Noel Gallagher beszólt a One Directionnak
2013. május 18. 12:03
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Nos, ebben azért nem értek egyet, gondolom sok utáló meg igen, de mindegy, a lényeg én pont azért szeretem őket, mert nem olyanok mint a többi sztár, hanem egyéniségek, kicsit dilisek, de még fiatalok, nem kell mindent komolyan venniük.
2013. május 18. 12:20
Olyan hozzászólásokat olvastam,hogy nem találok szavakat...Először is egy jó tanács:tanulj meg írni. Másodszor teljesen egyetértek pepe33ist-tel és emilinda-val. Jó magam is Directioner vagyok és mégse kaptam fel a vizet,mint mások. Igen, szeretem őket és szerintem se bohócok. Az utálkozók úgyis fikázni fogják őket,legalább a Directioner-ek írnának normális véleményt.
2013. május 18. 14:18
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Szerintem is bohócok a srácok, de persze lehet hogy nem ugyan arról a bohócságról beszélünk! Nekem senki ne szabadkozzon a srácok viccesek, és hangjuk is állati jó, a ruha már csak egy kis plusz, a látvány világnak! <3
2013. május 18. 14:53
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez a kilenc oldal valami fantasztikus volt.XD Köszönöm szépen minden direksöner résztvevő egyednek, hogy az értelmes hozzászólásaikkal, szánalmas beszűkült aspektusaikkal csináltak nekünk itt egy kész máunika sót.XD Ez valami brutálisan szánalmas volt. Kezdve a szövegértési problémákkal (ugyanis itt egyesek nem tudnak olvasni, ahogyan elnézem), át a helyesírási-stilisztikai gondokon át. Tojtok a saját anyanyelvetek helyesírására, tőmondatokban firkáltok nagyjából száz szavas szókinccsel megspékelve undorítóbbnál undorítóbb kifejezésekkel. Néha én is káromkodok, tudom csúnya dolog, de amit itt lerendeztetek tegnap, hát néhányotok száját alaposan ki kéne mosni Cloroxszal, bár lehet, hogy az sem segítene, annyira mocskos. Nem tudom, hogy meritek venni a bátorságot, hogy egyrészt teljesen ismeretlenül (gugli használata nélkül of course) lehordjatok egy zeneileg tapasztalt embert, valamint azt is, hogy hogyan beszéltek itt egyes FELNŐTT tagokkal. P*fám leszakadt az undorító kisstílű, lekezelő, arrogáns megjegyzések hadától. Eskü, kik vagytok ti, hogy így beszéljetek másokkal? Otthon anya és apa nem vág nyakon, ha egy olyat szólsz neki, hogy "B*szd meg, menj már el a k*rva any*dba!". Ha ezt még nem játszottad el, akkor ajánlom, hogy megtedd és talán úgy szájba vernek, hogy a fogaid is kihullanak a helyéről. Szavakat nem találok egyes kislányok viselkedésére. Komolyan mondom, köttessétek el magatokat és ne szaporodjatok az elkövetkezendő évtizedekben! Én nem kívánok ilyen életszínvonalú közösségben élni!
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Luckie,
Jolie_77,
Pöttömke,
Szandiiii,
Sally Sparrow,
ViviOsztCshőő
2013. május 18. 18:07
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Istenem, nem lehetne már megszokni béplusz, hogy vannak, akiknek megvan a véleményük a One Directionnel kapcsolatban? Vannak Directionerek, vannak akik nem azok oszt kész. Aztán van aki megtartja magának a véleményet van aki nem. Ennyiii.
2013. május 18. 19:03
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (matita @ 2013.05.17. 20:02)
Huh majd tuti egy 70 éves, a halál szélén álló szánalmas rock papa fog érdekelni! xdd
Szerintem ő sokkal többet ért el az életben, mint te, ezért is kéne tisztelettel szólni hozzá. Hogy lehet valakinek ennyi esze, mint neked, s jó néhány társadnak?
2013. május 19. 13:22
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Okoskodnak ám a tízéves dájreksönerek.
Azt hiszitek, hogy ezzel most menők lettetek, hogy beszólogattok egy tehetséges embernek, aki többet letett az asztalra mint a szardájreksön?
Azt hiszitek, hogy ezzel most menők lettetek, hogy beszólogattok egy tehetséges embernek, aki többet letett az asztalra mint a szardájreksön?
2013. május 19. 14:45
, és Ti 1D-fanok mit képzeltek magatokról? Persze, ilyenkor ti támadtok másokat, de mikor mi írjuk le a véleményünket az 1D-ről máris osszátok az észt a kultúráról. Szerintem most itt lenne az ideje bőrt húzni a fogatokra és elővenni a nyelvtankönyveiteket babáim és nem 5-10 éves fejjel oltogatni felnőtteket. O.K. Én is csak 15 vagyok és az én korosztályom nagy része is szereti őket, mert annyira gyerekfejjel gondolkoztok, hogy az már nevetséges. Nektek még az éneklés is csak a külsőről szól. Szánalmas gondolkodás, és ne gyertek azzal, hogy a zsűri nem a semmiért mondta azt amit, mert a "szent" zsűritagok sem olyan nagy számok, mint ahogy azt gondoljátok, persze honnan tudnátok csak azt majmoljátok,amit a TV-ben bemesélnek nektek.Csak azért
szponzorálják őket, hogy kihasználjanak titeket, naivákat. 10
évvel ezelőtt mindenki (Ti is) tojt volna rájuk, mert meg lettetek volna annyira nevelve, hogy tudjátok mi a helyes, mi a jó, mi a Rthelyesírás, mi a jó hang, mi a viselkedés...de most chh..16 évesen gyereket szültök, de nem vagy házas, piáltok mint a disznók (tisztelet a kivételnek) mert azt hiszitek
szponzorálják őket, hogy kihasználjanak titeket, naivákat. 10
évvel ezelőtt mindenki (Ti is) tojt volna rájuk, mert meg lettetek volna annyira nevelve, hogy tudjátok mi a helyes, mi a jó, mi a Rthelyesírás, mi a jó hang, mi a viselkedés...de most chh..16 évesen gyereket szültök, de nem vagy házas, piáltok mint a disznók (tisztelet a kivételnek) mert azt hiszitek
2013. május 19. 14:47
Robsten913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 198913 offline |
Ha valaki jótékonykodik az is baj? :S Szerintem ez a rock papa tartsa meg magának a véleményeit.:@ FOREVER DIRECTIONER.*_*<3
2013. május 19. 14:51
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Robsten913 @ 2013.05.19. 14:47)
Ha valaki jótékonykodik az is baj? :S Szerintem ez a rock papa tartsa meg magának a véleményeit.:@ FOREVER DIRECTIONER.*_*<3
Nem a jótékonykodásról beszél, te lüke tyúk, hanem az igénytelen és tehetségtelen sztárocskákról, akik a tingli-tangli "zenéjükkel" - amit producerek és mások tolnak a fenekük alá - milliókat keresnek a hozzád hasonló nyálcsorgató tiniken.
2013. május 19. 15:38
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
bár nem értek vele egyet, tegyen ahogy akar. annak szól be és akkor, amikor akar. amit mondott tényleg teljesen alaptalan, de ha neki ezek az érzései, mondja csak ki... ^^ hülye fasz
2013. május 19. 16:05
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline |
Tényleg jó amikor valaki saját dalokkal lesz híres, de basszus nem tud mindenki írni és énekelni is. Ahogy vannak profi dalszerzők akik nem tudnak jól énekelni és vannak profi énekesek akik nem tudnak dalt írni... Attól, hogy van akinek megy nem kell rögtön mindenkinek... Azért nem ez a legegyszerűbb. Értem én, hogy nagyobbra tartja azt aki maga írja a dalait, de nem kell leszólni azt aki nem ezt csinálja....
2013. május 19. 18:39
one.diractionfan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 193772 offline |
A ONE DIRECTIONNAK nem csak a kinezetuk számit!!!
Az egy dolog, hogy oda figyelnek arra, hogy mit vesznek fel és, hogy neznek ki de a hadgsuly mindig a zenén volt, van és lesz!!!!
Az egy dolog, hogy oda figyelnek arra, hogy mit vesznek fel és, hogy neznek ki de a hadgsuly mindig a zenén volt, van és lesz!!!!
2013. május 20. 15:40
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (ercsi2000 @ 2013.05.17. 17:50)
de én mégis látom
egyébként szerintem igaza van Noelnek
egyébként szerintem igaza van Noelnek
Ahh, ugyan már... csak azért mondod, hogy igaza van, mert ki nem állhatod. Ahogy itt a kommentelők (akik nem rajongók) fele.
2013. május 20. 15:43
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Na, persze, azért veszem meg a CD-jüket, hogy hallgasam a kinézetüket.
2013. május 20. 15:59
WhiteRose.engedd el |
Egyes rajongók tényleg kultúrátlanok, ahogy az egyes hozzászólásokat olvasgatom. Nem kéne Noelt leszólni, f*sz és egyéb ócsároló szavakkal illetni. Egyébként nem igazán értek egyet. Nem fejteném ki, hogy miért, úgyis jönne rá az ellentmondó, beolvasó válasz.
2013. május 20. 18:37
Idézet (WhiteRose. @ 2013.05.20. 15:43)
Na, persze, azért veszem meg a CD-jüket, hogy hallgasam a kinézetüket.
amúgy igazad van. Nem tom, hogy mit képzel magáról ez a Noel vagy ki a f*szom. Majd, ha ő le tudja rakni az asztalra amit fiúk akkor pofázzon! Durva ,hogy ez a kis senki oktat ki másokat. Nézzen tükörbe. Ennyi.
U.I.: Nem kérek véleményt a komimhoz, mert leszarom
2013. május 20. 19:29
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Na jó, el kell ismernem, hogy néhány directioner hozzászólásán már én is szakadtam. Wow, egy dolog a káromkodás, de ami itt megy xd mondjuk mellettünk szól, hogy a directionerek a világ legösszetartóbb és legelvetemültebb rajongói, nincs még egy olyan ember/banda, akiket így védenének a követőik egyetlenegy rossz szó után ♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.