Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.21. 15:19)
Ugyanígy eltűntek a '90-es évek tinicsapatai is, mint SClub7, Backstreet Boys, NSync, és társaik. A rajongók felnőttek, és nem voltak kíváncsiak többé rájuk.
Ezzel nem értek egyet! Én személy szerint akkor voltam kiskamasz, amikor a fent említett együttesek topon voltak. Nem azért oszlottak fel, mert felnőttek a rajongóik és ezért kevesebb az érdeklődés irántuk. Ez már csak azért sem lehet, mert mindig jön egy újabb generáció, ami pont az a korosztály, amit megcéloznak. Általában azért oszlanak fel, mert összerakott bandákról van szó, illetve hogy egy-két tag megunja a banánt, hogy osztozni kell a figyelmen, saját babérokra akarnak törni. Pl. a BSB még mindig próbálkozik, nem tudom miért, mert szerintem elég gáz, hogy a negyven felé robotoló pasik boybandként tolják a színpadon. Azon csodálkozom, hogy a Take Thatnek viszont sikerült visszatáncolnia. Mondjuk tény, hogy ők szerintem a saját régi rajongóikat célozták meg, a most már korban is hozzájuk illő zenei stílussal és témával.
Én magamat nagyon nagy 'N SYNC rajongónak tartottam magam, bő 10 éve, és nagyon meglepett amikor úgy döntöttek, hogy ők nem zenélnek többé együtt. Pedig akkor voltak a csúcson, szóval az érdeklődés abszolút megvolt. És én még mindig szeretem őket, a zenéjüket is bármikor szívesen hallgatom, ha másért nem nosztalgiából, ahogy a többi fent említett együttes zenéjét is.
Justin már abszolút nem az én korosztályomnak szóló zene, így nem is nagyon tudok róla semmit, csak annyit, amit olvasok róla. És ha én visszakondolok a régi idők zenészeire (most szigorúan a tinibálványokra gondolok), ott sosem volt hangos a sajtó (ha lett volna ilyen mértékű internet akkor sem) botrányoktól. Szerintem ez már egyfajta generációs torzulás. Mondjuk meg is értem, hisz akkora nyomás van ezeken az embereken. Illetve ezek a botrányok nagyrészt megcsinált balhék, mert nekik az a legjobb, ha minél többet beszélnek róluk. A negatív reklám is reklám. És ezekről nem is igazán a "sztár" tehet, legtöbbször azt se tudja mi folyik körülötte, annyi ember dolgozik azért, hogy ő híres maradjon BÁRMI ÁRON! Amíg beszélnek róla, ismert ember, újabb rajongókat, ergó pénzt hoznak neki(k). Hacsak arra gondolunk, hogy itt is minden nap ül egy cikk róla, mi lehet globálisan a helyzet?