Az amerikai színésznő nem engedelmeskedett a rendőri felszólításnak, ezért azonnal letartóztatták – Reese most nagyon szégyelli magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Reese Witherspoont
2013. április 22. 10:04
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Tessék?! Ezen most nagyot néztem... Nem enyhén meglepett. Pedig ő egy nagyon kis aranyos csaj, - szerintem- úgyhogy a fejemben nem fordult volna meg, hogy vele is megeshet egy ilyen. De hát, bárkivel előfordulhat egy botlás. Legközelebb óvatosabban.
2013. április 22. 10:44
Már bocs, de miért hülyült volna meg? Először is bocsánatot kért, nem kifogásokat keresett és nem a rendőröket okolta. Másrészt minden ember, aki szereti a párját megpróbál kiállni mellette, így nem meglepő, hogy a felszólítás ellenére kiszállt az autóból. Mondjuk nem értem, hogy miért kellett megbilincselni, mert nem azért szállt ki, hogy megtépje a rendőrt. -.-"
2013. április 22. 13:28
van ilyen, de legalább bocsánatot kért, ezt teszi az alkohol
2013. április 22. 13:54
Azért szerintem nem kellett volna bunkóznia a rendőrrel, csak mert ivott meg a férjét védte !
És tuti, hogy nem egy pohár volt. Szerintem üvegre gondolt !
És tuti, hogy nem egy pohár volt. Szerintem üvegre gondolt !
2013. április 22. 14:33
Nehéz a sztároknak. De ez van. Üzenem neki, hogy ne csináljon ilyet többet!!
2013. április 22. 15:21
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
hát ő nem volt illemtudó
2013. április 22. 15:49
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Imádom őt mint színésznőt, emberileg is egy nagyon kedves és közvetlen nőnek gondoltam..vagy gondolom még most is, de az italra fogni, azt a legkönnyebb. Mind1, ha tanult belőle és megbánta akkor azért nem mondanám, hogy ő is is kezd meghülyülni, csak egy ember aki hibázott. Én azon a tudja maga ki vagyok mondatnál lestem egy nagyot, ezt tényleg nem gondoltam volna róla.
2013. április 22. 16:08
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
A törvény az törvény. Lehet,hogy ismert ,de ugyanúgy vonatkozik rá is mint ránk.
2013. április 22. 16:19
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Sajnálom.. Ezzel a szöveggel csak mentegetőzik, szerintem lehet megérdemelte az a zsaru.. mind egy elszállt valami, mert "hatalmuk" van. Én már csak tudom 2 is van a családban.. parasztok. De mind1, Reese..
2013. április 22. 16:45
K.Vikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 194402 offline |
*-is
(ezt már csak azért írom mert nem küldi el)Imádom őt mint színésznőt, emberileg is egy nagyon kedves és közvetlen nőnek gondoltam..vagy gondolom még most is, de az italra fogni, azt a legkönnyebb. Mind1, ha tanult belőle és megbánta akkor azért nem mondanám, hogy ő is is kezd meghülyülni, csak egy ember aki hibázott. Én azon a tudja maga ki vagyok mondatnál lestem egy nagyot, ezt tényleg nem gondoltam volna róla.rom mert nem küldi el)
(ezt már csak azért írom mert nem küldi el)Imádom őt mint színésznőt, emberileg is egy nagyon kedves és közvetlen nőnek gondoltam..vagy gondolom még most is, de az italra fogni, azt a legkönnyebb. Mind1, ha tanult belőle és megbánta akkor azért nem mondanám, hogy ő is is kezd meghülyülni, csak egy ember aki hibázott. Én azon a tudja maga ki vagyok mondatnál lestem egy nagyot, ezt tényleg nem gondoltam volna róla.rom mert nem küldi el)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.