Kristen Stewart újra megcsalta Robertet?
2013. április 26. 17:25
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
belieber4ever: Taylortól rosszabb! Ezerszer! Kristen egy dög, már bocsánat a fanoktól!
2013. április 26. 18:52
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Ennyi vége! Megutáltam ezt a csajt! Hogy mi a fenéért nem képes, egy olyan ember mellet maradni akivel 5 filmen keresztül dolgozott együtt! -.- Ez már szánalmas!
2013. április 26. 19:01
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline |
Hah!!!!! Tudtam, hogy nem fog kitartani Kristen. Szerintem az utálkozás helyett inkább meg kéne kérdezni tőle, hogy miért? Mert tuti, hogy nyomós oka van. Vagy ha nincs, akkor tényleg lehet utálni...
2013. április 26. 19:23
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
Idézet (rozi12 @ 2013.04.26. 11:59)
Szerintem kacsa, de ha nem az nagyon sajnálom Robertet, Kristen pedigegy idióta hogy megcsalja..
azzz
2013. április 26. 21:13
Ha mér egyszer visszakönyörögte magát akkor nemértem mire jó ez neki megint..
2013. április 26. 21:45
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline |
Én erre csak ezt tudom mondani megint szarba akarták keverni Kristent mint mindig :
Nem Rupert Sandersszel kocsikázott a színésznő.
Az interneten villámgyorsan terjedt a hétvégén a hír: Kristen Stewartot ismét Rupert Sanders társaságában látták. Fotókon látható volt, hogy az Alkonyat-sztár egy kocsiban ül egy férfi mellett, aki pont úgy néz ki, mint a fickó, akivel tavaly – óriási botrányt keltve – megcsalta Robert Pattinsont.
Nos, a KStew-RPattz páros rajongói megnyugodhatnak: a perezhiltonnak egy szemtanú nyilatkozott, aki elmondta, hogy nem a Hófehér és a vadász rendezője ült a kocsiban, hanem Kristen sofőrje. Ilyen egyszerű a sztori.
Nemrég megtudhattuk, hogy a pár közös otthont szeretne, a napokban az is kiderült, hogy Stewart gyűrűt kapott Roberttől, úgyhogy reméljük, most már nincs visszatáncolás!
http://www.mtv.co.hu/news/kristen-stewartot-ezuttal-kar-volt-gyanuba-keverni
Nem Rupert Sandersszel kocsikázott a színésznő.
Az interneten villámgyorsan terjedt a hétvégén a hír: Kristen Stewartot ismét Rupert Sanders társaságában látták. Fotókon látható volt, hogy az Alkonyat-sztár egy kocsiban ül egy férfi mellett, aki pont úgy néz ki, mint a fickó, akivel tavaly – óriási botrányt keltve – megcsalta Robert Pattinsont.
Nos, a KStew-RPattz páros rajongói megnyugodhatnak: a perezhiltonnak egy szemtanú nyilatkozott, aki elmondta, hogy nem a Hófehér és a vadász rendezője ült a kocsiban, hanem Kristen sofőrje. Ilyen egyszerű a sztori.
Nemrég megtudhattuk, hogy a pár közös otthont szeretne, a napokban az is kiderült, hogy Stewart gyűrűt kapott Roberttől, úgyhogy reméljük, most már nincs visszatáncolás!
http://www.mtv.co.hu/news/kristen-stewartot-ezuttal-kar-volt-gyanuba-keverni
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni