Az énekesnő debütáló albuma, a tavaly februárban megjelent Our Version Of Events 63 hétig megtartotta a helyét a brit Top 10-ben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ötvenéves rekordot döntött meg Emeli Sandé
2013. április 29. 18:47
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Komolyan mondom meg is érdemli! Olyan jó hangja van és tök kellemes számok vannak az albumán, a Read All About It a legjobb soul zene, amit az utóbbi időben hallottam
2013. április 29. 18:47
ha valami jót alkotnak, azt észreveszik az emberek és megbecsülik .xx
2013. április 29. 19:01
Annyira örülök a sikereinek, végre egy énekesnő aki tényleg hódít a hangjával, és nem csak a külsejével
2013. április 29. 19:02
Emeli az az ember, aki igazán megérdemli, hogy sikeres és elismert legyen. Csodálatos énekesnő, a dalai pedig nagy kedvenceim. Csak gratulálni tudok neki.
2013. április 29. 19:04
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Azért azt tegyük hozzá a tisztánlátás kedvéért, hogy ez az album 3x lett kiadva háromféleképpen, az új változatra rápakolva az aktuális single-t és még 4-5 új dalt, amivel újra el tudták adni még olyanoknak is, akiknek az 'alap' változat már megvolt. Az íreknek és Britteknek meg külön kiadtak egy olyan verziót amin egy olyan dal szerepel, ami semmelyik másik kiadáson nincs rajta. Nem azt mondom, hogy így könnyű volt neki, mindenestre könnyebb és érthetőbb, míg a Beatles nem élt ilyen 'praktikákkal' hogy növeljék az eladási számokat.
2013. április 29. 19:09
Nekem annyira nem jött be az album, mivel túlságosan szomorú és egyhangú. Heaven meg a Next To Me viszont szerintem baromi jók.
2013. április 29. 19:16
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem kifejezetten az Én világom Emeli zenéje, de aláírom hogy nagyon tehetséges énekesnő, baromi jó hangja van. Viszont amit _ToTo_ írt abban is van némi igazságtartalom. Némi praktikához azért folyamodott hogy növelje az érdeklődést.
Edit: Arra azért kíváncsi vagyok hogy Emeli is vajon "hallhatatlan" lesz e, akár csak a Beatles. Erre már nem vennék mérget..
Edit: Arra azért kíváncsi vagyok hogy Emeli is vajon "hallhatatlan" lesz e, akár csak a Beatles. Erre már nem vennék mérget..
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 29. 19:21
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Minden elismerésem az övé. Gratulálok Megérdemli.
2013. április 29. 19:36
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát nem tudom, én nem bírom sem Emelit, sem a számait, de mindenesetre gratula neki..
2013. április 29. 20:02
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Nagyon gratulálok neki, megérdemli hogy felfigyeljenek rá, baromi tehetséges és gyönyörűséges hangja van. Van igen igazság abban amit Toto írt, de csak annyit mondanék hozzá hogy igaz amit írt, de azért volt annak is oka hogy ennyien vették meg..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.