Noel Gallagher beszólt a One Directionnak
2013. május 17. 19:08
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline |
MENYEN A KURVA ÉLETBE EZ A NOEL .mit képzel magáról???? -.-.-.-
2013. május 17. 19:12
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Istenem, annyira imádom az ilyen elvakult fanokat, én is szeretem a srácokat, de ez már megint túllép egy határt. Néhányan annyira undorítóan viselkednek, hogy az már kész. A srácoknak kvára nincs szüksége semmi 'védőre', vagy mi a rákra, elég idősek ahhoz, hogy megvédjék magukat. Egyébként Noelt pedig minden One Direction fan hagyja békén, ő egy legenda. Ennyire azért nem kell senkinek sem neki esni, basszus csak a véleményét nyilvánította ki, már azt se lehet.?! Ember, hova fajul a világ...
2013. május 17. 19:14
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Henna100
ilus1996:És neked mennyire van igazad:!
Természetesen semennyire!Hát igen persze,szted úgy mindenki tud vicces lenni mint pl ahogy ők nem hiszem,főleg te nem.Sztem itt te vagy a szánalmas. -.-" Röhejes.HANG NÉLKÜL??Ezek után annyira se tartalak h sajnáljalak az miatt h süket van!!Bárkivel megeshet.Ezt úgy mondod és úgy állítod mintha te tökéletes lennél.SENKI NEM TÖKÉLETES!Ha meg ilyen a véleményed tartsd meg magadnak!Az ilyenekre a legtöbben nem kíváncsiak,és én is közéjük tartozom!Na ja,persze.
Köszönöm ezt a kedves véleményt, természetesen okvetlen nem is foglalkozok az ilyen megjegyzésekkel. Ha kulturáltan tudtad volna közölni velem, akkor talán még meg is érteném miért védelmezed ennyire őket, de így..azzal ,hogy kritizálod az 1D utálóit ráadásul ilyen módon elgondolkodtam azon, hogy te neked alapjáratón ez a természeted vagy rád jött az 5 perc.
Természetesen nem tartom magamat nagyra, sőt, ha tudni akarod én vagyok az, aki legjobban bírálom magamat.
És, ha ennyire nem érdekel a véleményem, akkor egyáltalán minek írsz a hozzászólásomhoz?
ilus1996:És neked mennyire van igazad:!
Természetesen semennyire!Hát igen persze,szted úgy mindenki tud vicces lenni mint pl ahogy ők nem hiszem,főleg te nem.Sztem itt te vagy a szánalmas. -.-" Röhejes.HANG NÉLKÜL??Ezek után annyira se tartalak h sajnáljalak az miatt h süket van!!Bárkivel megeshet.Ezt úgy mondod és úgy állítod mintha te tökéletes lennél.SENKI NEM TÖKÉLETES!Ha meg ilyen a véleményed tartsd meg magadnak!Az ilyenekre a legtöbben nem kíváncsiak,és én is közéjük tartozom!Na ja,persze.
Köszönöm ezt a kedves véleményt, természetesen okvetlen nem is foglalkozok az ilyen megjegyzésekkel. Ha kulturáltan tudtad volna közölni velem, akkor talán még meg is érteném miért védelmezed ennyire őket, de így..azzal ,hogy kritizálod az 1D utálóit ráadásul ilyen módon elgondolkodtam azon, hogy te neked alapjáratón ez a természeted vagy rád jött az 5 perc.
Természetesen nem tartom magamat nagyra, sőt, ha tudni akarod én vagyok az, aki legjobban bírálom magamat.
És, ha ennyire nem érdekel a véleményem, akkor egyáltalán minek írsz a hozzászólásomhoz?
2013. május 17. 19:15
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Csak gratulálni tudok. Így akar magának hírnevet szerezni, hogy másokat kritizál? 5 perces ismertség, ezzel csak azt éri el, hogy még többen megutálják...Most leírhatnám a szokásos rizsámat, amiben úgy védem az 1D-t, mintha a gyerekeim lennének, de inkább nem teszem, elvégre gondolom lósz*rt se érdekel...
2013. május 17. 19:15
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Teljesen igaza van!
2013. május 17. 19:17
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Akik szerint az 1D hülyeségből él, ajánlom figyelmükbe néhány interjújukat, mikor meghatódnak, mikor komolyan beszélnek az afrikai gyerekek sorsáról, vagy hallgassák meg a Moments vagy a More Than This című számukat. :/
2013. május 17. 19:17
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
"Dalok örökkön-örökké."
Egyébként semmiféle beszólást nem látok a leírtakban. Csak azt mondta, amit lát, úgyhogy felesleges átmenni pattogó gumilabdákba a direkcióknak. Nyugalom - lassú víz partot mos.
Egyébként semmiféle beszólást nem látok a leírtakban. Csak azt mondta, amit lát, úgyhogy felesleges átmenni pattogó gumilabdákba a direkcióknak. Nyugalom - lassú víz partot mos.
2013. május 17. 19:18
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Még valami. Szerintem kultúráltan is ki lehetne fejteni a véleményünket és kinyitni egy nyelvtankönyvet, mert még a 7 éves kisgyerekek is helyesebben írak és fogalmaznak mint itt egyesek.
2013. május 17. 19:18
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Elody @ 2013.05.17. 19:15)
Csak gratulálni tudok. Így akar magának hírnevet szerezni, hogy másokat kritizál? 5 perces ismertség, ezzel csak azt éri el, hogy még többen megutálják...
1. Van már ő elég híres, nincs szüksége rá.
2. Ahogyan az 5 perces ismertségre sem, mert már inkább évtizedekben számolhatnánk a dolgot.
3. Szerintem magasról tesz rá, hogy mit gondolnak róla az 1D-hívők.
2013. május 17. 19:19
emilinda :Igen,természetesen mindenkinek van jó és rossz akarója is.
2013. május 17. 19:19
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Szerintem ez butasag volt... nem ertem minek kellett belevonnia a sracokat.
Ok enm bohocok.. es irtak mar dalt a Take Me Home albumra es a kovire megtobbet fognak!
Ok enm bohocok.. es irtak mar dalt a Take Me Home albumra es a kovire megtobbet fognak!
2013. május 17. 19:24
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Ő sem tartotta magában a véleményét én sem fogom!...Attól hogy megnyert egy nyamvatt dijjat attol még nem ő a legeslegtehetségesebb a földön! Söt szerintem a dalíráshoz nem kell akkora tehetség! Az egyik osztálytársam is irt egy tök jó dalt ami kb egyenértékű Noel Gallagher dalával!...na erre mit mondasz Noel?
2013. május 17. 19:25
Idézet (Henna100 @ 2013.05.17. 19:17)
Destiny015 :Csakhogy a jó tanácsod engem egy csöppet sem nem hat meg,se nem érdekel.Mi jogod van neked ahhoz h tanácsokat osztogass?Ha nekem majd tanács kell kérek a családtól,barátoktól.DE pont tőled nem!Hát igen én már csak is hülye lehetek ha van véleményem...hát,persze.Úristen. -.- ALPÁRI???!Ki vagy te Puszér?!Hát hagyjál már,elmondtam én már 1000 féle képen,vagy így,vagy úgy.De sajnálatos módon az olyan hülyék mint te nem fogják fel épp ésszel.-Na,igen és még én vagyok a hülye,erre is csak azt tudom mondani,h úristen...-_Hát,igen,kinek mennyire magasan van az értelmi szintje.Nap,mint nap az fölött görnyedek,de neked ehhez semmi közöd nincs!Ez az én életem azt csinálok amit akarok!Nehogy már pont te,egy idegen osszon ki,és szóljon bele abba amit én művelek.Olyat,oda,úgy kommentelgetek ahogy csak akarok!Hagyjál már a jó tanácsoddal,és inkább szállj magadba.Nesze neked,egy jó tanács.
Ja igen,mindenki magából indul ki.(rád vonatkozva)
Ja igen,mindenki magából indul ki.(rád vonatkozva)
Eltelt egy kis időbe, mire kicsiburásztam a kusza írásodat, de csak sikerült. Nekem nem azzal van a bajom, hogy elmondod a véleményed, én nap mint nap hallgatom emberek véleményét, de legyen már egy bizonyos határ! Kultúráltan kellene megfogalmaznod a dolgokat és az érveidet(?), mert ha ennyire nem figyelsz oda arra, hogy milyen szavakat használsz illetve milyen hangnemben kommunikálsz, akkor senki sem fog komolyan venni. A tanácsomat nem kell megfogadni, habár semmiféle hátsó szándékom nem volt, amikor azt mondtam, hogy 11-12 évesen inkább a tanulásra kellene ennyi energiát fordítani, nem pedig az ész nélküli kommentelésre. És igen, alpári vagy.(közbe' meg eszembe se jutott Puzsér, pff) Nem attól leszel "menő", vagy tudomisén mi volt a célod, merthogy ilyen szavakat használsz. Vissza kéne kicsit venni.
2013. május 17. 19:26
hát ez hülyeség volt..az 1D nem bohóc,és igen is vannak saját dalaik is!chh..a Take me home-ra is írtak számokat,és a következőre is a Where we are-ra ugyhogy Noel Gallagher befoghatja..
2013. május 17. 19:27
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (Henna100 @ 2013.05.17. 18:44)
MINDENKI MENNYEN MÁR EZZEL A "DE hiszen Noel egy legenda O-O " Ohh apátok fszát azt,bsszátok meg!!!Itt már az elejétől kezdve nem arról van szó h melyikük a legenda!!!DE MINEK IS MONDOM EZEKET?!HISZ HA MÁR AKKOR NEM ÉRTETTÉTEK MEG,MIKOR ELOLVASTÁTOK AKKOR MIÉRT PONT MOST ÉRTENÉTEK MEG?!HLYÉKNEK MAGYARÁZOK!!! A SOK HLYE MÁR AZ AGYAMRA MEGY. -.-" MENYETEK A PCSÁBA!
Hm, szerintem ebből hosszú-hosszú pihenő lesz... De egész nyugodtan folytasd csak, akkor viszont még annál is hosszabb szünidő vár rád.
2013. május 17. 19:27
ElodyEinzelgänger |
Amúgy imádom ezen témák hozzászólásait nézni. Általában így forgatom a szemem
Miért kell ennyire kritikusnak lenni? Ti mondjátok, hogy begurulunk, ha az 1D-t szidják valamelyik cikkben. Na és az ellenpárt, a maradiak, azok mit csinálnak? Nem értem, miért jó az, hogy minden One Directionös cikk alá regényeket kell írni, hogy mennyire bohócok meg tucatok. És mindig mindenki ugyanazzal jön, komolyan, elmegyek már jósnak, mert egyes felhasználók mindig ugyanazt írják le a hsz-eikbe, csak kicsit másképp fogalmazva. MINDIG. Felfogtuk, ember.
Miért kell ennyire kritikusnak lenni? Ti mondjátok, hogy begurulunk, ha az 1D-t szidják valamelyik cikkben. Na és az ellenpárt, a maradiak, azok mit csinálnak? Nem értem, miért jó az, hogy minden One Directionös cikk alá regényeket kell írni, hogy mennyire bohócok meg tucatok. És mindig mindenki ugyanazzal jön, komolyan, elmegyek már jósnak, mert egyes felhasználók mindig ugyanazt írják le a hsz-eikbe, csak kicsit másképp fogalmazva. MINDIG. Felfogtuk, ember.
2013. május 17. 19:29
ElodyEinzelgänger |
Idézet (Snookii D @ 2013.05.17. 19:26)
hát ez hülyeség volt..az 1D nem bohóc,és igen is vannak saját dalaik is!chh..a Take me home-ra is írtak számokat,és a következőre is a Where we are-ra ugyhogy Noel Gallagher befoghatja..
És ezaz a vádaskodása még alaptalan is utánanézhetne a csávó egy-két dolognak.
2013. május 17. 19:32
Bohóc a feje lágya az, had lám úgy szóljon be neki, hogy van busz, van pénzem, van fejszém...ügyeljen
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.