A One Direction világ körüli turnéra indul
2013. május 16. 20:25
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Csak ide ne jöjjenek o.o"
2013. május 16. 20:30
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
Remélem eljutok a koncertjükre! :$ Jaaj már várom az albumot!! :DDD ♥
2013. május 16. 21:12
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Remélem jönnek Magyarországra, itt is rengeteg rajongójuk van!
Ha én 1 dolgot kérhetnék a rajongóktól akkor az az lenne, hogy tegyük emlékezetessé az itteni koncertet sikításmentesen. Úgy sajnálom őket, hogy a sok h*lye ott sikít a fülükbe....
Ha én 1 dolgot kérhetnék a rajongóktól akkor az az lenne, hogy tegyük emlékezetessé az itteni koncertet sikításmentesen. Úgy sajnálom őket, hogy a sok h*lye ott sikít a fülükbe....
2013. május 16. 21:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Elody @ 2013.05.16. 20:21)
és mindegy, mennyi lesz a jegy, úgyis kihisztizem, elvégre meg vannak a magam módszerei xdd
Hát egy biztos: neked nem ártana egy-két nyakleves, hogy azért tisztában legyél a dolgokkal. A jegy áráért valószínűleg a szüleid kínkeservesen meg fognak dolgozni. És miért? Hogy másfél órán keresztül hallgathass és nézhess (már, ha látni is fogsz egyáltalán bármit is) öt ficsúrt, akik ugrabugrálnak a színpadon és csorgathasd rájuk a nyáladat. Édesanyád helyében nem, hogy nem venném meg a jegyet, de még zsebpénzt sem adnék, mondván, hogy keresd meg rá magadnak a pénzt. Ne félj, akkor biztosan értékelnéd azt a pár ezret is, amit nagy melóval összekapartál. Hát én biztos nem fogom engedni, hogy a saját gyermekem ilyen elkényeztetett fruska legyen!
Egyébként csak megjegyzem a hozzászólásodtól lementem hídba. És ti vagytok a jövő generációi... Ómájgád!
2013. május 16. 22:01
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Jó lenne, ha ide is jönnének, de ide úgysem jön senki akit szeretek
2013. május 16. 23:04
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
JEEEEEEEEEJJJ!! VÁÁAá!! EN MEGHALOK!
2013. május 16. 23:33
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En mar tukon ulve vartam hogy mit osztanak meg Mikor Niall irta twitteren en mar kivoltam
Nagyon orulok nekik hogy eljutnak Del-Amerikaba is Es remelem mennek Magyarorszagra is es meg a tobbi europaiba, mert van meg orszag ahol nem jartak azert.
Epp ma neztem az interjut amin errol beszelnek, es waa nagyon izgi lesz Uristen, ha a Wembleybe elmennek...en kesz lennek Gyonyoru stadion! Remelem sikerul
Nagyon orulok nekik hogy eljutnak Del-Amerikaba is Es remelem mennek Magyarorszagra is es meg a tobbi europaiba, mert van meg orszag ahol nem jartak azert.
Epp ma neztem az interjut amin errol beszelnek, es waa nagyon izgi lesz Uristen, ha a Wembleybe elmennek...en kesz lennek Gyonyoru stadion! Remelem sikerul
2013. május 17. 04:52
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
NO FUCKING WAY!!!! ....................... wááááá te jó ééég de jóó
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.