Megbotránkoztató ruhákban és megjelenésekben a MET idén is verhetetlen volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néztek ki a sztárok a 2013-as MET-gálán
2013. május 07. 14:24
Anne, Miranda, Nina, Dakota, Blake, Taylor, Jennifer és Emma csodás volt, de Miley! Istenem, undorító.
2 felhasználónak tetszik:
dijansalihu,
Blaze
2013. május 07. 14:26
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Blake volt szerintem a legszebb!
2013. május 07. 14:27
Miley, Kristen, Kim, és az Olsenek.
Biztos szar dolog, mikor még tükörre sincs pénze az embernek.
Biztos szar dolog, mikor még tükörre sincs pénze az embernek.
2013. május 07. 14:28
Nekem Emma és Taylor ruhája tetszik a legjobban.M ájli haja nem tetszett és a ruha sem.Az Olsen ikrek,hogy néznek ki?Nagyon megváltoztak.
2013. május 07. 14:29
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Uristen milyen ruhak es hajak
Miley miert csinata ezt a hajaval? :/
Egyebkent akinek a ruhaja meg ugy ahogy szep volt v felvennem az: Katie, Blake, Taylor, Emma
Most Jenniferre se jott be :/
Egyebkent az Olsen ikrek egyike megint nem birta ki, h legyen rajta bunda..
Miley miert csinata ezt a hajaval? :/
Egyebkent akinek a ruhaja meg ugy ahogy szep volt v felvennem az: Katie, Blake, Taylor, Emma
Most Jenniferre se jott be :/
Egyebkent az Olsen ikrek egyike megint nem birta ki, h legyen rajta bunda..
2013. május 07. 14:30
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nekem Taylor Swift, Ashley Greene és Cara Develingne (aki egyébként nincs a felsorolásban) a top hármas. De nagyon jó még Nina Dobrev és Emma Watson ruhája is. Nicki Minaj magához képest meglepően jól nézett ki. Jennifer Lawrence is csinos volt. Dakota, Blake és Miranda ruhája is egész jó. Miley viszont nagyon nemtetszik.
2013. május 07. 14:31
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Taylor ruhája tetszik
2013. május 07. 14:31
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Katy Perry, lelkem, virágom, eltévedt a sok esemény között , azonban én imádtam a ruháját, nagyon nagy arc ez a nő Miley undorító volt, nem tudom, miért élvezi, hogy mostanában ilyen szinten visszataszító.
A legszebb szerintem Nina, Jennifer, SJP, Taylor és Miranda volt, Anne pedig egészen helyes így, szőkén.
A legszebb szerintem Nina, Jennifer, SJP, Taylor és Miranda volt, Anne pedig egészen helyes így, szőkén.
2013. május 07. 14:35
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
SJP hajdísze nagyon beteg, ő aztán tényleg komolyan vette az est témáját. És persze Jennifer szöszölése vele nálam kétségtelenül a nap képe lett. Csak nézz rá erre az idiótára.
2013. május 07. 14:38
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Ez a gála minden évben kész katasztrófa, ami a ruhákat és a sminkeket illeti. De ha az elmúlt évek összes gáláját együtt vesszük, az idei akkor is túltesz mindenen. Ez egyszerűen borzalmas. Mintha azon versenyeznének, hogy ki néz ki tud kinézni a leggázosabban! Katy Perry? Kim Kardashian? De Nicole Richie is hogy nézett már ki? Csodálatos Beyoncé ruhája és csizmája is elég visszataszító... Még Nicki Minaj is jobban nézett ki a társaság felénél, ami azért nagy szó az ő esetében. Egyébként pedig Miranda Kerr és Emma Watson néztek ki a legjobban, Katie Holmes meg rendesen ki van virulva a válása óta.
2013. május 07. 14:40
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
szinte minden második szavam az volt, hogy Úristen
Anne-re rá sem lehet ismerni, de fantasztikusan nézett ki Miranda lehengerlő volt Katy ruhája borzalmas, a korona viszont aranyos Nina gyönyörű volt szokásához híven Katie is gyönyörű volt, de ebbe semmi punkos nincs Dakota is csinos volt Miley haja nagyon durva a ruha meg elmegy Kristen szokásához hűen borzalmasan nézett ki mi ez a trottyos izé meg az a smink? Blake is csodásan festett Kim szörnyen JLo ruhája nagyon király, de a haja nem tetszik Taylor ruhája is nagyon jó volt. Ashley olyan mintha Kim Kardashiannek akart volna beöltözni szörnyen kövéríti a ruha Sarah nagyon durván néz ki azzal az izével a fején Mary-Kate nem értem mért aggatta magára azt a szőrös köntöst Emma gyönyörű volt Nicki furcsa mód egész jól nézett ki és normálisan volt felöltözve Beyoncé ruhája nekem nem tetszik és szerintem kövéríti is Ashley egy fokkal jobb mint MK, de ez se punkos Jennifer ruhája vitte nálam a pálmát abszolút! annyira gyönyörű
Anne-re rá sem lehet ismerni, de fantasztikusan nézett ki Miranda lehengerlő volt Katy ruhája borzalmas, a korona viszont aranyos Nina gyönyörű volt szokásához híven Katie is gyönyörű volt, de ebbe semmi punkos nincs Dakota is csinos volt Miley haja nagyon durva a ruha meg elmegy Kristen szokásához hűen borzalmasan nézett ki mi ez a trottyos izé meg az a smink? Blake is csodásan festett Kim szörnyen JLo ruhája nagyon király, de a haja nem tetszik Taylor ruhája is nagyon jó volt. Ashley olyan mintha Kim Kardashiannek akart volna beöltözni szörnyen kövéríti a ruha Sarah nagyon durván néz ki azzal az izével a fején Mary-Kate nem értem mért aggatta magára azt a szőrös köntöst Emma gyönyörű volt Nicki furcsa mód egész jól nézett ki és normálisan volt felöltözve Beyoncé ruhája nekem nem tetszik és szerintem kövéríti is Ashley egy fokkal jobb mint MK, de ez se punkos Jennifer ruhája vitte nálam a pálmát abszolút! annyira gyönyörű
2013. május 07. 14:41
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Anne: Gyönyörű. Szőke hajjal fiatalosabb, egyedibb és vagányabb, a ruha is jó választás volt.
Miranda: Ragyogó, mint mindig, a ruha kicsit merész, de Mirandán varázslatos.
Katy: Ennél a ruhánál szörnyűbbet nem is választhatott volna!
Nina: Nekem tetszik a ruha, Ninán igazán csinos.
Katie Holmes: Semleges.
Dakota: A ruha nem a legjobb, de Dakota gyönyörű.
Miley: Mint egy boszorkány, megrázta az áram? Mi ez a haj? A ruháról ne is beszéljünk...
Kristen: Szokásosan bambul, haló, kisasszony láthatnánk végre egy őszinte mosolyt? Ezenkívül olyan, mint akinek behúztak.
Blake: Úristen. Az ő ruhája a legszebb és Blake is szokásosan nagyon bájos.
Kim: Katasztrófa a ruha, lengébbet kellett volna választania...
Jlo: Wow! Bomba formában van, a haja extravagáns és a ruha is tökéletes hozzá!
Taylor: Csodás, egyedül a haja annyira nem tetszik..
Ashley: Mint egy királynő, jól állt neki a ruha és a haja is jó volt!
Sarah: Öhm...érdekes.
Mary-Kate: Borzalom.
Emma: Ezt a ruhát mintha csak ráöntötték volna, annyira csinos volt benne! No és persze szokásosan bájos, gyönyörű!
Nicki: Önmagához képest nem volt olyan rossz...
Beyoncé: A ruha nem jön be, de Bee tündökölt.
Ashley Olsen: Mi ez a ruha? Vicc akar lenni?
Jennifer Lawrence: Egyszerű, de nagyszerű, ő is csodaszép volt.
Miranda: Ragyogó, mint mindig, a ruha kicsit merész, de Mirandán varázslatos.
Katy: Ennél a ruhánál szörnyűbbet nem is választhatott volna!
Nina: Nekem tetszik a ruha, Ninán igazán csinos.
Katie Holmes: Semleges.
Dakota: A ruha nem a legjobb, de Dakota gyönyörű.
Miley: Mint egy boszorkány, megrázta az áram? Mi ez a haj? A ruháról ne is beszéljünk...
Kristen: Szokásosan bambul, haló, kisasszony láthatnánk végre egy őszinte mosolyt? Ezenkívül olyan, mint akinek behúztak.
Blake: Úristen. Az ő ruhája a legszebb és Blake is szokásosan nagyon bájos.
Kim: Katasztrófa a ruha, lengébbet kellett volna választania...
Jlo: Wow! Bomba formában van, a haja extravagáns és a ruha is tökéletes hozzá!
Taylor: Csodás, egyedül a haja annyira nem tetszik..
Ashley: Mint egy királynő, jól állt neki a ruha és a haja is jó volt!
Sarah: Öhm...érdekes.
Mary-Kate: Borzalom.
Emma: Ezt a ruhát mintha csak ráöntötték volna, annyira csinos volt benne! No és persze szokásosan bájos, gyönyörű!
Nicki: Önmagához képest nem volt olyan rossz...
Beyoncé: A ruha nem jön be, de Bee tündökölt.
Ashley Olsen: Mi ez a ruha? Vicc akar lenni?
Jennifer Lawrence: Egyszerű, de nagyszerű, ő is csodaszép volt.
2013. május 07. 14:41
Beyoncé és Jennifer Lopez remekül néztek ki, a többiek pedig nagyon rosszul festettek.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.