Magic Of Music rajongók
2013. május 14. 12:04
|
|
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline
|
Én nagyon szeretem a Magic Of Music bandát nagyon jó zenéjük van.És jól is énekelnek 2012 nyarán kedveltem meg őket így elkesztem KUTATNI utánuk.3 vannak a bandába Turóczi Csaba,Perduk Alexandra,és Görcsös Szabolcs.Ők hárman alakítják a Magic Of Music-ot.De 2013 elején Szandi kiszált így a fiúk csak ketten maradtak.2010-ben meg jelent az első lemezük az ÚJ CSILLAG NYULT címet kapta.2012-ben a Második lemez jelent meg a HAGOKBA ZÁRVA címmel.2013-ban Jelenleg még dolgoznak a lemezen még nem tudni hogy mikor fog meg jelleni.Tilinger Attila adot még egy esélyt nekik hogy jobban meg ismerjuk őket.
Nagyon kszönjük Attila hogy Attál nekik még egy esélyt a be mutatkozásra.
2013. május 25. 09:27
|
|
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline
|
Idézet (olsentwins94 @ 2013.05.14. 12:04)
Én nagyon szeretem a Magic Of Music bandát nagyon jó zenéjük van.És jól is énekelnek 2012 nyarán kedveltem meg őket így elkesztem KUTATNI utánuk.3 vannak a bandába Turóczi Csaba,Perduk Alexandra,és Görcsös Szabolcs.Ők hárman alakítják a Magic Of Music-ot.De 2013 elején Szandi kiszált így a fiúk csak ketten maradtak.2010-ben meg jelent az első lemezük az ÚJ CSILLAG NYULT címet kapta.2012-ben a Második lemez jelent meg a HAGOKBA ZÁRVA címmel.2013-ban Jelenleg még dolgoznak a lemezen még nem tudni hogy mikor fog meg jelleni.Tilinger Attila adot még egy esélyt nekik hogy jobban meg ismerjuk őket.
Nagyon kszönjük Attila hogy Attál nekik még egy esélyt a be mutatkozásra.
2013. július 10. 11:28
|
|
evacica197új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197138 offline
|
Nagyon meg kedveltem ezt a bandát nagyon jók,jól énekelnek főleg hármasban,kár hogy Szandy kiszált pedig nagyon jó hangja bolt.Csabynak és Szabynak oltári jó hangja van.és Nagyon helyesek és ranyosak.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: