Megjelent a Shake It Up sztárjának legújabb dala, Beat of My Drum címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Zendaya - Beat of My Drum
2013. május 03. 21:22
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
nekem tetszik vszínű magamtól is hallgatni fogom
2013. május 03. 21:26
Hát ez... Jézusom ennek nem hogy hangja nincsen ez már valami más lesz mert valahogy... Felettébb irritáló volt esküszöm én ezen akár az ereimet is felvágom ha ettől örökre megszűnik ez az iszonytató zaj forrás... Jézusom úgy érzem magam mintha megerőszakolták volna a fülemet...Sőt megerőszakolták a fülemet...
2013. május 03. 21:27
nekem nemtetszik o.O nemtudom miért nem jön be.. talán egyet kéne értenem bátyámmal: színésznő hát megteheti, h énekes lehessen.. nem hallottam élőben még a neten énekelni/videón/ de nem hinném, h olyan jó hangja lenne, mint a ''szám''-ban;)) de vannak jobb énekesek.! de Sok sikert neki a továbbiakban.! Kívánom ezerrel.!
2013. május 03. 21:40
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Minek kritizálódtok? Nekem nagyon tetszik ez a dal és nem azért, mert minősíthetetlen zenét hallgatnék, igenis megtudom ítélni az előadókat és a számokat. Ebben a dalban meg van minden, ami egy slágerdalhoz szükséges, Zendaya csak 16 éves és bár nem vagyok rajongója, elismerem, hogy szép hangi adottságokkal van megáldva.
Nem tudjátok, hogy milyen élőben? Drágaságaim, nézzetek utána! Százszor jobb hangja van, mint Bellának, kialakulóban van a stílusa és korához képest komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően. Remélem lesz hozzá klip!
Nem tudjátok, hogy milyen élőben? Drágaságaim, nézzetek utána! Százszor jobb hangja van, mint Bellának, kialakulóban van a stílusa és korához képest komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően. Remélem lesz hozzá klip!
2013. május 03. 21:42
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Nem olyan rossz...
2013. május 03. 21:48
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát a zene tetszik, viszont a többi nem. A szövegnek nincs sok értelme, az ének pedig eléggé megcsinált, és borzalmasan nyávogós. A mai dizni csáneles műsor sztárocskáitól mi mást várjak?
2013. május 03. 21:49
Idézet (Lisa7003 @ 2013.05.03. 21:40)
Minek kritizálódtok? Nekem nagyon tetszik ez a dal és nem azért, mert minősíthetetlen zenét hallgatnék, igenis megtudom ítélni az előadókat és a számokat. Ebben a dalban meg van minden, ami egy slágerdalhoz szükséges, Zendaya csak 16 éves és bár nem vagyok rajongója, elismerem, hogy szép hangi adottságokkal van megáldva.
Ki az a Bella ?
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Miss Ibiza
2013. május 03. 21:57
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.05.03. 21:49)
Ki az a Bella ?
Bella Thorne, akit a cikkben is említettem. a vörös kiscsaj az Indul a riszából, aki tényleg nem tud énekelni, de azért szerződést kötött vele a Hollywood Records és folyamatosan ontja a "jobbnál jobb" dalokat. Vele ellentétben Zendaya tényleg tehetséges az éneklés terén
2013. május 03. 22:08
Nekem nagyon tetszik De nem új , a I <3 Dance album már Márciusban megjelent és már akkor is elérhető volt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.