Alig két hete jelent meg Miley Cyus és Will.I.Am közös dala, a Fall Down, most itt a szólóverzió.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Miley Cyrus — Fall Down
2013. április 28. 19:17
szerintem ebben semmi különleges nincsen. Eléggé semmitmondó a refrén és a hangszerelés sem tetszik.
2013. április 28. 19:21
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Vicces, hogy ki akar tűnni a tömegsztárok közül, de azért ugyanolyan tucatzenét csinál, mint ők (neveket nem mondanák, mert még pár fanocska megsértődik
).
2013. április 28. 19:21
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Ez a zene valami borzalom! Teljesen a gödör alján van a számai alaján! Mostanában nem tud jó zenéket kiadni!!! Írhatnának neki egy normális számot!
2013. április 28. 19:24
Szerintem a Will.I.Am-es sokkal jobb ! Ezen érezni, hogy túl összevágott .
2013. április 28. 19:27
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
kedvencem
2013. április 28. 19:27
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Ez nagyon kaki lett.
2013. április 28. 19:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (HeyAlice @ 2013.04.28. 19:22)
Fúú tényleg teljesen Ke$ha die young. Vagy nagyon ismerős. teljesen olyan, mintha már hallottam volna ezt a számot.
Igen hallhattad április elején, amikor Will.I.Am közzétette.
Csalódtam
Igen csalódtam, mert azt hittem, hogy a Country felé fogja majd húzni a szíve, de sajnos nem. Ez tényleg csak egy tucat zene, s különbözik az eddigi számaitól, mert a régiek szóltak is valamiről, na de ez? Miley-nak nagyon szép erőteljes hangja van, miért kell Selenát utánozni, s semmitmondó egyszerűbbnél-egyszerűbb dalokat énekelgetnie? Hangja van, használni is tudja, csak kicsit bugyuta így nem cselekedik megfelelően. Talán van esély még, soha nem szabad feladni!
Ja mellesleg a cikk írója összekeverte Miley szerelmi életét Selenáéval, mert se veled-se nélküled kapcsolatot Selena meg Justin játszott.
2013. április 28. 19:35
Még így is,hogy Will.I.Am nélkül énekel,tipikus tuc tuc zene.Nekem nem tetszik.
2013. április 28. 19:38
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
Nagyon szeretem Mileyt, akármilyen zenei típusba is csap:)
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: