Nyilvánosságra hozták, mire vágyik a fiatal tinibálvány egy-egy koncert alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Különleges kívánságai vannak Biebernek
2013. május 07. 22:17
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
2013. május 07. 22:20
szerintem ebben a listában semmi különleges sincs. az pedig, hogy odafigyel, hogy friss és egészséges ételeket egyen, az csak jót jelent
2013. május 07. 22:21
Vancsika9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 181102 offline |
vannak igényei.. .
2013. május 07. 22:22
Vancsika9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 181102 offline |
de szerintem valamik alapok. pl.ne legyen koszos meg ilyenek
A f@szom nem kéne? Bocs a trágárságért, imádom ezeket a star kívánságokat, jó látni a hírességek agybajainak megnyílvánulását.
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Szandiiii
Meglepődtem, mennyire egyszerű. Ezek teljesen normál és szolid követelések.
Glamster,
ViviOsztCshőő
2013. május 07. 22:23
Mia124új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 174614 offline |
Ezek annyira nem nagy cuccok pl. szerintem ahhoz nem kell sztárnak lenni, hogy valaki elvárja azt, hogy egy hotelszobában mondjuk tiszta legyen a törölköző, friss legyen az étel stb.
Az ezüst étkészlet ami furcsa kicsit, bár lehet hogy amiatt kell, mert mondjuk fémallergiás. A szobahőmérsékletű majonéz meg gondolom azért, mert ha hidegebb akkor nem folyik olyan jól vagy nemtudom A többi meg ilyen ízlés kérdése, meg a ki mit szeret kategória Van ennél rosszabb is
Az ezüst étkészlet ami furcsa kicsit, bár lehet hogy amiatt kell, mert mondjuk fémallergiás. A szobahőmérsékletű majonéz meg gondolom azért, mert ha hidegebb akkor nem folyik olyan jól vagy nemtudom A többi meg ilyen ízlés kérdése, meg a ki mit szeret kategória Van ennél rosszabb is
2013. május 07. 22:25
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Mondjuk azt megértem, hogy a törölközőnek, a WC papírnak, és a szappanoknak tisztának kell lenniük, az antibakteriális szappant és a friss ételeket is. Viszont a többi értelmetlen, például hogy minden asztalnak fehérnek kell lennie, szobahőmérsékletű majonéz...stb. És miért pont nyolc szék? De ezek még mindig elfogadhatóbbak és normálisabb kívánságok, mint a piros vécépapír...
2013. május 07. 22:28
Na kíváncsi vagyok mire ez a sok cucc.! pár dolgot megértek, de minek 8szék ? o.O najóókivertehát.!
2013. május 07. 22:31
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Le merem fogadni, hogy az az óriási tükör arra kell, hogy letesztelje mennyire kell befeszítenie mikor félmeztelenül ugrabugrál. Egyébként nem nagy kívánságok ezek.
2013. május 07. 22:45
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Szerintem Bíbör az erdőbe akar költözni, de azért egy kanapé a kényelemért, szappanok (mert ugye mégse lehet koszos szegénykém? ), egy tükör hogy tudja magát nézegetni (ez persze elengedhetetlen), és össze akar dobni valami lightos szenyát: 1 nagy svéd hal, amit lecsorgatja mézzel, chipset szór rá, hogy jó ropogós legyen, facsar rá egy kis citromot, majd lehinti az egészet egy kis dióval. Ezeket belerakja fehér és magvas kenyérbe, lecsorgatja majonézzel, és végül a pikáns ízekért reszel rá egy kis asztalt és törülközőt. A vizet és gyümilét összekeveri majd felhörpinti. A 2 összecsukható fehér asztal biztos valami medvecsapda lesz (a színe biztos azért fehér, hogy beleolvadjon a hóba, mert ott még biztos tél van). Az ezüst késekkel leszúrja a medvét, a villával meg megeszi, hogy jó erőben legyen. A csészék és tányérok azért kellenek, hogyha mégsem sikerül a vadászat földhöz vágja őket ideglevezetés gyanánt, és első osztályúnak kell lennie ehhez. A szék meg a B tervnek: leül rá, elkezd énekelni, azzal leveri az összes madarat, így mégse marad el a kaja. A WC papírra azért van szükség hogy északára beburkolózzon vele, mint egy pillangóbáb és így ne fagyjon meg. Ezekből csinál egy filmet és lejátssza a koncertjén, és még bőg hozzá valamit - kész is a koncert. Tuti így van.
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Charlotte Benning,
emilinda,
Beyla,
MadHatter,
Im a SlaveForBritney,
Szandiiii
2013. május 07. 22:47
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Szerintem ebben semmi nincs, most pozitívan csalódtam Bieberben. Teljesen normális kérések, már a kanapét és két asztalt nem értem - ezek alapból vannak a szállodában, nem? A friss étel, tiszta törülközők pedig elvárhatóak.
ViviOsztCshőő,
Hayley.5
2013. május 07. 22:47
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Nekem is vannak kívánságaim mégse érdekel senkit.
Charlotte Benning,
Beyla
2013. május 07. 22:50
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem ezek teljesen normális "követelések".Az egyedüli amit megmosolyogtam az a tükör volt(szeret ezek szerint pózolni... ),de a többi az mondhatni alap.Mint mondjuk a friss ètel.A szobahőmérsékletű majonèz meg szerintem annyira nem nagy szám.Például én se eszem meg azt túl hidegen vagy túl melegen,mert rosszul leszek tőle.Ezek szerint én is kényes vagyok
Lényeg a lényeg,én durvább listára számítottam,de sikerült kellemes csalódást okoznia
Lényeg a lényeg,én durvább listára számítottam,de sikerült kellemes csalódást okoznia
Glamster,
ViviOsztCshőő
2013. május 07. 22:51
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
a törölközőnek, a WC papírnak, a szappanoknak tisztának kell lenniük
Azt hittem ezek maguktól értetődnek. Ki szeretne nem tiszta WC papírt?
Amúgy ez az eddigi legnormálisabb JB cikk. Semmi extra nincs ebben a listában, főleg a Jennifer Lopez és a Beyoncé féle madmazelok kéréseihez képest.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni