Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 25. 20:32
Hera18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 166702 offline |
Nem hiszem el hogy nem kap semmilyen büntetést többszörös drogbirtoklás miatt.Más emberek már rég börtönben lennének, de nem mi a nagy Justin Biebernek mindent elnézünk.(Bocs a fanoknak)
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 25. 20:34
Amúgy rájöttem. Manapság háromféle tinirajongó van, akármelyik hírességet is vesszük. Nem kell egyből Buburkára gondolni most a rajongókat illetően. Bármelyik másik híresség is megteszi.
1. A normális rajongó, aki szereti a kedvencét, de tudja, hogy ő is ember, nem ajnározza a végtelenségig. Elismeri a hibáit, és pont ezért bár ezeket nem fogadja el, nem is védi őt foggal-körömmel.
2. Ő a fanatikus fajta, az az "én foggal-körömmel védem XY-t, aki tökéletes, és sosem balhézna, nem drogozna, és minden rossz hír csak kamu, és ha ellenkezel beverem a képed és kitépem a gerinced!" típus. Na, őt jobb elkerülni és nem leállni vele veszekedni, mert úgysem te nyersz.
3. Ő a "a kedvencem drogozik én pedig felvágom az ereimet, mert nem tudok már élni" fajta rajongó. Azaz, az önpusztító.
1. A normális rajongó, aki szereti a kedvencét, de tudja, hogy ő is ember, nem ajnározza a végtelenségig. Elismeri a hibáit, és pont ezért bár ezeket nem fogadja el, nem is védi őt foggal-körömmel.
2. Ő a fanatikus fajta, az az "én foggal-körömmel védem XY-t, aki tökéletes, és sosem balhézna, nem drogozna, és minden rossz hír csak kamu, és ha ellenkezel beverem a képed és kitépem a gerinced!" típus. Na, őt jobb elkerülni és nem leállni vele veszekedni, mert úgysem te nyersz.
3. Ő a "a kedvencem drogozik én pedig felvágom az ereimet, mert nem tudok már élni" fajta rajongó. Azaz, az önpusztító.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
MadHatter
2013. április 25. 20:42
Én is ezt írtam XDD Bár én ezt eddig csak Buburkánál észleltem Attól, h valaki tini, még nem kéne ennyire meghülyülni. Csak ők ezt még nem tudják. Fogalmuk sincs arról, mit tesznek, és mennyire bánni fogják ezeket a dolgokat pár év múlva.
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 20:34)
Amúgy rájöttem. Manapság háromféle tinirajongó van, akármelyik hírességet is vesszük. Nem kell egyből Buburkára gondolni most a rajongókat illetően. Bármelyik másik híresség is megteszi.
Fan-ily6889
2013. április 25. 20:43
Idézet (Chelsy @ 2013.04.25. 20:42)
Én is ezt írtam XDD Bár én ezt eddig csak Buburkánál észleltem
Én csak összefoglaltam. És direkt nem írtam Buburkát, mert nem akarok megint háborút.
Fan-ily6889
2013. április 25. 20:43
Tudom, tudom! Örülök, h egyetértünk
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 20:43)
Én csak összefoglaltam. És direkt nem írtam Buburkát, mert nem akarok megint háborút.
2013. április 25. 20:45
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline |
Charlotte Benning: Hát kb.
Amúgy meg senkinek nincsen jobb mint Justinnal foglalkozni? Egyáltalán nem biztos h ő használja a drogot. Szóval...!!
Amúgy meg senkinek nincsen jobb mint Justinnal foglalkozni? Egyáltalán nem biztos h ő használja a drogot. Szóval...!!
Charlotte Benning
2013. április 25. 20:48
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3575 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline |
Mostmár meg se lepődtem.
Charlotte Benning
2013. április 25. 20:50
Idézet (NinaScene @ 2013.04.25. 20:45)
Charlotte Benning: Hát kb.
De azt azért mégsem gondolhatjuk hogy az a kábítószer csak úgy magától bekúszott a turnébuszba. Amúgy meg, aki már egyszer drogozott, az újra megteszi.
2013. április 25. 20:51
Idézet (Mikkamakka @ 2013.04.25. 20:08)
Nem értem, miért akkora szenzáció ez. Fogadjunk, hogy már előtte is drogozott, csak épp most derült ki. A sztárok többsége vagy alkoholista, vagy drogfüggő, vagy depressziós. Példának okáért: "Amikor délután felkelünk, hogy csináljunk egy hangpróbát, annyit iszunk, hogy képtelenek vagyunk játszani, mert reszket a kezünk. Na, erre mi történik? Iszunk tovább! Egyre többet és többet iszunk, aztán már csak másnap ébredünk fel valami ócska k*rvával..., akinek a nevét se tudjuk... és tele van a tökünk mindennel, az ágy össze van pisálva, és akkor azt mondod, ide figyelj, eredj már, keríts nekem valami piát meg pizzát!" (Slash) Erről ennyit.
Az a fogalmazás...
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
MadHatter
2013. április 25. 20:51
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
1 kérdésem van: Miért nem lepődök meg?
Charlotte Benning
2013. április 25. 21:27
Imádom Jb-t nagyon. De azért végre tanulhatna egy kicsit 18 év alatt , hogy mindennek van határa...:s Tudom , hogy nagyon bolond , és minden ki mer -és kipróbál , ezek szerint a drog is ilyen.....:s Egyszeri alakalomnál nem kéne többnek lennie...
2013. április 25. 21:28
És amúgy az is felmerülhet , hogy már nem ő használja a drogot..-.-
2013. április 25. 21:35
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Én szeretem Jb-t de nem annyira!A zenéjét imádom meg minden de már le állhatna!!
2013. április 25. 21:50
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Jaj Justin mi lesz eböl mikor fogsz már meg változni .... azt hottem meg ígérted a rajongoknak és saját magadnak is hogy többet nem drogozol nem hiszem el mért kell ezt magaddal csinálni meg a rajongokal hisz mi szeretünk de te úgy tűnik már megint cserben hagysz minket .....
2013. április 25. 21:53
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
de gááááz!!!!
2013. április 25. 21:56
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline |
Hát én nem vagyok nagy fan, de azért én is azt mondom, hogy nem kéne ezt csinálnia. Ha baja van nem ez a megoldás, ha pedig nincs(és szerintem nincs) akkor meg miért csinálja ezt?! Teljesen fölösleges! Azért nem vagyok olyan geny mint: RICSYE
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni