom, hogy remakben szerepeljen, de majd akkor fogok véleményt mondani, ha már láttam a filmet.
2013. április 21. 17:51
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Milyen változtatások? Tom mindenhogyan istennek néz ki.
2013. április 21. 18:09
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Hiddlestoner egyetértek:D
2013. április 21. 19:16
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Amiben Tom Hiddleston benne van az csak jó lehet. Ennyi a véleményem
2013. április 21. 19:59
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline |
Remélem jó lesz, bár ha Tom szerepel benne csak jó lehet...
2013. április 21. 20:55
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Őszintén megmondom én sem örülnék ha elvállaná a szerepet. Persze ahogy itt korábban is írtátok valakinek tényleg fingja sincs az eredetiről, és nem fog vele foglalkozni hogy milyen lett a remake. Bár őszintén szólva nem értem hogy egy jó filmnek minek remake verziót csinálni, mikor 100% hogy az csak gyengébb lehet...
Én nem Tom tehetségét féltem, mert az bőven adatott neki hál' Istennek, és tudom hogy a karakterből a maximumot hozná ki, mégis szerintem ez a film egyszerűen nem neki való. Koncentráljon inkább a Robert Capa filmre és jöjjön el minket meglátogatni
Ez volt szerény véleményem.
Én nem Tom tehetségét féltem, mert az bőven adatott neki hál' Istennek, és tudom hogy a karakterből a maximumot hozná ki, mégis szerintem ez a film egyszerűen nem neki való. Koncentráljon inkább a Robert Capa filmre és jöjjön el minket meglátogatni
Ez volt szerény véleményem.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.