Sylvester Stallone megerősítette, hogy Wesley Snipes szerepelni fog a Feláldozhatók 3-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wesley Snipes máris filmszerepet kapott
2013. április 23. 13:49
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Ez aztán a fantasztikus hír.
Nagyon örülök, egyrészt annak, hogy Wesley hamarosan teljes mértékben szabad ember lesz, másrészt pedig, hogy ismét a filmes karrierjére koncentrál. Tegye is, hiszen nem kevés tehetsége van hozzá.
2013. április 23. 14:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Alig várom, hogy újra dolgozni láthassam az egyik legkedvesebb színészemet *-* Bármiben is fog szerepelni, az csak jó lesz, ha már Ő benne van
nemvagyokelfogult
2013. április 23. 14:26
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.23. 14:16)
Alig várom, hogy újra dolgozni láthassam az egyik legkedvesebb színészemet *-* Bármiben is fog szerepelni, az csak jó lesz, ha már Ő benne van
nemvagyokelfogult
#DehogyisvagyTeelfogultfangirl.
Bevallom töredelmesen, csak a Penge filmekből ismerem Wesleyt, de az ottani karaktere mindent vitt. Szerintem nem rossz színész. Aggódtam kicsit amikor hűvösre került, hogy megfeneklik a karrierje, de örömmel látom, hogy nem lett igazam. Csak azt sajnálom h Sly törölte azt a bizonyos twittet, és sajtóközlemény hiányában nem tűnik MÉG hivatalosnak a hír. Remélem minél előbb kiadnak valami közleményt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 23. 15:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.04.23. 14:26)
#DehogyisvagyTeelfogultfangirl.
Bevallom töredelmesen, csak a Penge filmekből ismerem Wesleyt, de az ottani karaktere mindent vitt. Szerintem nem rossz színész. Aggódtam kicsit amikor hűvösre került, hogy megfeneklik a karrierje, de örömmel látom, hogy nem lett igazam. Csak azt sajnálom h Sly törölte azt a bizonyos twittet, és sajtóközlemény hiányában nem tűnik MÉG hivatalosnak a hír. Remélem minél előbb kiadnak valami közleményt.
csakegykicsitvagyokfangirl-látnálamikorBeniciorólvanszó
Igen, a hivatalos megerősítés jó lenne, és azt sem értem, minek tweetelte, ha utána kitörölte, de engem az éltet, hogy egyrészt a Demolition Man (meg kell nézned) óta nagy haverok és mint a cikkben is írtam, már a The Expendables első részében is játszott volna Wesley, ha nem akkor pattan ki az adócsalásos balhé.
A Penge szuperfilm, de amiket kötelező megnézned, (és nem fogod megbánni:
- A pusztító
- Wong Foo, kösz mindent, Julie Newmar
- Gyilkos nap
- A rajongó (ebben szerepel a szuperdögös Benicio Del Toro is
És utána jöhet a többi filmje is
2013. április 23. 16:41
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Na igen, a Demolition Man. Azt egyszerűen imádom.
Szerintem is kihagyhatatlan a Feláldozhatóakból, ha már az összes akcióhős szerepelt, Wesley-nek is kell...
Szerintem is kihagyhatatlan a Feláldozhatóakból, ha már az összes akcióhős szerepelt, Wesley-nek is kell...
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?