Miley Cyrus a V Magazinnak mesélt átlagos napjairól, Liammel való kapcsolatáról és az új albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus minden napját a stúdióban tölti
2013. május 11. 14:59
2013. május 11. 15:04
Pharrell számomra, valamiért antipatikus. Már akkor sem kedveltem, mikor Britneyvel megcsinálták a Boyst. És NEM, nem vagyok rasszista, még mielőtt valaki ezzel a baromsággal kezdene bombázni.
Azért az elég szomorú, hogy Miley nem szakít időt a pasijára :/ Mintha direkt csinálná. Mert, ha igazán szeretné, akkor vele is töltene egy kis időt, megpróbálnának együtt lenni.
Azért az elég szomorú, hogy Miley nem szakít időt a pasijára :/ Mintha direkt csinálná. Mert, ha igazán szeretné, akkor vele is töltene egy kis időt, megpróbálnának együtt lenni.
1 felhasználónak tetszik:
emilinda
2013. május 11. 15:10
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Koszi a cikket
En nagyon orulok, hogy studioban van most, es annak is, hogy Liammal meg egyutt van
Egyebkent Mileynak rengeteg interjujat olvastam 2008tol, es mennyit valtozott, atyaeg... persze nem rossz ertelemben mondom
En nagyon orulok, hogy studioban van most, es annak is, hogy Liammal meg egyutt van
Egyebkent Mileynak rengeteg interjujat olvastam 2008tol, es mennyit valtozott, atyaeg... persze nem rossz ertelemben mondom
2013. május 11. 15:17
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Sajnálom hogy nincs ideje Liam-re mert tuti hogy megérdemelnének egy kicsivel több időt kettesben engem érdekel hogy milyen lesz az új albuma mert sajnos én is az előítéleteim fogja lettem és már kezdtem abba az irányba menni hogy egyszál tangában fog majd káromkodni. Örülök ha nem így gondolja és annak is örülök hogy most úgy gondolja most igazából önmaga. És lehet hogy a számok magukért beszélnek de engem nem érdekel ki mit mond ugyan úgy képes vagyok megnézni a Hanna Montana részeit esténként a Tv-ben most is mint régen és lehet hogy ő már kinőtt a Disney-ből de a rajongóinak egy része még nem... én sajnálom hogy nála a felnőtté válás egyet jelentett a hajától való megválástól mert nekem nagyon tetszett a hosszú haja. De azért a lényeg hogy komolyan felcsigázott azzal amit mondott nem olyan dalok lesznek majd az albumon így van egy kis remény arra hogy a nagy Can't be Tamed-es változás után nem fogja sokkolni újból a rajongóit!
2013. május 11. 15:29
Hát, kíváncsi vagyok. A Can’t Be Tamed albumát imádtam, de a legutóbbi dalaiból kiindulva nem sok reményt fűzök ehhez az újhoz. Az meg egy másik dolog hogy az utóbbi időben valamiért szörnyen unszimpatikus lett. Örülök, hogy önmagát adja meg minden, de régen sokkal normálisabb volt (és ezt most nem a Disney-s korszakára értem).
2013. május 11. 15:34
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline |
Örülök hogy végül is együtt vannak még Liammel, sejtettem hogy a szakítós sztorik csak pletykák.. Viszont remélem ha már ilyen sokat dolgozik az albumon akkor jó is lesz !
Annak meg külön nagyon örülök hogy Miley önmagát tudja adni !
Annak meg külön nagyon örülök hogy Miley önmagát tudja adni !
2013. május 11. 15:43
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Na végre egy jó hír!
2013. május 11. 15:44
Örülök, hogy a Liam-es pletykák hamisak voltak, de sejtettem, hogy így is van.
2013. május 11. 15:56
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Örülök hogy visszatért
2013. május 11. 15:59
BestfriendLindaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 200964 offline |
Ezazz,nagyon jó h visszatér.Már rám fér egy kis Miley zene ! ><
2013. május 11. 16:04
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Visszatért
2013. május 11. 16:13
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
visszatért
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.