Maguk a nézők dönthették el, melyik a legviccesebb film, és a Másnaposokat választották.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Másnaposok a legviccesebb film
2013. május 04. 17:44
Számomra messze nem a legviccesebb, de tény, hogy sokat röhögtem rajta.. Még akkor is, ha iszonyú gusztustalan egy film.
2013. május 04. 17:59
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem az eddigi legeslegviccesebb film az egész világon! Annyit röhögtem rajta, hogy napokig izomláz volt a gyomromba, és ez az a fajta film, amit már ötmilliószor láttam, de még mindig érdekes és szórakoztató. Alig várom a harmadik részét, de sajnálom, hogy az az utolsó része lesz...
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. május 04. 18:04
szerintem borzalmas film, és egy darab kultúrált vicc sincs benne. ez az embereket minősíti
2013. május 04. 18:09
|
|
RihannaWebNetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 201187 offline
|
Szerintem jó film, egyszer megnézhető és vicces, de hogy ez lenne a legviccesebb, az azért erős túlzás.
rihanna-web.net
rihanna-web.net
2013. május 04. 18:10
Én is rengeteget röhögtem rajta, de annyira nem jó, hogy a legviccesebb film legyen. Végülis ezt mindenki maga dönti el.
2013. május 04. 18:38
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
sokan mondják, hogy nekem nem valami átlagos a humorérzékem, mert épp ellenkező dolgokon tudok nevetni, mint a többiek. ennek ellenére nekem tetszett a film, és szerintem vicces volt, de azért annyira nem, hogy ezt a címet megkapja.
2013. május 04. 18:39
tényleg nagyon vicces szeretem is, de szerintem nem a legviccesebb
2013. május 04. 18:56
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ezt már régen tudtam ;c
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.