Selena Gomez dobta Demi Lovatót?
2013. május 06. 12:21
Hát persze hogy Taylor kisasszonynk is köze van hozzá,sőt lehet miatta!Muszály annak a libának mindig ott lennie??
2013. május 06. 12:22
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
szegény biztos rosszul esett neki
2013. május 06. 12:25
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát Deminek tényleg nagyon sok úgymond olyan barátai voltak akik csak azért voltak a barátai,hogy több hírnévre tegyenek szert!De Delena az minég is igazi volt.Ők ketten,mint két testvér álltak ki egymás mellet.De szerintem ez csak egy gyerekkori baártság volt,mert a rehabb után már nagyon megszakadt és ritkábban találkoztak.Mostanra pedig már alíg ha említik egymást vagy alíg beszélnek.De Selena nem dobta Demit ilyet ne állítson senki hanem megszakadta a kapcsolat köztük és már nem annnyira járnak össze meg nenm csinálnak mindent együtt,de ez tényleg nem dobás.Minden esetre nagyon sajnálom,hogy már nem érvényes köztük a BFF.Nem pártolom Taylort,de neki nem is volt soha köze ehez.
2013. május 06. 12:25
biavi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 199904 offline |
Igazad van Matita ,Taylor Hollywood egyik legnagyobb r*banca nem is értem Selenát,hogy hogy lehet egy ilyen ember a barátja.Lehet hogy Taylor-nak akárhány Grammy-je és díja van de ez semmit sem számít amellett hogy mekkora r*banc!!!
2013. május 06. 12:34
Egy szóval sem említette az interjúban Selenát, így nem értem mire a nagy felhajtás. Egyébként pedig meg tudom érteni Demit, az utóbbi két évben az én barátaim száma is lecsökkent 3-ra, de szerintem ez teljesen normális. Véleményem szerint ötnél több emberrel nem igazán lehet ugyanolyan szoros kapcsolatod.
2013. május 06. 12:40
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Minek kell belekeverni Taylort? -.- Nekem is van több barátom is, és nem befolyásolja egymást, hogy most akkor az egyikkel nem barátkozok többet. Nem hinném, hogy Taylor beszélte le Selenát arról, hogy Demivel barátkozzon. Egyébként meg Demi nem is említette Selenát, persze attól még lehet, hogy rá is gondolt. Amúgy meg mit kell itt hisztizni. Külön váltak, és lehet, hogy nem ugyanolyan jó barátok már, de azért ez olyan hülyeség. -.-
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. május 06. 13:05
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nem védeni akarom Selenát.De Demi egy szóval nem említette,hogy róla beszél.Mellesleg pedig még Demi nyilatkozta régebben,hogy amikor kijött a rehabról Selena felkereste.Nem tudom hányadán áll a barátságuk.Az igaz,hogy már nem látni együtt őket olyan gyakran,mint régen.De Demi nemrég gratulált Selenának az új dalához.Úgyhogy nem hiszem,hogy rosszban lennének.
És még annyit,hogy a legtöbb ilyen sztárbarátság csak médiafogás és csak a könzönségnek szól.
És még annyit,hogy a legtöbb ilyen sztárbarátság csak médiafogás és csak a könzönségnek szól.
2013. május 06. 13:08
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
Valóban nem említi Selenát, viszont azóta nincsenek olyan jóban, ami arra utal, hogy ő nem volt benne abba a négy emberbe, aki küldött neki üzenetet a rehab után.
2013. május 06. 13:19
Erről már volt cikk. Selena egy kétszínű dög, mert mindig azzal lóg, akinek épp a legnagyobb a híre.
Ott vannak pl a volt pasijai. Az aktuális álompasija is mindig az, aki a legfelkapottabb éppen.
Ott vannak pl a volt pasijai. Az aktuális álompasija is mindig az, aki a legfelkapottabb éppen.
2013. május 06. 13:21
Nem értem ezt a cikket.Demi nem mondta,hogy már nincsenek jóban.Bár nagyon sajnálom őt,hogy a barátai elhagyták.
2013. május 06. 13:27
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Taylorral Selena már jóval az "elhidegülés" előtt nagyon jóban volt, szóval nem hiszem hogy köze lenne hozzá... Bár szerintem Demi és Selena most is jóban vannak...
2013. május 06. 13:29
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Igaza van Chelsynek, Selena csak azzal foglalkozik, aki éppen a címlapokon szerepel...
2013. május 06. 13:29
"Selena és Demi barátsága legendásnak számított Hollywoodban"- két 20 éves lány aligha számít legendának bármilyen téren is.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.