Úgy tűnik, egyelőre senki nem szabadul a népszerű fiúbandától, új albumuk munkálatai ugyanis már javában folynak, a megjelenés dátumát pedig karácsony környékére tűzik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén is karácsonyra várható a One Direction új albuma
2013. április 29. 10:04
Hmm... Ahogy hallom, és látom eléggé keményen dolgoznak mostanában ezért minden elismerésem az övék !
2013. április 29. 11:14
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
kurrek egyetértek!
2013. április 29. 11:47
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
December.. Hol van az még?? Nem igaz, hogy pár számot kiadni/megcsinálni ilyen rohadt nehéz.. :/
2013. április 29. 13:24
Ügyes! Ilyenkor úgy is kifogják sírni maguknak a jányok.
2013. április 29. 13:29
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
A Take Me Home albumot totál véletlenül nyertem meg. Kitöltöttem egy nyereményjátékot egy "miért ne" gondolattal, aztán jött postán a CD. Hát nagyot néztem, mert totál elfelejtettem. És a lényeg, hogy tetszett, így biztos az új albumot is meg fogom hallgatni. Sőt, az lesz barátnőm karácsonyi ajándékja.
Amúgy haverlaand, egy számot megcsinálni nem olyan nagy cucc, de jó munkához idő kell, és különben is, ha rajongó vagy, biztos tudod, hogy most turnén vannak. És nem jelenti azt, hogy előtte nem fognak új számot kiadni.
Amúgy haverlaand, egy számot megcsinálni nem olyan nagy cucc, de jó munkához idő kell, és különben is, ha rajongó vagy, biztos tudod, hogy most turnén vannak. És nem jelenti azt, hogy előtte nem fognak új számot kiadni.
2013. április 29. 13:41
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Fogadni mernék, mindjárt nekem áll rengeteg Directioner, de én nem csippantom őket. Ezerszer jobb bandák vannak, rajtuk kívül...
2013. április 29. 13:50
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Mi a francnak kell így elsietni? Nem azt mondom, hogy nem várom, mert nagyon is várom, de én nem valami összecsapott és igénytelen albumra vagyok kíváncsi. Turné közben - ahol amúgy is rohanás az élet - nem lehet normálisan kidolgozni egy dalt. Egyre jobban visszataszít az, ahogy a menedzsment bábunak nézi őket, akikkel kedvükre játszadozhatnak.
2013. április 29. 13:55
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Békés karácsonyt terveztem pedig... Ennek így tényleg nincs sok értelme. Minden évben kiadni egy albumot, mert arra utasították őket? Normális ez? Inkább ülnének le egypár évre, és hoznának létre valami kevésbé trágyával egy minőségűt. (Tudom, ez túl nagy kérés ) Ja, de ilyet nem lehet, mert akkor felbomlik minden, aztán volt One Direkció, nincs One Direkció. Nem baj, ezt a nem tudom hány évet, amennyit a szerződésük köt, csak kibírom.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
MadHatter
2013. április 29. 14:02
vani10visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 345 Csatolások: 99 Azonosító: 137007 offline |
De jó*.* amúgy nem értem az utálkozók mi a f**z-nak pofàznak ide bocsi a kifejezèsért de már nagyob idegesít szóval kussoljatok be addig míg nem értetek el annyit mint ők :*
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.