Pink beszólt rajongóinak
2013. május 09. 20:58
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
Imadom ezt a not!!! Laza es bolond
2013. május 09. 21:13
|
|
smoldiholdiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 201454 offline
|
miert nem képesek elfogadni hogy beteg?
2013. május 09. 21:19
Hehe, jogos. Nem voltam még Pink koncerten, de tervezem, de amiket láttam a youtube-on, állandóan pörög, alig van pillanat mikor megáll egyhelyben.
2013. május 09. 21:27
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Milyen rajongó az ilyen? Ő sem lehet mindig csúcsformában, érhető ha megbetegszik. Szerintem evidens, hogy elfogadom a koncert elmaradását és minimum egy jobbulást kívánok a kedvencemnek.
2013. május 09. 22:07
Elhiszem , hogy nem tetszik a rajongóknak , hogy nincs fellépés de meg lehet érteni , hogy nincs jól, vagy az jobb lenne ha hányás csuszamlási versenyt rendezne P!nk a szinpadon ?
2013. május 09. 22:23
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Jól tette! Csajszi, nem csalódtam benned!
Az az énekesnő, akit én imádok, jelen pillanatban nem csak egy náthával küzd, emiatt egy teljes turnét kellett lemondania. A fejemben nem fordulna meg, hogy emiatt leszóljam vagy elítéljem. De ki az, aki eljut arra a szintre, hogy ezért ócsárolni kezdje a kedvencét? Az olyan ember nem rajongó, aki a szemére veti a dolgot. Személy szerint nekem az a fontos, hogy felépüljön, meggyógyuljon, addig a többi nem számít. Nem érdekel, hogy nem lesz koncert vagy, hogy csúszik a lemez. Majd ha tudom, hogy testileg-lelkileg jól van, akkor lehet koncertezni, ugrálni, stúdiózni, stb. Abszolúte nem lennék boldog, ha szana-széjjel melózná magát, ugra-bugrálna, és eközben tudom, hogy nincsen jól. Lehet, hogy hihetetlen, ám vannak még ilyen rajongók - nem sok, de azért akad.
Az az énekesnő, akit én imádok, jelen pillanatban nem csak egy náthával küzd, emiatt egy teljes turnét kellett lemondania. A fejemben nem fordulna meg, hogy emiatt leszóljam vagy elítéljem. De ki az, aki eljut arra a szintre, hogy ezért ócsárolni kezdje a kedvencét? Az olyan ember nem rajongó, aki a szemére veti a dolgot. Személy szerint nekem az a fontos, hogy felépüljön, meggyógyuljon, addig a többi nem számít. Nem érdekel, hogy nem lesz koncert vagy, hogy csúszik a lemez. Majd ha tudom, hogy testileg-lelkileg jól van, akkor lehet koncertezni, ugrálni, stúdiózni, stb. Abszolúte nem lennék boldog, ha szana-széjjel melózná magát, ugra-bugrálna, és eközben tudom, hogy nincsen jól. Lehet, hogy hihetetlen, ám vannak még ilyen rajongók - nem sok, de azért akad.
2013. május 10. 07:13
|
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline
|
A legjobb dolog lenne ha eljutnék egy Pink koncertre, de ő is ember, megbetegedhet bármikor, bárhol ezt nem szabad a szemére vetni. Egyébként a vákaszkevélben nem csalódtam <3
2013. május 10. 09:34
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
ÁÁÁ én utálok náthás lenni. És a rajongóinak nem kellett volna így reagálni. -.- .
2013. május 10. 09:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem értem mit pattogtak Neki a rajongók. P!nk tényleg nem az a fajta aki egy kis megfázás miatt lemond egy koncertet. Sőt, nem egyszer fordult elő hogy sérülten lépett színpadra csak hogy a rajongói kedvére tegyen. Plusz még bocsánatot is kért egyesekkel ellentétben (khm... Rihanna). Szóval P!nk-nek igaza van.
2013. május 10. 09:59
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Pink nem olyan,aki csak úgy lemondja a fellépéseit.Nem egyszer fellépett betegen is.Úgyhogy nyílván nem egy sima nátha miatt mondta le.
2013. május 10. 11:29
Szerintem igaza van bár más hogy is fogalmazhatott volna
2013. május 10. 13:51
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Jól tette.. Azért ő tényleg minőségi koncerteket ad és kiválóan énekel. Ezenkívül még gyereket is nevel. A sztárok is emberből vannak. És nem tudom honnan veszitek, hogy nem kapják vagy kapták vissza a pénzt azok akik jegyet vettek arra a koncertre. Pink már nem a pénz miatt csinálja.. 120 millió eladott album után kétlem.. Am is azt nyilatkozta hogy csak a fellépések miatt csinálja mert ezek nélkül nem tudna meglenni. Ő mindig meg mondja a frankót.. Legalább nem söpri be a szőnyeg alá..
2013. május 10. 14:29
Nagyon a rajongói lehetnek azok, akik gyűlölködve reagálnak. Igaza van, jól beszólt ezeknek az embereknek.
2013. május 10. 17:51
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ezért szeretem Pinket:DD
2013. május 10. 17:57
Ebben igaza van! Nem ő tehet róla, ha lebetegedett...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: