Selena Gomez nem emlékszik hazánkra
2013. május 18. 13:31
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Durva és ciki!!
2013. május 18. 14:44
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
na kössz Selena -.-
2013. május 18. 16:03
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Jó lenne, ha emlékezne, de tényleg sok helyen járt. De szerintem, ezért senkit nem kéne fogyatékosnak nevezni és Gerloczy, senki sem mondta, hogy a magyaroknak kéne szégyenkezni. A te értelmes hozzászólásodat.
2013. május 18. 16:46
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
BellaThorne5 egyetértek!
2013. május 18. 16:56
Igen akkor az akcentusa hízelgés Szellikének meg itt forgatták a klipjét hm egy klip forgatási helyszínt el lehet felejteni? Tipikus tucat...az OK h M.o kicsi de könyörgöm a klipre emlkezzen már!!! De persze mindenkinek hízeleg hmmm...
2013. május 18. 17:31
Ezen én is csodálkozok.Hogy feledkezhetett meg rólunk?
2013. május 18. 19:14
Miután a Round and Round klip helyszíne is BP volt ez elég szánalmas, már nem azért. Csak gratulálni tudok a remek memóriáért, meg egyebek.
2013. május 18. 20:45
oszandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 198214 offline |
Hát ne is haragudjanak a Selena fanok de ez szánalom!! Itt leforgat egy klipet és több hónapig itt forgatta a filmjét is..ezek után azt mondani,hogy nem emlékszem.........
2013. május 18. 23:47
hát, ez azért gáz. az ember (még ha munkából is) azért csak emlékszik arra, hogy hol járt T-T
2013. május 19. 00:18
Ez nekem nem úgy tűnik mintha egyáltalán nem emlékezne inkább csak mintha 'ó de régen volt már,nem is emlékszem!' )
2013. május 19. 01:23
Minaelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199496 offline |
Nem akarok semmi rosszat sem szólni Selenáról, mert régen nagy példaképem volt, de ez kissé szánalmas, gáz, hívja bárki annak, aminek akarja...
Több olyan sztár van, aki már sokkal régebb óta van a sztárvilágban, és sokkal régebben is járt nálunk, mégis emlékszik hazánkra, és szereti. (Nem fogom most itt felsorolni őket, mivel nem hiszem, hogy a többség ismeri őket... )
És - szerintem - az csak egy dolog, sok helyen járt már, és körbeutazza a világot... Mivel - és megint csak szerintem - lehetetlen elfelejteni olyan helyeket, ahol hónapokig forgattál. ..
Jöhetnek a támadások, nem érdekel, csal leírtam a véleményem...
Több olyan sztár van, aki már sokkal régebb óta van a sztárvilágban, és sokkal régebben is járt nálunk, mégis emlékszik hazánkra, és szereti. (Nem fogom most itt felsorolni őket, mivel nem hiszem, hogy a többség ismeri őket... )
És - szerintem - az csak egy dolog, sok helyen járt már, és körbeutazza a világot... Mivel - és megint csak szerintem - lehetetlen elfelejteni olyan helyeket, ahol hónapokig forgattál. ..
Jöhetnek a támadások, nem érdekel, csal leírtam a véleményem...
2013. május 19. 01:56
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
"Nem róhatjuk fel neki, hiszen túl sokszor utazta körbe már a világot, hogy emlékezzen a fővárosunkra."
- Igenis felróhatnánk, azért ez röhej. Minden, ami a cikkben fel van sorolva szóról szóra igaz. Azt hiszem még nincs 20 éve a showbizniszben ahhoz, hogy ilyen kijelentései lehetnének. Elég nagy viszhangja volt akkortájt Budapestnek, amire szerintem a legtöbbünk büszke is volt. Épp kezdtem megkedvelni(és Isten ments, nem akarok az az egy-rossz-szó-és-utállak személy lenni), de ezzel jó mélyre ásta magát, talán eddig ez volt a legellenszenvesebb tette/kijelentése. Nincs 20+ klipje, még csak összekeverni sem illik egy másik várossal. Ha jól emlékszem Justin is üzent neki, hogy "vigyázzon magára Budapesten", sőt még Selenáék is viccelődtem a Hungary-hungry szófordulattal Twitteren, és tényleg rengeteg interjúban említette, (azt hiszem még Ellen műsorában is). Ez engem kellemetlenül érintett(mondjuk az is, hogy szokás szerint Párizs utánzatnak használják a fővárosunkat), tekítve, hogy akkor mindent megtettem volna, hogy találkozzak vele. Mondjuk Robert P. még mindig gázabb volt hazánkkal kapcsolatban... Valószínű, hogy ha leesett volna neki, hogy mennyi ideig is volt itt, nem mert volna ilyet mondani. És az nem kifogás, hogy "nem volt neki semmi emlékezetes itt".
- Igenis felróhatnánk, azért ez röhej. Minden, ami a cikkben fel van sorolva szóról szóra igaz. Azt hiszem még nincs 20 éve a showbizniszben ahhoz, hogy ilyen kijelentései lehetnének. Elég nagy viszhangja volt akkortájt Budapestnek, amire szerintem a legtöbbünk büszke is volt. Épp kezdtem megkedvelni(és Isten ments, nem akarok az az egy-rossz-szó-és-utállak személy lenni), de ezzel jó mélyre ásta magát, talán eddig ez volt a legellenszenvesebb tette/kijelentése. Nincs 20+ klipje, még csak összekeverni sem illik egy másik várossal. Ha jól emlékszem Justin is üzent neki, hogy "vigyázzon magára Budapesten", sőt még Selenáék is viccelődtem a Hungary-hungry szófordulattal Twitteren, és tényleg rengeteg interjúban említette, (azt hiszem még Ellen műsorában is). Ez engem kellemetlenül érintett(mondjuk az is, hogy szokás szerint Párizs utánzatnak használják a fővárosunkat), tekítve, hogy akkor mindent megtettem volna, hogy találkozzak vele. Mondjuk Robert P. még mindig gázabb volt hazánkkal kapcsolatban... Valószínű, hogy ha leesett volna neki, hogy mennyi ideig is volt itt, nem mert volna ilyet mondani. És az nem kifogás, hogy "nem volt neki semmi emlékezetes itt".
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2013. május 19. 10:24
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 991 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline |
Jó tudom hogy már sokszor körbe utazta a világot meg minden , de ez azért dúrva .. Én ha elmennék valahova akkor emlékeznék rá , soha nem felejteném el azt az élményt meg a tájat .. Már amúgy is volt 2-szer udapesten a Round and round klipjét itt forgatta és a Monte Carlót is .. Én ha már kétesz lettem volna ugyan azon a helyen akkor én eméleznék arra .. Főleg hogy annyit beszélt Magyarországról hogy m
2013. május 19. 11:12
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Legalább nem hazudta azt hogy "Persze igen,emlékszem Budapestre" De azért neki is elég ciki lehetett azt mondani hogy elfelejtette,eléggé gáz :/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.