Nicki Minaj gyereket akar
2013. május 05. 15:34
Hát... nehezen tudom elképzelni anyaszerepben, de ki tudja... Lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni.
2013. május 05. 15:52
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline |
sok sikert neki szerintem ha lenne gyereke kicsit meg is változna
2013. május 05. 16:08
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
sok sikert neki,találjon magának egy pasit,és egy kis változzással szerintem jó anya lenne belőle
2013. május 05. 16:12
Nee, ez a nő? Eleve nem vagyok oda azért, hogy a felkapott hírességek (akik pár év múlva is azok maradnak, akármit csinálnak!) gyereket vállaljanak, mert annak a kölyöknek bizony rettenetes gyerekkora lesz. Avagy elkényeztetett lesz mint a franc. Persze annak a lehetősége is fenn áll, hogy tényleg eltűnik a radarról és a gyerek egy egészséges környezetben nőhet fel - na de ez? Ez a nő akar gyereket? Még ő is egy gyerek, egy nevetséges, szenzációhajhász, figyelmet zabáló barbi. Erre mondják azt viccesen hogy IQ tesztet kéne kitöltetni emberekkel hogy egyáltalán megtarthatják-e a magzatot... Nem is olyan vicces, ma ezzel a sok sötétséggel a világon. Meg hát, aki ennek gyereket csinál... Bár mondjuk a kárdáshiánnak is összejött. Fogom a fejem.
2013. május 05. 16:20
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
én nem birom nicski minaj-t de ez azért ezek pozitiv dolgok ugyhogy drukkolok neki hogy sikerüljön minden amit szeretne
2013. május 05. 16:21
Annyira szeretem ezt az oldalt. Engem ki tudtak tiltani napokra amikor le mertem írni valamit, bezzeg a sok IQ bajnokot akik szidják Nicki-t, na őket nem tudják. Hát gratulálok...
Egyébként meg szerintem nem az alapján kell megítélni Nicki-t, hogy hogy néz ki, mert ha utánanéztetek volna tudnátok, hogy milyen szörnyű gyerekkora volt, mennyi rossz érte, és nyilván annak is köszönhető az extrém stílus...
Egyébként meg szerintem nem az alapján kell megítélni Nicki-t, hogy hogy néz ki, mert ha utánanéztetek volna tudnátok, hogy milyen szörnyű gyerekkora volt, mennyi rossz érte, és nyilván annak is köszönhető az extrém stílus...
2013. május 05. 16:30
Én nem tudnám elkébzelni hogy a gyerekeivel sétálgat a parka de azért hajrá!!
2013. május 05. 16:48
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Szegény gyerekeket előre sajnálom.:'D Őrült anyja lesz. xD De sok sikert neki!:DD
2013. május 05. 16:54
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
hát szegény gyerek, mikor eteti az anyja..XD
2013. május 05. 17:09
Hihi, az biztos hogyha bárki is egy ujjal hozzányúl Nicki gyerekeihez, annak lesz ne mulass! Amúgy drukkolok neki, hogy elérje amit szeretne! ^^
2013. május 05. 17:28
Kovats Cintiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196648 offline |
Sok Sikert.$.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.