Íme, Katy Perry új parfümje, a Killer Queen
2013. május 04. 12:51
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A Killer Queen-ről Nekem sem az Ő parfümje fog eszembe jutni, hanem a legkedvencebb együttesem, a Queen, bár látom ezzel nem vagyok egyedül. Amúgy miért pont ez lett a neve? Rögtön "Killer Queen" lesz tőle a csajszi aki viseli, or what?
"She keeps Moet et Chandon
In a pretty cabinet
'Let them eat cake' she says
Just like Marie Antoinette
A built-in remedy
For Khrushchev and Kennedy
At anytime an invitation
You can't decline..."
"She keeps Moet et Chandon
In a pretty cabinet
'Let them eat cake' she says
Just like Marie Antoinette
A built-in remedy
For Khrushchev and Kennedy
At anytime an invitation
You can't decline..."
2013. május 04. 14:02
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Fura az üvege de tetszik. Én szeretem a virágillatú parfümöket.
2013. május 04. 14:03
Úgy bírom, minden sztár parfümöt csinál. Ezek közül persze nem mind olyan jó. Én illatoltam Gaga parfümét, kellemes meg jó, de annyira nem kiemelkedő, igazából a neve miatt vették meg 36 millióan, de szerintem Katy nevével nem lehet ennyit eladni
2013. május 05. 19:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Tyűűha micsoda üvegcse szuper.
2013. május 09. 19:17
De kis szép üvege van.^^ Biztos az illata is nagyon jó *-*
2013. december 02. 21:20
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Ma vettem,nem azért mert rajongok Katy-ért,egyszerűen ezt ajánlották,nem tetszett elősször mert semmi különleges nem volt benne és túl édesnek találtam,de kb. 4 órája fújtak egy aprót a csuklómra és így fürdés után is kellemesen intenzív az illata,nem zavaró és ahogy a bőrömből párolog egyre jobb illata lesz tényleg nagyon könnyű és lágy parfüm,fiatalabb(25 alatt)lányoknak ajánlanám.Ja és gyönyörű az üvege
2015. november 08. 14:56
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
A barátnőmnek van ilyen, és nagyon jó illata van!!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Megvolt a nagy lagzi!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: