Nicki Minaj gyereket akar
2013. május 05. 21:52
Nicki Minaj, mint anya? Elég furcsa párositás lenne. Bár a "zenélésétől" biztos jobban menne.. : D
2013. május 05. 21:54
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Levin egyet értek!!
2013. május 05. 22:39
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Ó,ne! MadHatter-rel értek egyet,Nicki nem való (még...) anyának.Nem tudom,az a gyerek milyen lenne,ha felnőne.Nem azt kéne látnia,hogy az anyja egy agyonfestett szörnyeteg,kissé érdekes klippekkel.
Nincs különösebb bajom Nicki-vel,de a gyerekek érdekében egyenlőre mondjon le az anyaságról.Habár,ki tudja,mi lesz 5 év múlva....
Nincs különösebb bajom Nicki-vel,de a gyerekek érdekében egyenlőre mondjon le az anyaságról.Habár,ki tudja,mi lesz 5 év múlva....
2013. május 05. 22:44
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Aaristen... Ez aztán jó vicc, Móric...
Gondolom, Nyikhaj Mandzsaj ezt csak viccnek szánta. Hogyan fordulhatott meg a fejében ilyesmi?! Talán előbb önmagát kéne megnevelnie, és majd ha megtanul felnőtt módjára viselkedni, akinek normális gondolatai / megnyilvánulásai vannak, akkor esetleg beszélgethetünk róla... Bár szerintem neki nem lesz elég ehhez 5 év. Talán 10 se nagyon...
2013. május 08. 17:16
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nicki nem való anyának szerintem.....
2013. július 07. 11:44
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
ez kedves töle hogy szereti a gyerekeket mert én is az vagyok 9 éves
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: