Starity

Dalpremier: Zendaya - Beat of My Drum

2013. május 03. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Shake It Up sztárjának legújabb dala, Beat of My Drum címmel.

hirdetés
Dalpremier: Zendaya - Beat of My Drum

A minap felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra Zendaya Coleman legújabb dalának dalszöveges verziója. A szám a Beat of My Drum címet viseli és annak ellenére, hogy a Disney nagysikerű Indul a risza! című sorozatának legújabb lemezén, az I ♥ Dance-en kapott helyet, egyedül Zendaya adja elő ezúttal duettpartnere, Bella Thorne nélkül.

A dal nagy sikert aratott a rajongók körében, akik már alig várják, hogy videoklip is készüljön hozzá. Azonban arról még semmi nincs hír, hogy esetleg terveznének kisfilmet forgatni, de az úgynevezett lyrics videóból arra lehet következtetni, hogy hamarosan érkezik a klip is.

Ezen szerzeményhez egyébként egy nappal a dalszöveges videó publikálása előtt készült egy különleges kisfilm is, amelyben Zendaya és partnere, Valentin Chmerkovskiy Dancing With The Starsban eddig előadott koreográfiáinak részletei láthatók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek