Szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth
2013. április 23. 21:09
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Snoop Dogg lenne Liam vagy Miley?! Nem neki kell szennyest teregetni, hanem valamelyiküknek kettejük közül. Nem nagyon hiszek benne.
2013. április 23. 21:10
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ez a Snoop Gogg meg mit pattog ennyire mostanában Miley körül, kezd zavaró lenni
Amúgy meg sajnálom Liam-el a kapcsolatát, jó ideje együtt voltak már és szerintem nem voltak rossz páros
2013. április 23. 21:12
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Snoop Doggnak mi köze ehhez? Mármint most ő a postagalamb Miley meg a sajtó között?
xD
Hát, ez a kapcsolat mostanában elég nyögvenyelős volt, szerintem Miley-nak még jó darabig nem való a házasság, majd ha tényleg megérik... Mintha még mindig valamiféle kamaszkori lázadókorszakban élne szerintem.
Hát, ez a kapcsolat mostanában elég nyögvenyelős volt, szerintem Miley-nak még jó darabig nem való a házasság, majd ha tényleg megérik... Mintha még mindig valamiféle kamaszkori lázadókorszakban élne szerintem.
2013. április 23. 21:16
iszonyat hogy hova alacsonyodik le már Snoop Dogg.... a 90-es évek nyugati parti g-funk style rap fenoménja 2013-ra egy "szennyes" kitergető ripacs lett...tiszta szégyen..szerintem már az agya helyén is Cannabis füst van...
2013. április 23. 21:16
|
|
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline
|
Kár.
Pedig én szerettem őket,és szerintem össze is illetek.
2013. április 23. 21:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Lehet, hogy Snoop udvarolni akar Mileynak?
Nevetséges, hogy ebből a kemény rapperből egy ilyen nyálas pincsikutya lett. Fénykorában le sem köpte volna az ilyen tinisztárocskákat, most meg a seggükben lohol és nyilatkozgat helyettük.
Nevetséges, hogy ebből a kemény rapperből egy ilyen nyálas pincsikutya lett. Fénykorában le sem köpte volna az ilyen tinisztárocskákat, most meg a seggükben lohol és nyilatkozgat helyettük.
2013. április 23. 21:22
hát 20 évesen eljegyezni a másikat alapból idiótaság... főleg a sztárvilágban, a kapcsolatok legtöbbje megy a süllyesztőbe, szóval ezen már nem csodálkozom, sejtettem hogy ez lesz..
2013. április 23. 21:24
Snoop Dogg-ot 20 évvel ezelőtt a Crips tagok agyon lőtték volna a nyíltutcán ezért ha ilyen Miley Cyrus félékkel mutatkozott volna a médiában...és ez az ember ilyen zenét csinált 20 évvel ezelőtt esküszöm volt idő amikor ez egy hip-hop himnusz volt!!
Snoop Dogg Snoops Upside Ya Head
Snoop Dogg Snoops Upside Ya Head
2013. április 23. 21:24
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Amikor Snoop Dogg leállt David Guetta-val "zenélni" már akkor éreztem, hogy itt baj lesz, de ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire eladja magát...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: