Íme, a legrosszabb anyák napi ajándékok
2013. május 02. 20:19
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
szerintem a kézzel készített ajándék és a friss virág a legjobb
2013. május 02. 20:30
Én még kiegészíteném a listát de teljes mértékben igaz.Ha nekem valaki 3 mérettel nagyobb ruhát adna én szépen pofon vágnám.
2013. május 02. 20:36
Hát a fogyitabletta, meg a háromszor nagyobb ruha, vagy a műanyag virág valóban pofátlanság.
Én minden évben egy szál rózsát veszek anyukámnak (igazit), vagy egy doboz Milka pralinét, mert azt imádja. A csoki amúgy mindig jó ajándék, azzal nem lehet melléfogni.
Én minden évben egy szál rózsát veszek anyukámnak (igazit), vagy egy doboz Milka pralinét, mert azt imádja. A csoki amúgy mindig jó ajándék, azzal nem lehet melléfogni.
2013. május 02. 20:38
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Ez már szerintem pofátlanság azért.. Egy anyának fogyitabletta?
Te jó ég. Akkor sem ismerném be hogy anyának kell ilyesmi, ha kényszerítenének rá.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 02. 20:40
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
hát szerintem a plüss nem ciki...bár lehet valaki nem örül neki,de szerintem a plüssállat az személyes tárgy,hisz gyerekkorában szerintem mindenkinek a plüssállatok voltak azok a tárgyak,amiket szorongathatott ha félt,szomorú volt stb... és úgy érezte a "sötétben lapuló gonosztól" a plüssállata védte meg...szerintem ez aranyos ajándék,hiszen a gyerekkort idézi fel...tavaly anyáknapjára a nővérem egy hatalmas plüsspárnát adott anyunak,ami szív alakú és a közepén az van hogy Anya (megjegyzem a nővérem úgy hímeztette rá,mert nem volt olyan párna,amire az van írva és + pénzért csináltatta és megvette)
én tulipánt szoktam anyának adni,jó sokat ^^ általában pirosat,ami fehérbe megy át
tudom,nem valami nagy ajándék,elhervad hamar,de a lényeg a szándék
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 02. 20:50
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Azt hittem, olyan dolgokról fog kiderülni, amiről én pl. azt gondoltam, hogy normális. De ezek evidensek, ilyet normális ember NEM ad az anyjának! Sütőkesztyűt max. ha ő készíti... De fogyi tabletta?! Bunkóság.
2013. május 02. 20:52
Már ne haragudjatok, biztos van olyan, akire ez igaz, főleg nyugati társadalmakban, de szerintem a hazai nagyátlag nem ilyen. Hülye angol jelenségekről nem kellene mindig cikket írni. Anyák napján általában átvállalom a főzést és ezenfelül mindig veszünk a testvéremmel valami kedveset.
2013. május 02. 20:58
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
A műanyag virágok csúnyák ajándéknak.
2013. május 02. 20:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Én is mindig virágot vettem az anyukámnak!
2013. május 02. 21:08
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Jolie_77
Lusta venni? Hát a műanyag virág sem a kertünkben nő
De tényleg akkor már az ember igazi virágot vegyen, ha már úgy is vásárolni ment!
Plüss mackó szerintem azért gáz, mert azt az ember a szerelmének vesz általában, de a sütőkesztyűvel mi a baj? Főleg ha az anyuka szeret sütni.
Lusta venni? Hát a műanyag virág sem a kertünkben nő
De tényleg akkor már az ember igazi virágot vegyen, ha már úgy is vásárolni ment!
Plüss mackó szerintem azért gáz, mert azt az ember a szerelmének vesz általában, de a sütőkesztyűvel mi a baj? Főleg ha az anyuka szeret sütni.
2013. május 02. 21:19
Szerintem épeszű ember tudja mit kell venni anyák napjára.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?