Egymillió forint értékű szerelemfát kapott férjétől az esküvő után nászajándékként, most pedig bepillanthatunk a nászút rejtelmeibe is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így tölti a nászutat Keira Knightley — fotók
2013. május 09. 19:55
2013. május 09. 20:02
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Csak én nem látom őket mosolyogni? o.O
2013. május 09. 20:12
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (vida.veronika @ 2013.05.09. 20:02)
Csak én nem látom őket mosolyogni? o.O
Azaz, miért nem mosolyognak már egy kicsit a paparazzóknak? Teljesen igazad van, kötelességük a szélesvásznú vigyor életük minden percében. Kit érdekel, ha a szemükbe süt a nap, és mindössze a tengerparton lustulnak. Hol a viháncolás? Hol a nyilvános smárolás? Pft. Micsoda egy hálátlan érzelmetlen brit bagázs.
/sarcasm OFF
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. május 09. 20:18
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Kicsit unott fejük van, illetve nem látom rajtuk, hogy annyira szórakoznánk!
De biztos csak pont rosszkor voltak rossz helyen! Meg azért a bulvárlapoknál is mindent megtesznek, hogy rossz színben tüntessék fel őket, aztán a következő cikkben azt latolgatják: Keira és James válnak?!
De biztos csak pont rosszkor voltak rossz helyen! Meg azért a bulvárlapoknál is mindent megtesznek, hogy rossz színben tüntessék fel őket, aztán a következő cikkben azt latolgatják: Keira és James válnak?!
2013. május 09. 20:19
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
biztos jó lehet !!
2013. május 09. 20:24
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
remélem jól szórakozott...
2013. május 09. 20:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
mse90 Ha annyira boldogok lennének nem unott pofával ülnének ott! Egyébként honnan tudod, hogy paparazzók fényképezték őket? És azért van napszemüveg, hogy ne süssön a szemükbe a nap! Nem kell nyilvános smárolás de azért valami öröm legyen már az arcukon...
2013. május 09. 20:42
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (vida.veronika @ 2013.05.09. 20:31)
mse90 Ha annyira boldogok lennének nem unott pofával ülnének ott! Egyébként honnan tudod, hogy paparazzók fényképezték őket? És azért van napszemüveg, hogy ne süssön a szemükbe a nap! Nem kell nyilvános smárolás de azért valami öröm legyen már az arcukon...
Akkor másképp teszem fel a kérdést: nem gondolod, hogy kicsit túl sokat vársz el néhány random képtől? És szerinted kik fényképezték őket? Az unatkozó strandolók a hiper-szuper kameráikkal? (Nem mintha ez változtatna azon, hogy vadidegenek fényképezték őket egy személyes helyzetben... De úgy tűnik, nem mindenki érzi, hogy ez miért lenne bárkinek is kényelmetlen. )
És bocsáss meg a személyeskedésért, de fel kell tennem ezeket a kérdéseket: volt már hosszútávú kapcsolatod? Éltél egy picit is ezen a földön? Mert úgy érzem, túl sok hollywoodi rózsaszín mázt láttál. Az élet nem egy zenés montázs. A boldogság nem azt jelenti, hogy 24 órában vigyorogsz a nagyvilágba bele. És nem mindenki mutat ki teátrális érzelmeket publikusan.
Bocs még egyszer a személyeskedésért, de mindig irritál, amikor az emberek elkezdenek mindenfélét beleolvasni néhány lesifotós képbe, és ez így kitört belőlem.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. május 09. 20:53
mse90 Figyelj én nem azt mondom, hogy örökké vigyorogniuk kell! Oké... Részben igazad is van! De azért a nászútjukon legyenek már kicsit boldogok Egyébként rokonok is ugyan úgy fényképezhették, ehhez nem kellenek hiper-szuper kamerák (ezt tapasztalatból mondom mert én is szeretek fotózni) Am én utálom a sok hollywoodi barmot úgyhogy elhiheted nem ehhez viszonyítom! Ja és hidd én biztosan tudhatom milyen egy normális kapcsolat, és az élet mekkora nagy kicseszés de szerintem ebbe ne menjünk bele! Én itt a vitát le is zárom ha nem gond!
2013. május 09. 20:56
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Hú,látom itt mindenki a boldogságukat firtatja.Csak én lehetek annyira dilinyos,hogy az első dolog ami eszembe jutott a képekről az,hogy Keira mennyire sovány. Viszont remélem boldogok.
2013. május 09. 21:05
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
vida veronika: Nyilván elmentek a rokonok a nászutukra, nem? Amúgy meg látszik, hogy spontán képek, nem feltétlenül tudtak a készülésükről. Az olyan képek, amiket családtag készít, nagyon nem így néznek ki, ott nagy mosolyt vesznek el, beállnak valahogy, és nem 50 méterről fotózzák őket, nyilván.
2013. május 09. 21:14
Remélem még nagyon sokáig ilyen boldogok lesznek mint itt:)
2013. május 09. 21:33
heyitsamyMT Én nem azt mondtam, hogy a rokonok ott vannak csak feltételeztem, hogy a paparazzókon kívül más is fotózhatta! Egyébként a tengerpartra nyugodtan lemehet bármelyik barátjuk is
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.