Ami azt illeti, a munkásságát elismerem Petőfinek, de attól még egy gyáva és önző alak volt.
(Mielőtt lehordanátok: megtalálták a sírját, elmenekült és egy tök j családot alapított. - közben meg a feleségének írta, hogy várjon rá és még csak véletlenül se házasodjon újra... elég férfiatlan.. -.-)
Ma 40 éves János vitéz
2013. május 01. 10:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Plove00 @ 2013.05.01. 10:27)
Nekem mindegy!
Úgyis utálom!
Úgyis utálom!
Miért utálod? Mert nem a One Direction írta és nem ők szerepelnek benne?
2013. május 01. 10:33
Ez nem is igaz Petőfi Sándor az 1800-as években volt hogy lehet 40 éves ? Ez hülyeség de ha igaz akkor boldog szülinapot
2013. május 01. 10:34
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (dorinácska @ 2013.05.01. 10:33)
Ez nem is igaz Petőfi Sándor az 1800-as években volt hogy lehet 40 éves ? Ez hülyeség de ha igaz akkor boldog szülinapot
A rajzfilm 40 éves...
2013. május 01. 10:35
A rajzfilm 40 éves, nem Petőfi. Szövegértés
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 01. 10:48
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Micsoda cikk!
A magam módján szeretem mind a költeményt, mind a rajzfilmet. Az 1. fejezetet (még) tudom is kívülről.
OFF: hihetetlen, hogy a sok öszvér még ezt a cikket is elárasztja a hülyeségével. Már magából a címből is kiderül, hogy nem Petőfi ünnepli a 40. születésnapját.
OFF: hihetetlen, hogy a sok öszvér még ezt a cikket is elárasztja a hülyeségével. Már magából a címből is kiderül, hogy nem Petőfi ünnepli a 40. születésnapját.
2013. május 01. 11:09
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Hogy egyeseknek milyen nehéz elolvasni egy cikket, pedig nem is hosszú...
Én nem mondanám, hogy kifejezetten rajongtam a János vitézért, persze ez csak én vagyok és ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz lenne
Emlékszem mikor anno az osztállyal év végén megnéztük a filmet, hatalmasakat nevettünk rajta és élveztük is nagyon!
Én nem mondanám, hogy kifejezetten rajongtam a János vitézért, persze ez csak én vagyok és ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz lenne
2013. május 01. 11:28
Végig olvastam a hozzászólásokat
igazán szép elemzést lehetne írni belőlük XD főleg a
"Ez nem is igaz Petőfi Sándor az 1800-as években volt hogy lehet 40 éves ?"
című alkotásból... Azért gratulálok a kiterjedt magyar irodalom történelmi tudásodhoz
"Ez nem is igaz Petőfi Sándor az 1800-as években volt hogy lehet 40 éves ?"
című alkotásból... Azért gratulálok a kiterjedt magyar irodalom történelmi tudásodhoz
2013. május 01. 11:45
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Hivatalos: A Twilight már az agyra is rossz hatással van.
2013. május 01. 11:57
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nem kell nagy észnek lenni,hogy mire is értette a cikkíró a 40évet,de látom sokaknak fejtörést okozott
Emlékszem anno rajzolni kellett a történetet,ahogyan mi a fejünkben elképzeltük,mélg most is emlékszek erre.
Emlékszem anno rajzolni kellett a történetet,ahogyan mi a fejünkben elképzeltük,mélg most is emlékszek erre.
2013. május 01. 11:59
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
GYŰLÖLÖM!
A kommentetek megnézve: "Hivatalos: A Twilight már az agyra is rossz hatással van." Ez a legnagyobb szarság és bunkóság az összes közül.
Aztán.. "Boldog születésnapot" Ennyi gyökeret. xd
A kommentetek megnézve: "Hivatalos: A Twilight már az agyra is rossz hatással van." Ez a legnagyobb szarság és bunkóság az összes közül.
2013. május 01. 12:14
Nehezedre esett volna a is cikkre reagálni a hozzászólásod mellett?
Többek között én is láttam a Twilightot, mégsem ment el az eszem
A születésnapi köszöntés azért szólt, mert a rajzfilm bemutatásának ma van a születésnapja. De ezt Te is tudnád, ha a hozzászólások helyett a CIKKET olvastad volna el!
Idézet (haverlaand @ 2013.05.01. 11:59)
GYŰLÖLÖM!
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. május 01. 12:25
|
|
ancsi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2 Azonosító: 186476 offline
|
hát..igazándiból nem nagyon csípem a János Vitézt
mikor tanultuk 5.-be akkor a tanár megutáltatta velem xd (mert annyi versszakokat kellett belőle megtanulni)
de azért a színházba jobb volt megnézni mint olvasni:)
mikor tanultuk 5.-be akkor a tanár megutáltatta velem xd (mert annyi versszakokat kellett belőle megtanulni)
de azért a színházba jobb volt megnézni mint olvasni:)
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.