Selena Gomez dobta Demi Lovatót?
2013. május 06. 14:57
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Honnan veszik, hogy Selenáról beszél? Nem is emlitette, hogy ki írt neki Ráadásul amikor Selena Come & Get It szám
előzetese Demi ezt írta neki a Twitteren: „Megszállottja vagyok a Come & Get Itnek. Nagyon örülök neked.” Bár erről már régebben is hallotam azért remélem nem igaz
előzetese Demi ezt írta neki a Twitteren: „Megszállottja vagyok a Come & Get Itnek. Nagyon örülök neked.” Bár erről már régebben is hallotam azért remélem nem igaz
2013. május 06. 15:03
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Persze, hiszen Selenának mindenki csak addig kell, amíg a csúcson van. Selena magától különbet nem lát, és aki szintén őt isteníti, azt megtűri maga mellett, esetleg ha úgy látja, előnyt kovácsolhat belőle, kihasználhatja, akkor még barátkozik is vele. Mégis milyen ember az ilyen?! Szánalmas. Mindenesetre örülök, hogy már Demi is átlát a szitán. Biztos nehéz volt neki, de azért öröm az ürömben, hogy rájött, kikre számíthat és kikre nem. Deminek csak azt tudnám tanácsolni, hogy ne foglalkozzon velük. Taylor és Selena megérdemlik egymást. Mindkettő súlyos jellembeli problémákkal küzd. Demi nem. Miért is kéne közéjük tartoznia? Na, ugye. Őszintén remélem, hogy Deminek sok olyan barátja lesz még a már meglévőkön kívül, akik valóban őt szeretik, és nem csak a szupersztárt látják benne.
2013. május 06. 15:07
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
NewYorkGirl pont ugyanezt akartam leírni D
2013. május 06. 15:13
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
megértem demit mert velemis volt már hasomlo
2013. május 06. 15:14
Én személy szerint Selenator vagyok, és csak azért viseltem el eddig Demi Lovatot mert jóba volt Selenával.De most hogy végre ott hagyta (Demit), és Taylorral van jóba ennek örülök , mivel Taylort és Selenát is imádom. <3<3
2013. május 06. 15:17
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Mrs. Bieber és evelyn125! Örülök, hogy egyetértetek velem. Szerintem az, hogy Demi gratulált Selena új dalához a Twitteren, nem jelent semmit. Demi mindig is ilyen nagyvonalú volt, én inkább azon lepődtem volna meg, ha nem szól pár kedves szót.
2013. május 06. 15:22
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Nem hinném, hogyha együtt nőttek volna fel, Selenának szíve lett volna cserben hagyni! Amúgy is ki tudja, hogy még nem-e barátok? Bár sajnos van abban valami amit NewYorkGirl3 mond! Amúgy pedig Taylort felesleges belekeverni. Demi pedig legalább megtudta hogy kik is az igaz barátai. Még mindig jobb 3 vagy 4 igazbarát; mint 20 hamis.
2013. május 06. 15:31
WIKKI516724új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 200801 offline |
Pedig milyen jóban voltak,régebben még BFF-ek voltak,de hát van ilyen...:/
2013. május 06. 15:32
Sophie Karandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180797 offline |
én is szerettem őket de én is ugyan így jártam pár napja. nem mondom hogy ez így jó de egy barátságot megtartani...na ahhoz tehetség kell.szerintem
2013. május 06. 15:32
Félreérthető a cím, hisz Demi nem mondja hogy Selena cserbenhagyta, csak azt, hogy már nem ugyanazok a barátai mint akkor.
2013. május 06. 15:48
Idézet (Nina 10 @ 2013.05.06. 14:57)
Honnan veszik, hogy Selenáról beszél? Nem is emlitette, hogy ki írt neki Ráadásul amikor Selena Come & Get It szám
Nem is Demi lett volna, ha nem ír Selenának valami hasonlót. Máskor is volt már erre példa, de ezt már előttem is többen leírták. Ők látják jól a dolgokat.
Demi valóban írt Selenának, de neki viszont elég nehezére esett visszaírni Deminek.. Gyorsan megvásárolta a Heart Attack-et majd posztolta tweetben a képet. Inkább ne is válaszolt volna.. mert ez elég átlátszó volt.
Selena tweetje Deminek
2013. május 06. 16:17
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline |
DE most komolyan mit vártatok?? Selena csak azzal van aki éppen a reflektorfényben van. Amikor tombolt a Camp Rock tábor akkor huhh hirtelen legjobb öribarik lettek, de amikor demi eltünk a fényből, hoppá ez tuti nem menő gondolata volt sel-nek. ugyanez volt Justin -nal is. most hogy csak balhéjai vannak hirtelen már nincsenek eggyüt(vagyis eggyütt vannak csak photoshop-os képeken, és a pletykák szerint)
De most komoplyan. rajtam kívűl észrevette ezt még valaki???
De most komoplyan. rajtam kívűl észrevette ezt még valaki???
2013. május 06. 16:37
Barátokat szerezni könnyű, de megtartani őket az már kihívás. Itt is valószínűleg erről lehet szó..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.