Szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth
2013. április 23. 21:09
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Snoop Dogg lenne Liam vagy Miley?! Nem neki kell szennyest teregetni, hanem valamelyiküknek kettejük közül. Nem nagyon hiszek benne.
2013. április 23. 21:10
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Ez a Snoop Gogg meg mit pattog ennyire mostanában Miley körül, kezd zavaró lenni Amúgy meg sajnálom Liam-el a kapcsolatát, jó ideje együtt voltak már és szerintem nem voltak rossz páros
2013. április 23. 21:12
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Snoop Doggnak mi köze ehhez? Mármint most ő a postagalamb Miley meg a sajtó között? xD
Hát, ez a kapcsolat mostanában elég nyögvenyelős volt, szerintem Miley-nak még jó darabig nem való a házasság, majd ha tényleg megérik... Mintha még mindig valamiféle kamaszkori lázadókorszakban élne szerintem.
Hát, ez a kapcsolat mostanában elég nyögvenyelős volt, szerintem Miley-nak még jó darabig nem való a házasság, majd ha tényleg megérik... Mintha még mindig valamiféle kamaszkori lázadókorszakban élne szerintem.
2013. április 23. 21:16
iszonyat hogy hova alacsonyodik le már Snoop Dogg.... a 90-es évek nyugati parti g-funk style rap fenoménja 2013-ra egy "szennyes" kitergető ripacs lett...tiszta szégyen..szerintem már az agya helyén is Cannabis füst van...
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
janet7
2013. április 23. 21:16
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline |
Kár. Pedig én szerettem őket,és szerintem össze is illetek.
2013. április 23. 21:18
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Lehet, hogy Snoop udvarolni akar Mileynak?
Nevetséges, hogy ebből a kemény rapperből egy ilyen nyálas pincsikutya lett. Fénykorában le sem köpte volna az ilyen tinisztárocskákat, most meg a seggükben lohol és nyilatkozgat helyettük.
Nevetséges, hogy ebből a kemény rapperből egy ilyen nyálas pincsikutya lett. Fénykorában le sem köpte volna az ilyen tinisztárocskákat, most meg a seggükben lohol és nyilatkozgat helyettük.
LadyAlba88,
Im a SlaveForBritney
2013. április 23. 21:22
hát 20 évesen eljegyezni a másikat alapból idiótaság... főleg a sztárvilágban, a kapcsolatok legtöbbje megy a süllyesztőbe, szóval ezen már nem csodálkozom, sejtettem hogy ez lesz..
2013. április 23. 21:24
Snoop Dogg-ot 20 évvel ezelőtt a Crips tagok agyon lőtték volna a nyíltutcán ezért ha ilyen Miley Cyrus félékkel mutatkozott volna a médiában...és ez az ember ilyen zenét csinált 20 évvel ezelőtt esküszöm volt idő amikor ez egy hip-hop himnusz volt!!
Snoop Dogg Snoops Upside Ya Head
Snoop Dogg Snoops Upside Ya Head
Im a SlaveForBritney,
janet7
2013. április 23. 21:24
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Amikor Snoop Dogg leállt David Guetta-val "zenélni" már akkor éreztem, hogy itt baj lesz, de ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire eladja magát...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.